Ема спи на най-обикновен матрак за бебешка кошара от Икея, струваше 24 лв., но е удобен и не хлътва наникъде.
Агнес, и аз съм като теб, цял живот си падам по баш големи български мъжове като гардероби, а ММ сега е 1.93 и е кльощав и ръбат, даже Ема не ще много да седи в него
Близначе, ми същата работа. Не мога да понасям деца аз, по-големи как да е, ама малки деца и бебета са ми кошмар. Ема си я обичам, защото си е моята, ама иначе идея нямам какво да правя със и около тях.
Руми, направо жалба или сигнал подавай, бива ли такова безобразие, че и за дете се отнася!
Мъхче, честита кола, после да кажеш как е, че и аз съм се засилила към такава, че малкия пиж (206) вече не ни събира, макар да ми служи вярно вече 6-та година. Аз съм голям фен на марката, дори членувам в клуба, ако искаш, ще те упътя, понякога са ми в голяма помощ момчетата, щот ММ нали не шофира.
И да ви кажа как побеснях
Септември-октомври в хубавото време като хващахме автобуса в 3, а не влака в 11, как нямаше проблем интересно. Оказа се обаче, че в Пловдив в момента тече сесия, съответно всички почти стаи под наем, които намерих из нета набързо, и на които звъняхме цяла събота следобед, бяха заети чак до края на февруари. Едвам по чиста случайност намерихме един, дето си тръгвал в петък, та да заемем неговото място. Ама човекът си каза в прав текст, така ми заемате две вечери, значи плащайте си две нощувки и няма проблем.Та в тази връзка си мисля, че не знае с кого си има работа, аз да не съм някое девойче на 20 годинки от село, че така да ме върти и суче. То още миналата седмица, когато влязохме и видяхме, че уж заключената ни стая е подредена и почистена и багажа ни спретнат, трябваше да се сетя, ама на. Викам айде случайно е било да си додат по-рано момичетата, че тя да ни кара да си тръгваме оттам още в 6. И така според вас на данъчните, икономическа полиция или някой друг трябва да пусна анонимно сигналче? Щото за толкоз дни от септември насам, нито квитанция получих за парите си, нито разписка, нито нищо, а знам, че за тоя тип стаи под наем се плаща туристическа такса и се попълват бележки, защото ако нещо стане трябва да сме застраховани някак.
Дълго стана, извинете, ама още съм бясна само като се сетя
Дани става утре не 6 месеца, ще използвам повода да го премерим и ще се радвам ако е станал 8,5 кг.
. Направо съм потресена от твоята ЛЛ, как не я е срам да се нарича лекар

То няма срещу какво да пишеш. В края на краищата доката си е изпълнила исканото от нея. Освен за това, че те е поканила да се махаш от нейната практика. Такова не могат да правят - равносилно е на отказване на лекарска помощ. Пациентите избират тях, а не те- пациентите си
Ако възникне противоречие, което докторът и пациентът не могат да разрешат, сигурна съм, че има канален ред, по който това да стане. Бюрокрация - да. Но не може лекар да се аргументира въз основа на емоциите си!
Докторът трябва да е с голяма рутина и да обича делото си. Ала ако не намериш такъв, ще се наложи да правиш компромиси с тази. Майката е най-слабото същество на света...