Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 096
  • 376
  •   1
Отговори
# 105
  • Tам през Атлантическия океан
ССФ никога по нищо не е преписвала,дори и мисълта за това и е чужда Naughty
Преписвала съм , ама и за това съм се подготвяла и 'трудила' , да си направиш пищови се исакаше писане и щеш не щеш пишейки ти влиза нещо в главата и съм ги вадила само за припомняне и дописване  Wink шубе да не те хванат ,  за мен си бе стрес това да преписваш  Crazy
А то тук телефон , снимане , писане у форума, отговаряне ....... ooooh! , гасИму и изпитите , гасИму обучението , гасимУ дипломите , гасумУ и специалистите , вишисти или там каквото е  ooooh!

**ало си е мамата от всякъде  Tired

# 106
Desss, писала си си пищовите защото си нямала телефонче.
В днешно време нещата са съвсем различни.
Щтрак и въпросите снимани.
Клик и отговорът на въпросите написан
 Laughing

# 107
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък авторката след тази тема ми стана по-симпатична. Заради вас, уважаеми съфорумки Grinning- решението да помоли форумството да и вземе изпита е в унисон с впечатлението, което имам за личността и досега, но пък груповата гонка, която и спретнахте, ме кара да и съчувствам.

# 108
  • Tам през Атлантическия океан
Стига бе ,  какви са тези изпити където се допускат телефони  ooooh! чантите , такъмите ни бяха наредени нейде на страни , хванат ли те , усъмнят ли се в преписване гонят те или 2.

Не е работата дали едно време е имало  или нямало телефончета  ,  нямаше такава наглост и безочие  Tired

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 04:19 от Desss

# 109
Аз пък не съм преписвала. И други колеги никога не го правеха. Хайде без общи знаменатели.
Много са смешни филолозите и други хуманитарни като запарадират с незнанието си на математиката. Не на висша, ниво 5-8 клас, когато всички те, като добри деца, са имали отлични оценки по нея.
Странно, така лежерно ли биха се отнесли към нарушен правопис на математиците?!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 04:33 от usmihni_mi_se

# 110
  • Ямбол
Аз пък не съм преписвала. И други колеги никога не го правеха. Хайде без общи знаменатели.

Аз също не съм. Колкото съм запомнила от прочетеното, толкова съм и писала. Колегите няма да коментирам...
Предпочитах по-ниска оценка, отколкото да бера срам, ако ме хванат да преписвам.  Laughing А и това не се отдава на всеки.  Wink

Много са смешни филолозите и други хуманитарни като запарадират с незнанието си на математиката. Не на висша, ниво 5-8 клас, когато всички те, като добри деца, са имали отлични оценки по нея.
Странно, така лежерно ли биха се отнесли към нарушен правопис на математиците?!  Mr. Green

Да. Намират си извинение, според мен.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 05:37 от DimiLoca

# 111
Някой жени тука, не знам майчинството ли им е размътило мозъка, що ли? Айде стига, не става за вашите гарджета въпрос.
Какви ли не безумни оправдания, кое от кое по нефелни. Ама сега дали е знаела тя за тоя изпит или те у тях кат' бомбардировки, може пък да не е знаело, момичето! А дали не е мислела за един изпит, пък той се оказал друг...  Crazy
Еее, ми то не вдява математика момичето, голяма работа! И аз съм така, и стринка ми и е така, майка - и тя така! Ама стига сте се подигравали! Те пък, ма що ни карат да се мъчим с тая математикааа! baby_neutral
Пък, вие, пък, не сте ли преписвали пък, ама ха! Crossing Arms

Разберете най-накрая, че тоав беше ОПИТ за преписване, НЕУСПЕШЕН. Случаят е аналогичен с идиота дето го хванали след неуспешен опит за убийство на тъщата. Съдят го за некадърност. И тук така.

# 112
  • Ямбол
....
Разберете най-накрая, че тоав беше ОПИТ за преписване, НЕУСПЕШЕН. Случаят е аналогичен с идиота дето го хванали след неуспешен опит за убийство на тъщата. Съдят го за некадърност. И тук така.

Не съм сигурна, че е неуспешен. Най-вероятно някоя "мила" душица ѝ е пратила задачките. Може и Тинчету да е. Нали с нея си е писала ЛС.

# 113
Тя завършва 12и клас сега.Имала е много сериозни причини това да се забави.
Сега ми е интересно как ще продължите...
tin4ety,
Имаш грешка относно 12 клас.
Задачите, които постна авторката не са за 12и клас, понеже липсва стереометрията.
Да, сега е времето на класната в училище.
Това за сериозните причини откъде го измисли?
Дамата задачи ли се опитва да решава или ще ти се "обяснява" на лични?
Учиш психология?
Имала си изпити по ВМ. Майка ти е била отличен математик.
Защо не и реши задачите?
Важното е драма (измислена) да има.
Най-вероятно някоя "мила" душица ѝ е пратила задачките. Може и Тинчету да е. Нали с нея си е писала ЛС.
   Mr. Green

# 114
Това не ми прилича на висша математика , не е ли в гимназия момичето , било и английска. На малко изпити не са ни давали телефони да носим . Личи си някой като преписва, доста оставят да се преписва, ако е мотамо , пак си личи и са писали 2-ки , ако ги е чукнала някоя буква по челото по симпатия .

# 115
Това не ми прилича на висша математика ,
Задачите са за 10 клас.
Като писах ВМ, имах предвид, че tin4ety след като си е "взела" изпита в института
по тази дисциплина, то с лекота би решила тези задачи.
Всичко е толкова хлъзгаво в темата, че се чудя  ски или кънки да  нахлузвам.  Mr. Green

# 116
В помагало има такива "задачи" постоянно , някой ако помогне му дават бонус точки. Като съм имала време за губене пред копма и съм помагала.

# 117

Всичко е толкова хлъзгаво в темата, че се чудя  ски или кънки да  нахлузвам.  Mr. Green

И на мен туй ми просветна.
А да знаете колко беше трудно да препишеш преди ерата на безжичните комуникации и стремежът всеки тъпанар да е висшист. Царски пищови - т.е. развиваш цялата тема и я пишеш на листове. Трябва да си пълен идиот, да не я научиш. Малки пищовчета - резюмираш темата и си записваш най-важното - също я научаваш.

# 118
В помагало има такива "задачи" постоянно ,
И в math10.com има. Там също помагат.
"Граници на редици и функции"
http://www.math10.com/forumbg/viewforum.php?f=25

# 119
Висша математика нямаме,имаме статистика Mr. Green
И това за сериозните причини не е измислица...

Общи условия

Активация на акаунт