Отговори
# 750
  • София
Здравейте, на мен в понеделник ми предстои биопсия и абразио с пълна упойка при Ганчева, та ми е малко притеснено как ще бъде, дали ще мога да се прибера същия ден, как ще се чувствам след това... Естествено най-вече се притеснявам за резултатите, но това ще го мисля като мине.
Стискайте палци всичко да е наред   bouquet

Хубаво е някой да те прибере, ако е същия ден. Не съм се чувствала зле, но от нерви запалих цигара и ми стана зле. След упойка без цигари и почивка в леглото.

# 751
  • София
В момента при Гала е моят лекар. Изключително доволна съм от него.

# 752
  • София
В момента при Гала е моят лекар. Изключително доволна съм от него.

И аз гледам предаването с интерес.  bouquet

# 753
Момичетата които ходят в Щерев кажете цените
?

# 754
  • София
Момичетата които ходят в Щерев кажете цените
?

Аз не мога да кажа, защото свекърва и работи там и ползвам отстъпка като за член на семейството, която обаче е различна при различните процедури.
В сайта има цени - колпоскопия 35 лв, цитонамазка - 32 лв.

# 755
  • София
А моето обгаряне май ще се отложи за другия месец. Чакам тия дни да ми дойде и подходящите дни ще се паднат точно по празниците.

# 756
Sisley666, момичетата са ти казали. Не се притеснявай от абразиото. Ако е сутринта ще те изпишат същия ден. Болки почти не се усещат след това- като при цикъл. Преживяла съм 3 кюретажа и съм голяма бъзла, но не са ми се сторили много страшни. Разбира се по-добре да не се стига до там, но като се налага няма как. Успех! Peace

# 757
Здравейте, първо малко извън темата искам да направя лека забележка по инфото
само да се коригирате   Wink
писали сте доц. Горчев, а той от много години е професор   Simple Smile

Иначе по темата - пациентка на проф. Горчев съм от 2010 год.,
във Варна ми откриха карцином на шийката и професора ме оперира с робота в Плевен...
последва ин-витро, бременност и раждането на дъщеря ми, която се оказа първото бебе в света
родено след такава операция...а аз първата жена родила го   Laughing

Успоредно ходя и в Русе в КОЦ-а на прегледи...и последната ми цитонамазка
беше 3-та група...интересно за мен беше, че ми взеха материал от канала...или това което
имам като остатък от него защото ми липсва цялата шийка...повърхностната...тоест това което
стандартно вземат като натривка ми е 2-ра група

Имала ли е някоя от вас подобно различие в резултатите и какво е следвало като процедури?

Предстои ми посещение при професора, но ми се иска психически да се подготвя...

# 758
  • София
Здравейте, на мен в понеделник ми предстои биопсия и абразио с пълна упойка при Ганчева, та ми е малко притеснено как ще бъде, дали ще мога да се прибера същия ден, как ще се чувствам след това...

Момичетата с абразио, д-р Ганчева ги пуска два часа след процедурата, но както е казала Кики, най-добре да има кой да те вземе, защото си е упойка все пак... Успех!

# 759
  • София
Моето цито мина Whistling,правя през 6месеца,заради излязла 3-та група миналата година.
Слава на бога отново е 2-ра(за 2-ри път) Peace
Следя ви и пожелавам на всички добри резултати Hug

# 760
Много ви благодаря за отговорите, момичета   bouquet
А има ли някакви усещания на следващия ден например? Имам предвид колко време ще ми отнеме да се възстановя и да се чувствам нормално? Естествено знам, че един месец трябва да се въздържам от някакви неща, но като цяло?

# 761
Като цяло мисля е добре да почиваш или да не натоварваш до колкото е възможно. Правиха ми абразио преди седмица и колкото пъти се натоваря пък било то и за 5 мин. и ми потича кръв, болките се засилват.

# 762
Как ще се чувстваш след абразиото много зависи от упойката. Правили са ми с Деприван, и 15-20 минути след това си готов да скочиш на крака и да си ходиш. Правили са ми и с някаква друга, и 3-4 часа след това още не знаех на кой свят съм. Но това вероятно защото бях решила, че този път няма да плащам, и минах по здравна каса.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 17:34 от Lemy

# 763
мисмими- ти ме изуми с твоя случай. Браво след тежката диагноза си имаш бебче..Дано сега всичко е наред с теб (не мога да коментирам точно в твоя случай). Но сигурно няма много случаи като теб..

# 764
Мисмими, и аз не знам какво да те посъветвам, бях чела за твоя случай. Възможно е да е някое възпаление,но това може само лекар да прецени. Сигурна съм, че Горчев ще ти обърне достатъчно внимание и всичко ще е наред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт