Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 612
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Аз багажа съм си го стегнала от около 2 седмици, нищо че термина ми е за 08.03  Wink Но като ви чета съм много объркана какви са тези малки чантички...аз съм приготвила цял сак, като съм сложила според мен най-необходимото - 2 нощници, чехли за баня и други топли, една голяма и една малка кърпа, тоалетни принадлежности, бельо, един пакет за мен и един за бебо мокри кърпички, малък пакет памперси, чашка с виличка и лъжичка. Превръзки за родилки днес ще си купя, но се чудя къде да ги натикам...а сака ми изглеждаше голям. Чудя се дали на някой няма да му стане смешно като ме види с тоя сак...все едно ще се нанасям в родилното за постоянно   Laughing

А, Marissa_, аз даже си представях, че ако се взима всичко наведнъж, ще си го сложа в онези малките куфарчета с колелца Simple Smile Но ми се видя абсурдно.
Иначе момичетата с малко багаж или без предполагам ще раждат в частни болници - там, доколкото знам, всичко им влиза в сумата, която се плаща.

# 451
Аз ще съм със един малак сак и една чанта,мисля да разделя моите неща от нещата за бебка иначе трябва да вземам голям сак че и при мен нещата са много и няма да ги побера в мойто сакче   Peace

Честит празник на всички   bouquet

# 452
Точно така Bells, аз също ще раждам в частна клиника и от там ни искат да си носим само тоал. принадлежности и чехли. Всичко останало ни го осигуряват.

# 453
Аз багажа съм си го стегнала от около 2 седмици, нищо че термина ми е за 08.03  Wink Но като ви чета съм много объркана какви са тези малки чантички...аз съм приготвила цял сак, като съм сложила според мен най-необходимото - 2 нощници, чехли за баня и други топли, една голяма и една малка кърпа, тоалетни принадлежности, бельо, един пакет за мен и един за бебо мокри кърпички, малък пакет памперси, чашка с виличка и лъжичка. Превръзки за родилки днес ще си купя, но се чудя къде да ги натикам...а сака ми изглеждаше голям. Чудя се дали на някой няма да му стане смешно като ме види с тоя сак...все едно ще се нанасям в родилното за постоянно   Laughing
AAа искам да ти кажа, че и аз съм сложила същите неща плюс гримове за изписването все пак Simple Smile като съм сложила и ръчна помпа за всеки случай и подпънки за кърмачки. много важно, че сака ми изглежда голям, по-добре така отколкото да ми трябва нещо да го няма.

# 454
И аз тия дни мисля да си стегна багажа, че да е готов, макар че терминът ми е на 14 март, но да няма изненади. Simple Smile

Относно спането, някоя мама по-нагоре пита, предните вечери все се будех около 2-3 ч. и след това час-два не мога да заспя. В едната книга, която чета, пишеше, че за спокоен сън може да се капнат 1-2 капки масло от Лавандула на кърпичка, която да седи на нощното шкафче близо до нас. Пробвах го и вече 2 вечери спя по-добре. Нямам идея дали е от това, но е по-добре положението Wink

# 455
Бебета вече са три.  За сега само момченца

# 456
Ура! Simple Smile Да са живички и здрави и дай Боже всички бебчета да се появят безпроблемно на бял свят, хубави и здрави.  Hug

# 457
Бебета вече са три.  За сега само момченца

Браво Hug Ако не е тайна коя е щастливата мама?Нека са живи и здрави и тя и бебчо smile3501

# 458
  • София
За големината на багажа не се кахърете. Както казах, в болницата, в която ще раждам, почти нищо не искат и все пак съм виждала родилки понесли (мъжете им де Wink ) от онези най-големите куфари с колелцата. За раждане в държавни болници съм чувала разкази за носене на печки, електрически кани и т.н.  Crazy

# 459
  • Лондон/Пловдив
Аз пък чета тук ама по рядко пиша  Heart Eyes и във групата във Фейсбук предложих всяка родила мама да се отчита и тук ама явно не стигат силите още Simple Smile аз не им знам никовете иначе директно да съм ги предала Joy
И аз се чудя кога да го оправям леглото , пък да не се праши само обаче ми се иска да го видя наредено , подредено  Heart Eyes

# 460
Честито за появилите се вече бебоци,аз моят багаж съм го приготвила още преди 2 седмици  Embarassed въпреки,че термина ми е на 29 март.С предното раждане не се бях подготвила...явно си мислех,че имам прекалено много време и затова като започнаха болките.....отидох в болницата с ръце в джобовете :lol :Затова сега съм приготвила всичко много по от рано.За креватчето..и на мен ми се иска да сложа обиколниците и да го видя как ще е...?

Пожелавам успех на всички  Hug

# 461
И моя багаж не остава по-назад един сак за мен, като дори съм си взела и помпа за кърма и пластмасови прибори и т.н. дори и чаршафи и едно малко сакче за бебо.
Така че не се притеснявай по-добре според мен нещо да е излишно отколкото в последния момент да се шашкаш и да звъниш да ти го носят.  Simple Smile

# 462
  • София
Ако под "вие" визираш и мен - ами, честно казано, да - в доста случаи съм си мълчалива и в реалния живот. Но макар и рядко да пиша във ФБ, съм споделила доста лични неща там. Simple Smile

Баш пък тебе нямах предвид Wink Под "вие" визирам всеки, който не се е вписал в групата и сега се чувства отлъчен.

mylili, нали знаеш - гузен негонен бяга!  Joy Embarassed

# 463
  • София
Андрей е моят момък, иначе не знам никовете на другите мами  Simple Smile Ако искате може да го добавите на първата страница.  Все още е в кувиоз, но днес успя да ближе няколко капки коластра Simple Smile Надявам сеутре да ни местят от иинтензивното и да сме заедно вече  Praynig

# 464
Андрей е моят момък, иначе не знам никовете на другите мами  Simple Smile Ако искате може да го добавите на първата страница.  Все още е в кувиоз, но днес успя да ближе няколко капки коластра Simple Smile Надявам сеутре да ни местят от иинтензивното и да сме заедно вече  Praynig
Честито,много да те радва малкото пате, да е много здрав.Пожелавам ти бързо възстановяване и много радостни мигове оттук нататък  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт