Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 599
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Аз да се оплача-от няколко дни не се чувствах добре-суполи,гарло,кашлица... ooooh! и днес вече се влоших съвсем Weary едва говоря,имам температура,не мога да преглъщам.Пробвах няколко дни с чайчета,инхалации и парацетамол и сиропче Проспан,но никакъв резултат.От носа към гърлото ми се стича някакъв гъст секрет и днес ЛЛ ми каза да почвам Аугментин за 5 дни Cry Някоя от вас пила ли го е през бременността?Личната каза,че няма проблем да го пия и,че било по добрия вариант,тъй като ако не се излекувам можело да се предаде на бебето и да се роди с инфекция!!!Толкова се притеснявам за мойта бебка,дано да е добре и аз де се оправя по-бързо Praynig

# 256
Аз да се оплача-от няколко дни не се чувствах добре-суполи,гарло,кашлица... ooooh! и днес вече се влоших съвсем Weary едва говоря,имам температура,не мога да преглъщам.Пробвах няколко дни с чайчета,инхалации и парацетамол и сиропче Проспан,но никакъв резултат.От носа към гърлото ми се стича някакъв гъст секрет и днес ЛЛ ми каза да почвам Аугментин за 5 дни Cry Някоя от вас пила ли го е през бременността?Личната каза,че няма проблем да го пия и,че било по добрия вариант,тъй като ако не се излекувам можело да се предаде на бебето и да се роди с инфекция!!!Толкова се притеснявам за мойта бебка,дано да е добре и аз де се оправя по-бързо Praynig
Аугментина не е противопоказен при бременност. Много често се предписва. И аз съм го пила, но по други причини. Само е добре лекарката ти да ти е направила някакви изследвания, за да е сигурно, че имаш инфекция, а не е някакъв грип. Защото грипа с антибиотик не се лекува и ще ти остане напразното тровене без да е сигурно, че ще се оправиш... Стискам палци всичко да е наред

# 257
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте и от мен, надявам се всички да се чувствате добре въпреки студеното време.
Моля споделете към каква козметика се насочихте за тоалета на бебетата. Ходих на лекция за грижа за кожата за бебетата и вече съм доста объркана. Само да споделя ( днес го научих) добре е да се използва душ гел - шампоан 2в1, олио, и крем против подсичане на една марка, за да може да се смени цялата серия ако не влияе добре на кожата на бебо, а не да се чудим от кой продукт точно е.
Аз пообикалях днес и сега се чудя на коя марка да се спра те са толкова много, моля за съвети. newsm78

# 258
  • Пловдив
Аз взех този промо пакет на Юриаж.Съдържа мляко ,емулсия за измиване,крем за под пелените и плюшено мече.Мисля да взема един комплект на Себа мед за да ми е резервен в случай ,че беба не хареса Юриаж.
http://www.marvi.bg/promopaket-uriage-komplekt-parvi-griji-za-no … podaryk-6437.html

На курса за бременни ни казаха да не купуваме олио ,а мляко или лосион за бебо.Също ,че и измиващият продукт да бъде от глава до пети.

# 259
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Аз взех този промо пакет на Юриаж.Съдържа мляко ,емулсия за измиване,крем за под пелените и плюшено мече.Мисля да взема един комплект на Себа мед за да ми е резервен в случай ,че беба не хареса Юриаж.
http://www.marvi.bg/promopaket-uriage-komplekt-parvi-griji-za-no … podaryk-6437.html

На курса за бременни ни казаха да не купуваме олио ,а мляко или лосион за бебо.Също ,че и измиващият продукт да бъде от глава до пети.
Amira,  а на нас ни казах че е по добре да се започне с олио а не с мляко.  Joy, леле май всеки лектор си има свое мнение.

# 260
  • София
Армира, аз точно в момента се къпя с душ гела, който си показала от комплекта, а даже не ми хрумна, че става и за бебета  Embarassed И лосиона имам, но сега понеже се мажа с Мустела и не го ползвам. Много са хубави, препоръчвам!

# 261
Относно козметиката-на лекцията на която бях аз казаха да използваме олиото 2-3 часа преди къпане, за да може хем да подхраним кожата на бебето-хем да не запушваме порите за дълго!  Laughing Май наистина всеки лектор е със собствено мнение!!!  Joy

# 262
За мазането на бебешката кожа - не знам дали олио или мляко (лосион) е по-добре за първите месеци, но това, което научихме с първто дете е, че след баня кожата трябва да е добре изсъхнала, преди да се намаже с олио. Иначе се "заключва" влагата и мъника се изприщва  Confused

