Отговори
# 735
Cveti, нормално е да ти дойде цикъла до 40 дни след кюретаж. На мен така ми казаха и след като ми дойде след 16 дни се бях притеснила защо толкова рано. Оказа се, че това не е проблем. Според мен не го мисли това. След като изключваш възможността да си бременна, значи ще ти дойде. Ако ти се забави повече от месец и половина тогава може да се консултираш с лекар. Важно е резултатът да е добър. Пожелавам ти успех и ще чакам да пишеш. Peace

# 736
  • София
ina80, не съм си правила тест, според мен не би трябвало да съм бременна. Ще изчакам още няколко дни, ако все още нямам цикъл ще си направя тест и ако е отрицателен ще потърся лекар тук. Благодаря ти за отговора  Hug

# 737
Cveti, а резултата излезе ли? Наред ли е всичко с него? Peace

# 738
  • София
Заминах преди да ми излезе епикризата, трябваше миналата седмица да отидат мои близки да я вземат, но са забравили  Rolling Eyes
Говорих с лекаря, който е гледал хистологията и той ми разреши да пътувам, така че смятам, че за сега, нещата са наред. Щом вземат епикризата, ще пиша. Като се прибера след два месеца ще си направя отново цитонамазка, да се надявам, че всичко ще е наред и неприятните моменти ще останат в миналото./Това беше най-малкият ми проблем, месец преди кюретажа, претърпях операция на двете гърди, не ми остана много, но такъв е животът. Трябва да се справяме с трудностите, не те с нас Wink/

# 739
Здравейте, преди малко повече от месец ми правиха лазервапоризация, лекаря ми каза, че след цикъл мога да правя секс, но ме притесни това, че сега отново ми прицапва леко, дали не си навредих, че избързах..Sad( Някой имал ли е подобен проблем?

# 740
Cveti, стискам палци всичко да е наред и това да остане в миналото. Понякога проблемите се струпват накуп, но важното е да се разрешават. Почти всички тук знаем какво е да чакаш резултати,  но щом лекаря ти е разрешил да пътуваш значи няма нищо страшно. Peace

# 741
lucyta_, аз бях така, но след ЛИЙП. След първия цикъл веднага пробвахме секс и ми прицапа и много се притесних (явно не ми беше свършил напълно цикъла ли, не разбрах), но няколко дни след това беше ок. Не се шашкай Simple Smile

# 742
DreamComeTrue, благодаря ти, но при мен цикъла си  свърши и за това се притеснявам, че най-вероятно мястото не е зараснало, а имам доста време до прехледа..Sad(

# 743
Здравейте ,миналата седмица в понеделник лекаря ми взе цитонамазка. Каза да му се обадя в сряда. Когато му се обадих в сряда каза ,че сега занасял цитонамазката при патоложката. Въпроса ми е следния : Това забавяне от два дни няма ли да окаже промяна в резултата ?

# 744
Ти се притесняваш, че може да се създаде нещо, което го няма ли?

# 745
И двете - да излезе нещо което го няма или това което го има да не се отчете . Знам ли ?

# 746
Ако нямаш доверие на лекаря си, потърси друг. Предполагам, че за цитонамазката няма такава вероятност, все пак ако имаш съмнения в резултата можеш да си вземеш стъклата и да ги занесеш в друга лаборатория, та мисля, че времето не им влияе.

# 747
Здравейте, момичета! Прегледах координатите на препоръчаните от Вас лекари на първа страница, но не намирам някой от тях, който да е от Стара Загора. Ако някой знае добър онко-гинеколог в Стара Загора, моля да ме насочи. Става въпрос за лечение на раничка на шийката на матката.

# 748
Здравейте, на мен в понеделник ми предстои биопсия и абразио с пълна упойка при Ганчева, та ми е малко притеснено как ще бъде, дали ще мога да се прибера същия ден, как ще се чувствам след това... Естествено най-вече се притеснявам за резултатите, но това ще го мисля като мине.
Стискайте палци всичко да е наред   bouquet

# 749
Аз се прибрах няколко часа след абразиото, чувствах се изненадващо добре.

Общи условия

Активация на акаунт