Отговори
# 585
  • София
Ина, успех!

# 586
  • София
Здравейте,не ме осъждайте знам,че е страшно безотговорно от моя страна,но съм била на гинеколог само веднъж в живота си и то беше,когато ми дадоха диагнозата "Кухо яйце".Аз съм на 24 и мисля,че трябва да обърна по-голямо внимание на себе си и бих искала да ми кажете евентуално кога точно е удачно да се ходи на гинеколог,какви изследвания да искам да се направят,тъй като аз съм чувала само за цитонамазка.Спрях се на доктор в Токуда понеже е в моя квартал и видях доста добри отзиви за него и по други форуми.Единствено искам да ме просветите за изследванията,които да искам да си направя и евентуално колко време след цикъл е най-добре да се посети.Извинявам се за дългото писание,но аз съм си словоохотлива.
Tisi, по всяко време може да се ходи на гинеколог. Искай задължително лекарят да ти вземе цитонамазка и да те прегледа с колпоскоп за изменения по МШ.
ИнаHug.

# 587
пожелавам на всички само хубави резултати!  Hug
преди два месеца ми беше конизацията, засега се чувствам добре и разлика в цикъла не забелязвам. дай боже всичко да е наред от тук нататък, че след известно време искам и да бременея  Rolling Eyes контролния ми преглед е средата на май, но нещо не ме свърта. дали ще е грешка, ако отида при доктора, който ми следи първата бременност по рано да ми направи една цитонамазка или не е хубаво толкова начесто?

# 588
Мерси, момичета.  Hug

# 589
Като няма изменения на колпоскопа откъде ще вземат биопсия? Този резултат 3а от канала ли е?
Да, явно проблема е в канала, резултата е от там. Ами нямам идея от къде ще вземе биопсията, вероятно пак от канала, но каза че трябва да се види на какво се дължи този резултат. Аз вече съм се подготвила за конизация. Дано всичко мине лесно и бързо.

# 590
Kodilka, ще ти бъда благодарна. Може и на лични. Но утре влизам за конизация, така че ще ги взимам след това живи и здрави. Иначе ще се радвам да ми пишеш. Благодаря ти. Hug
Не мога да ти пиша, защото ми излиза съобщение, че си изчерпала лимита си на пощенската кутия  Thinking

# 591
  • София
Като няма изменения на колпоскопа откъде ще вземат биопсия? Този резултат 3а от канала ли е?
Да, явно проблема е в канала, резултата е от там. Ами нямам идея от къде ще вземе биопсията, вероятно пак от канала, но каза че трябва да се види на какво се дължи този резултат. Аз вече съм се подготвила за конизация. Дано всичко мине лесно и бързо.
И аз съм се настроила. Искам по-бързо да минава само...Тя в първите чисти дни на цикъла ли трябва да е?

# 592
  • в Низината

И аз съм се настроила. Искам по-бързо да минава само...Тя в първите чисти дни на цикъла ли трябва да е?

Veseto*, казват, че тогава било най-добре, но не е проблем и ако не е.

# 593
  • София
Ами биопсиятa се надявам началото на другата седмица да е готовa . После обаче не знам колко се чака за преглед пак. Инaче имам познат лекар в Шейново, който може със скалпел да ми я направи. Цял живот с това се заминава. Та се чудя дали да се бaвя с чaкaне при някой от споменаваните в темата изобщо или да не отлaгaм и да се приключва.

# 594
  • София
Има сериозни причини да се предпочита конизацията да в първите чисти дни. Ако е по-късно, менструацията трябва да се отлага с хормони.

# 595
Здравейте,претърпях конизация преди 7 дни. Притеснявам се,че имам все още дискомфорт и леки болки много ниско в корема.Може ли някой да сподели как се е чувствал след конизация..

# 596
  • София
polkapolka,аз близо месец усещах дискомфорт.В началото беше като при цикъл,а после тежест,особено ,ако съм стояла по-дълго време права. Постепенно всичко всичко ще отшуми,но трябва да се пазиш и да си почиваш. Hug

# 597
Здравейте, момичета и аз да се запиша в темата . Преди 20 дена ми направиха конизация , миналата седмица излезе и резултата от хистологията и засега всичко е наред. Аз също изпитвах известен дискомфорт , но с времето всичко отминава.

# 598
Здравейте отново,
Изписаха ми ето тези лекарства - Флукорик (противогъбично лекарство ), Азитрокс ( антибиотик), Макмирор комплекс ( вагинални капсули).
След приема на тези лекарства ще се решава какво ще се прави -  спомена електрокоагулацията.
Чакам тези дни цикъла си, според вас да започна ли приема или да изчакам края му.  

Флукорик ми го бяха изписали при лечение от гъбички Candida albicans , но в комбинация с други лекарства. При мен не помогна.

# 599
здравейте момичета като чета тук вашите постове,и си мисля ,защоли на мен не ми предписаха имуноподсливащи медикаменти. Преди 3 месеца на мен ми правиха тук в холандия конизацията но нищо не ми беше предписано след това даже и на контролен преглед не ме викнаха аз сама си изпросих прегледа  newsm78.нищо не ми беше казано дали е чпв дали е нещо друго никакви обеснения #Crazy,а бях с цитонамазка 4а група  Thinking

На мен също не ми изписаха , след конизацията.  Двама лекари ми  казаха , че няма нужда в момента.

Общи условия

Активация на акаунт