ОКТОМВРИ 2013-Тема 2

• 57 804
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   ura!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, КРАСИВИ, УСМИХНАТИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ, ВЕЧНИ ВДЪХНОВИТЕЛКИ НА ДОБРОТО И КРАСИВОТО !!! ХУБАВ ПРАЗНИК   smile3525

# 226
  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МАМИ!БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!  bouquet

eli70о0,благодаря ти,че отново се сети за нас  Hug .

# 227
  • Варна
Аз не ви забравям и честичко посещавам темичките и чета какво става с вас!  Hug Hug Hug

# 228
  • in Wonderland
   bigdance2  Честит празник мили мами !!!!   bigdance2

newsm51 

# 229
Честит празник, момичета! Бъдете много обичани и нека мъжете ви да ви носят на ръце!
Искам да ви питам има ли и други бебчета- мързеланковци, които не искат да се обръщат още от гръб по корем? Моят дебелчо е почти на пет месеца, смятам да започвам да го захранвам вече, а той още не се е обърнал!

# 230
Калоян е на 4м, 18 дни и се обръща от корем на гръб често, но от гръб по корем само веднъж. Но постоянно мята ръцете и краката -като регулировчик е , опитва се да се обръща много често.

# 231
Честит празник на всички! Много здраве и усмивки!

Има такива мързеланчета. Моето е на 5м и половина и не се обръща наникъде.

# 232
Честит празник !

И моето е на 5м и 8 дена и не се обръща само с моя помощ но пък то си е до детето , не може всички да се развиват по-еднакъв начин, за това изобщо не го мисли.

# 233
От гръб по корем,неможем да се спрем  Joy ,едвам я удържам като е яла,но от корем по гръб само един-два пъти,явно още не е запомнила как става Laughing .

# 234
Нашата се обръща само от корем на гръб - и то само защото не я кефи да лежи по корем Simple Smile и си намери начина...Иначе днес става на 5 месеца.
По-интересното е, че активно е в поза "кошница" и ако се захване за нещо се изправя до седеж. Не че е стабилна де, ма а иди й кажи, че според ортопеда след 6тия може да сяда...

# 235
И моята Дунда не се обръща сама все още. Моя приятелка сподели, че дъщеря й не се е обръщала като бебе, направо проходила  newsm78

# 236
И аз като Qlena мисля компромисен вариант за захранването към 5- 5 и половина месеца.

Попаднах на интересно видео във връзка със захранването ,може някои от вас да са го гледали.,но за тези които не са пускам линк.Дано ви е интересно.

http://www.antonova.bg/category/video/

# 237
  • in Wonderland
Ей, запролети се и изчезнахавсички мами оттук !  Laughing

# 238
Здравейте, да малко сме по разходки сега и няма време за компютъра, ноооо днес вали и има  Laughing Как сте вие, ние растем с пълна газ, малко се мъча с тези пюренца не ги харесва много, много. Вие давате ли вече, от какво и по колко долу-горе? Вчера бяхме на ваксинка и днес има много малко сополки, даже незнам дали е сополче, бяло секретче е. Със спането вечер малко е кофти, защото го свикнах с нас на леглото, защото толкова ми се спи и не ми става постоянно, все мрънка за малко и го слагам на гърдата и заспива. Ииии малко ни е тегаво, че го свикнахме така, ама и аз искам да поспа малко. Вие как спите? Той си спи в леглото, но просто много се събужда, незнам зъбки ли да започват да го мъчат, идея си нямам, докато не започне да говори да си излее мъката Simple Smile Ами това е, че трябва да изчезвам.

# 239
  • in Wonderland
Така ще е , бебешки му работи , не знаеш бои ли го , сърби ли го .
И ние се захранваме от 1 седмица , приема ги със смесени чувства . Един ден яде на другия -не . Но още й давам по малко , не съм заместила ядене , въвела съм 3 зеленчука ( картоф , тика и пащърнак) . Ние сме ок със спането , ама тя е на АМ и от съвсем малка си спи цяла вечер в кошарата и си заспива сама и се буди чак на сутринта да хапва ( пу , пу, не ни завиждай мн Wink ) . Относно бялото секретче - не се тревожи - Лори е цяла зима с такива , няма проблем , че са сложили ваксина . Всичко ще е ок . Щом не тече нослето и не са зелени секретите - вс е ок ( поне така ми каза ЛЛ )
И ние скиторим по цял ден , възползваме се от хубавото време , но и при нас днес е дъждовно .
Надявам се утре да е по- добре !!!!

Общи условия

Активация на акаунт