# 263
Момичета, вие кога за последен път бяхте на ЖК? Моята беше на 18 декември. Днес трябваше да съм на преглед, но ме отпратиха тъй като имало грипна епидемия, не се знаело кога ще ми е следващия час, да се обадя по-натам за час за февруари. Не се знаело правителството какво щяло да реши и докога ще продължи.  #Cussing out Аз лично съм леко изнервена, защото желязото не ми е в норма, не се знае колко е в момента, защото последното изследване го направих в началото на месеца, имам гъбички, които не сме лекували от 2 месеца и повече, а това бебето дали расте и какво прави вътре е Божа работа. Confused Вас така ли ви отпращат в момента? Спомням си, че с първата бременност след 30 седмица прегледите зачестиха през 2 седмици, а сега ги караме през 2 месеца…

# 264
Ivovena, neznam ot koi grad si, no v Sofia dnes suob6tiha che gripnata epidemia se otmenia ot utre, toest i jenskite konsultacii se podnoviavat. v Tokuda ot 32ra sedmica pregledite sa prez 2 sedmici i vupreki che ima gripna epidmia mi predlojiha ako mnogo iskam da si platia 15 lv i pak da me priemat. Problema e che vsichki pregledi po zdravna kasa ne mogat da budat napraveni v uslovia na gipna epidemia. Taka ili inache ot utre epidemia niama. Sledete novinite dovechera predpolagam che shte kajat i tam.

# 265
  • София
Аз минах ЖК, въпреки епидемията. Ако нещо те тревожи, може да се обадиш на док и ако прецени, че не търпи отлагане, би трябвало да те приеме.

# 266
Иве, много странно е, че са ти отложили ЖК.
Наистина, от днес пише че отменят грипната епидемия и би трябвало да можеш да отидеш на ЖК.
Аз бях на 4-ти януари и сега имам час за 8-ми февруари. След 8-ми вече ще ходя на 2 седмици веднъж, а и до колкото разбрах се проследяват тоновете вече Simple Smile
Нахалствай и отиди отново утре, като се имат предвид и нещата които трябва да проследиш - гъби, хемоглобин.... Дано да успееш да вземеш час за по-скоро!

# 267
Здравейте мами  и аз минах прегледа си на 22 и никой не ме е върнал Ivoventa според мен наистина нахалствай  но отиди на преглед . За кремчета лосиончета  наистина всеки дава различна информация лошо е ,че млади мами като мен се побъркват какво да вземат и какво да използват  newsm78. Да ви кажа днес как паднах по дупе  Embarassed и се притесних да не стане нещо на бебо  ,но болки или кървене нямам и съм спокойна .  Лека вечер и внимавайте да не се  приземите по дупе като мен  Hug

# 268
Момичета, вие кога за последен път бяхте на ЖК? Моята беше на 18 декември. Днес трябваше да съм на преглед, но ме отпратиха тъй като имало грипна епидемия, не се знаело кога ще ми е следващия час, да се обадя по-натам за час за февруари. Не се знаело правителството какво щяло да реши и докога ще продължи.  #Cussing out Аз лично съм леко изнервена, защото желязото не ми е в норма, не се знае колко е в момента, защото последното изследване го направих в началото на месеца, имам гъбички, които не сме лекували от 2 месеца и повече, а това бебето дали расте и какво прави вътре е Божа работа. Confused Вас така ли ви отпращат в момента? Спомням си, че с първата бременност след 30 седмица прегледите зачестиха през 2 седмици, а сега ги караме през 2 месеца…

Нахалстваш и влизаш, дори и без час! Ако си по спе6ност никой не може да те спре а и най-вероятно и твоят док няма да те върне. Най вероятно си от Бургас, то тука сигурно до май ще е все епидемия. Аз съм в 33 седмица, но слава Богу всичко си е наред и за сега нямам зор, но скоро ще отида да ми поднови болничния и никой не може да ме спре. Simple Smile

# 269
рали , добре ,че нищо ти няма ... пази не само корема , но и дупето !

И аз правя усилени опити да се разболея , но засега само гъробол и главобол
Туширам с Ефералган , осцилококцинум , хомеожен и клеева тинктура ,
Само температура да не вдигаме , другите дискомфорти са си за наша сметка , бебо не се влияе

За козметиката само знам че няма да използвам нищо много мазно ... ще се боря до последно с идеите за свинска мас на свекето ... и така като гледам съм се ориентирала към Уриаж за първия месец- два и Бюбхен след това  ... ах как мразя писане на кирилица на марки ама много ме мързи да си сменя езика Simple Smile
За Бочко получих хубави отзиви от познати ,подкрепени с идеята ,че са тествани продуктите на български бебета ,затова не предизвиквали алергични реакции ,в което има логика , но аз си мисля ,че от бебе до бебе разликата е жестока и е чист късмет просто да уцелиш от началото нещо , което да не го дразни 
 Прегледите май само като са през НЗОК са отменени до падане на епидемията , но не съм безкрайно сигурна. Ако си без направление дори на място което принципно работи с касата , няма проблем ... тъпо лишено от смисъл законодателство .... но то това важи за толкова много неща .

Общи условия

Активация на акаунт