Sexiest Man Alive

• 19 982
  • 248
  •   1
Отговори
# 90
Този поглед  Embarassed  Blush
Когато бях студентка (преди 2 години) с мои приятелки сядахме в някое кафене и започвахме да обсъждаме мъжете, брояхме колко привлекателни мъже ще минат. Трябва да ви кажа, че много малко влизаха в тази графа, ама наистина много малко! Наблюдавахме основно два типа - много слабички с женствени черти ( а понякога и женствено поведение) и мъже с наднормено тегло с бай ганъовско излъчване. Разбира се имаше и добре сложени мъже, но с добро до чаровно лице. Установихме, че мъже с наистина привлекателна външност са  рядкост, но пък повечето от нас предпочитаха такива  с мъжествено излъчване, чар и най вече с джентълменски обноски към жените. По време на разговора достигнахме до извода, че в живота не търсим невероятния красавец, а мъж на когото да разчитаме и такъв с когото да се чувстваме жени!

# 91
Вече ще минавам далеч по-притеснено през кафетата Sad
Райчо е малко странен. Но в Gangster Squad добре се представи.
Ами Travis Fimmel във викингското му амплоа?

# 92
  • София
Чак па bad boy. В сериали тип the originals не се става bad boy.

То излъчването прави един мъж такъв тип, не само  ролите в сериалите. 

А, на този съм му голяма фенка- http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/63/281x351/311667_1.jpg  - Марк Селби, снукър. Ама нещо не е много фотогеничен.

# 93
Отговора на този въпрос може всеки път да е различен в зависимост от отговарящия  Mr. Green
Например за мен този е супер!

# 94
Въпреки, че не е застанал в най-секси поза, има такова излъчване!

dwayne, няма от какво да се притесняваш ако притежаваш качествен характер. Както приключва поста ми все пак всичко опира до това дали си качествен човек!

# 95
Fimmel в ролята на Рагнар е уау, брутален а на снимки като гледам съвсем благ, готин тип.
За фенките на косми I английски акцент– Russel Brand Simple Smile

# 96
  • София
Странен е леко. Обича да участва в неприятни филми Grinning Явно Дисни и Херкукес са му нанесли травма и от тогава мрази такива образи. Но от това, което съм чела и гледала изглежда много забавен, мил с разни хора, животни и без някакво мачовско държание.
Аз харесвам и по-особена музика и неговата идеално ми приляга, досега само една моя позната я е харесала  hahaha

# 97
Вижте този Marlon Teixeira.На тази снимка е много горещ, но само на тази. Fimmel нещо не ми допада  Thinking А пък Russel Brand ми е ей така  #Shocked или пък така  Shocked. не знам кое да избера

# 98
Веднага се сетих за трима братя – три сестри (сериала) Simple Smile

# 99
Уеуеее, този Травис кЪк не сам го забелязала досега   Yum  , чок гюзел!

# 100
Гледай Vikings да видиш чок гюзел. Много радва в сериала.

# 101
Гледай Vikings да видиш чок гюзел. Много радва в сериала.

Едвам ме нави  Two Hearts

# 102
Тъкмо сега като почне 2-ри сезон ше са ти пресни спомените (за разлика от моите). Има шанс да ти стане един от най-любимите образи в киното между другото.

# 103
Отговора на този въпрос може всеки път да е различен в зависимост от отговарящия  Mr. Green
Например за мен този е супер!
http://thefitnessroad.com/wp-content/uploads/2012/01/Hrithik-Roshan15.jpg

Идеален е!

# 104
От младите Robbie Amell

Общи условия

Активация на акаунт