Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 484
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! Искам да попитам, имате ли представа каква е цената за съхранение на замразени ембриони /3 бр. / след първата година и отново ли е за една година?
Предварително благодаря, пожелавам ви успешни процедури !

# 676
  • София
300 лв. За 1 година.

# 677

Много благодаря   bouquet

# 678
Поздрави и от мен момичета!Искам да попитам, някой знае ли цена на редукция на ембрион?Толкова бяхме се ошашкали #Crazy,че не попитахме а не ни беше и до това.За съжаление не намирам и много инфо.за тази процедура.Предварително ви благодаря и успех!!!!!!! Hug

# 679
  • София
Дами,
СТОЛИЧНА РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ ОТМЕНЯ ОБЯВЕНАТА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ, СЧИТАНО ОТ 30.01.2014г.

Успех!

# 680
  • СОФИЯ
Браво  Peace Peace Peace
Сега вече всичко може да тръгне по нормалния ред !!!

# 681
Добро и снежно утро Simple Smile
 Това е добре, че най-накрая се свършва с тази грипна епидемия! Ама аз си чакам менструацията през февруари, за да се запиша за трети път за оперативна хистероскопия. И с моя късмет, както се получи с предните два пъти- нищо , заради все нещо Mr. Green , нищо чудно пак да имаме грипна епидемия  Joy . Смея се вече , че си ми е трагично. Седя и нищо не правя вече два месеца , почвам и трети ...

# 682
Krasima84 защо ще правиш за трети път хистероскопия? Аз имам една и се надявам повече да не се прави.

# 683
Момичета някой да се е свързвал със Силвия през последните 4-5 дни?Спуках телефоните от звънене и никой не ми вдига.

# 684
Много момичета се оплакват,че изобщо не си вдига телефона..Ако си от София по-добре я потърси на място  Peace

# 685
  • Варна
Krasima84 защо ще правиш за трети път хистероскопия? Аз имам една и се надявам повече да не се прави.

Вили, до колкото разбирам, Краси се опитва за трети път да си запази час, а не че за трети път ще прави Хистеро...

Момичета някой да се е свързвал със Силвия през последните 4-5 дни?Спуках телефоните от звънене и никой не ми вдига.

Забрави - Силвия телефони не вдига. Само на място, очи в очи!

# 686
Simple Smile Да, точно! През февруари ще ми е трети опит да имам успех да се класирам най -накрая да ми направят Хистерото. През януари ми дойде два пъти и двата пъти все ми ги отмениха- първият , заради пълен график и за мян няма да има възможност , а втория заради грипната епидемия....Иначе дай Боже да е направя другия месец , се надявам с една да се размина, че ако чакам като сега , незнам ... Mr. Green
 А, Таня , незнам за Силвия как си дога телефона, мен ми даде един път грешен номер , за да й пратя смс хаха, а много трудно от нова година насам се свързвам с регистратурата. Просто имаш проблеми, въоръжи се с търпение !

# 687
Красима то търпението хубаво,ще се въоръжа ама нали все пак трябва да ги подам най-накрая тея документи,а да мина 400 км.само за да ми даде информция малко не ми се връзва.

# 688
Аз утре ще ходя в клиниката и мога да ти свърша работа, ако искаш.

# 689
Аз след 30 мин. ще ходя ако мога нещо да помогна - кажи!

Общи условия

Активация на акаунт