Очакваме с копнеж, Мартенски бебевалеж!

• 44 612
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
pocahontas80, Честито да ти е! Да ти здравичко детенцето и да те радва много.  Hug

# 466
  • София
Благодаря ви, момичета!

# 467
Честито! Да ви е жив и здрав! Simple Smile

# 468
Честито на най-пресните мами бързо възстановяване  и сладки и спокойни бебчета  да са лакоми и послушни и много да радват мамите и татковците  smile3525

# 469
Честито на мамите и татковците, Нека Рожбите Ви да са живи и здрави и много да Ви радват.
Гледам, че вече стягате багажите, аз уж съм накупила повечето неща, ама има още някой дребни неща като малък пакет памперси,превръзки и такива работи. Още си мисля че имаааааа много време къде е 25 март, даже не съм изпрала бебшките дрехи които съм накупила, ама явно е време да се стряскам. Иначе се чувствам като мецана и вече ми тежи. Не мога да спа вечер, а дъщеря ми е с гнойна ангина все си мислех че сме пропуснали един вирус, ама не. От тук нататък ще чуваме все хубави новини за появилите се момиченца и момченце. Леко бременеене, не остана  preggo

# 470
Честито на родилите мами Simple Smile Да са ви здрави дечицата и много да ви радват Simple Smile
Ние май приключихме с пазара за бебка, сега остава и аз да опаковам багажа. Много се вълнувам при мисълта, че скоро ще я гушкам  Hug
Относно легълцето - ние го оправихме за няколко часа да му се порадвам, но после пак прибрах всичко. Сега, в следващите няколко седмици, ще трябва да го оправим и оставим вече.

# 471
  • София
Честито на мамите родили малки, сладки и пухкави бебчета!!!  smile3504Да са ви живички и здравички малките сладурковци!!! newsm51

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 23:44 от krasi12

# 472
Относно багажа-вярно, че в частните болници дават всичко, но човек се чувства по-удобно в своите си вещи.Иначе за чехлите, аз като с повечко опит да кажа, че е добре да са 2 броя, единия от които джапанки и да се ползват само за баня.Тъй като се налага по-често човек да си прави тоалет, те не могат да изсъхнат, че да се носят постоянно.Та, добре е да има и още едни, които може и да не са джапанки и с които да си се кара по цял ден.
Аз този път ще раждам в държавна болница , а там освен легло с дюшек, нищо друго не осигуряват.Уж стегнах багажа, но хич не е малко.А този за бебето, мисля отделно мъжа ми да донесе, та да не влизам още в началото като дядо Коледа.
Четох из други теми, че последния месец с цел по-лесно раждане, се пиело чай от листа от малини newsm78Някой ползвал ли го е, че аз искам поне третия път да родя лесно и бързо и съм навита на всякакви бабини методи.Арника, която е хомеопатичен медикамент, ще си взема, но и там има спорни мнения кога е най-добре да се започне приема, та за това потърсих и други средства.

# 473
Аз докато се запиша в новата тема,те мамите започнали да раждат вече Simple Smile
Та поизчетох малко темата и последните страници Simple Smile Аз багажа още не съм го стегнала,защото нали съм за 26ти март чак,но съм накупувала някои работи.Като цяло в Търновската болница не искат много неща.За бебето само мокри кърпи и памперси.За майката също е така,дори дават нощница,аз съм си нагласила една за кърмачки,но ще видя дали ще я ползвам.Иначе всичко сме купили за бебчо,само количката остана,но тя не спешна.
Нещо много гадно с тази нова версия не виждам лентичките с термин...  Sad

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 12:41 от kiksi007

# 474
  • Велико Търново
kiksi007 от профила можеш да си настроиш да виждаш подписите на другите. Има една отметка, която да махнеш.

# 475
Честито на щастливите мамчета !  bouquet Да са ви живи и здрави бебоците  smile3522
Относно багажа ... док. ми каза че имало време. Термина е за 27 март , но ще бъде секцио и най-вероятно на 21. Ако бебчо не реши, че му се излиза по рано  Laughing

# 476
Честито на вече родилите мамчета! Да са им живи и здрави бебоците и само радост да им носят  bouquet
Относно  багажа - понеже ще ми е втори път ли не зная, но много тромаво вървя с подготовката. Иначе и аз имам уж доста понеже съм края на март, но ще бъдем секцио и само да не реши, че ще излиза по - рано само. newsm78
Хайде погал по коремчетата  preggo

# 477
  • София
Относно багажа и аз се мотая , защото термина ми е на 25 март. Мисля обаче тия дни да го приготвя, че току виж сме подранили пу-пу smile3521За бебо всичко сме взели без одеялце за исписването, защото още се чудя по- тънко или дебелшко да взема. newsm78

# 478
  • Бургас
За обиколниците исках да кажа. Ми за мен са излишни. Просто за красота, така за по-сгушенко или пък да пазят завет ако кошарата е с пръчки и е на пътя на въздушно течение.
И аз съм до никъде с приготовленията. В клиниката, в която се замислям ( само за каква степен на готовност говорим) не искат дори бебешки дрехи, но на мен повече ми се нрави идеята да си е облечено в свои си дрехи. Мисля и шише с вода да имам. Предния път добра работа ми свърши тефтер за правене на списък с вещи, за които съм се сетила да ми донесат при свиждане.
С гестационен диабет дали не беше Покахонтас newsm78, майката родила Андрей.

# 479
В клиниката, в която се замислям ( само за каква степен на готовност говорим) не искат дори бебешки дрехи, но на мен повече ми се нрави идеята да си е облечено в свои си дрехи.
vivi.vivi, мисля, че в болниците, където не искат дрешки за бебетата и настояването те да обличат мъниците, се дължи на факта, че техните дрехи са добре стерилизирани (все пак това е ваажно за толкова мънички бебета), по начин, който е невъзможно да се постигне в домашни условия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт