Не бих го причинила нито на себе си, нито на детето.М-тина, аз ще записвам Марина на кухня, когато навърши 9м. Кухнята в близост до нас е държавна кухня-майка, голямото дете беше записано и съм много доволна.
Весе, по-спокойто, а на тм, ако можеш му го спести

Мъхче, от къде се сдоби с винтови бурканчета? И честита ви кола, лека и безаварийна!

Близначе, ти мен си ме пращаш за зелен хайвер редовно, но аз упорито продължавам да те слушам. Първо, когат ме прати във Висвиталис, че имало награди, и аз, награбих сума ти хипски пюрета, а награди нямаше. После за мрежичката от Фантастико. Дигам се, отивам- няма. Сега за тия памперси Тужур, тъкмо се навих да купя, и наща се изказА

Глупи, разрови се из форума. Моята кума води детето си на детски психолог, но като ми разказа за съветите и коментарите, не е добра идея да я питам за координати.
Когато АЗ бях във Вис Виталис, имаше награди. Една девойка привика ММ (понеже аз я гледах тъпо) и му обясни за наградите. Ако после не е била вече там, аз каква вина имам? За памперсите...не съм доволна, но не забравяй че моето е момче. Освен това е с по-голямо дупе и явно не му пасват
Ще ти оставя няколко да пробваш. Ще накарам ММ да минем до вас тия дни и ще ти дам и чувалчето и памперси, че се не траеш вече
А, намерих:

Бях полудяла.Сестрата 3 пъти излиза,вижда ме,че съм с бебе,пита ме за какво съм и си влиза.Никой от останалите пациенти не ми отстъпи ред,ама и аз не си поисках,щото цареше такова напрежение измежду чакащите,че ако бях мололила за ред,сигурно щях да бъда набита.
То ясно,че щом така ще стоят нещата,аз ще го направя,но не би трябвало тя да ми го казва,а аз сама да го реша.Един вид ме изгони като пациент от списъка си.