Ема спи на най-обикновен матрак за бебешка кошара от Икея, струваше 24 лв., но е удобен и не хлътва наникъде.
Агнес, и аз съм като теб, цял живот си падам по баш големи български мъжове като гардероби, а ММ сега е 1.93 и е кльощав и ръбат, даже Ема не ще много да седи в него

Близначе, ми същата работа. Не мога да понасям деца аз, по-големи как да е, ама малки деца и бебета са ми кошмар. Ема си я обичам, защото си е моята, ама иначе идея нямам какво да правя със и около тях.
Руми, направо жалба или сигнал подавай, бива ли такова безобразие, че и за дете се отнася!
Мъхче, честита кола, после да кажеш как е, че и аз съм се засилила към такава, че малкия пиж (206) вече не ни събира, макар да ми служи вярно вече 6-та година. Аз съм голям фен на марката, дори членувам в клуба, ако искаш, ще те упътя, понякога са ми в голяма помощ момчетата, щот ММ нали не шофира.
И да ви кажа как побеснях

Та в тази връзка си мисля, че не знае с кого си има работа, аз да не съм някое девойче на 20 годинки от село, че така да ме върти и суче. То още миналата седмица, когато влязохме и видяхме, че уж заключената ни стая е подредена и почистена и багажа ни спретнат, трябваше да се сетя, ама на. Викам айде случайно е било да си додат по-рано момичетата, че тя да ни кара да си тръгваме оттам още в 6. И така според вас на данъчните, икономическа полиция или някой друг трябва да пусна анонимно сигналче? Щото за толкоз дни от септември насам, нито квитанция получих за парите си, нито разписка, нито нищо, а знам, че за тоя тип стаи под наем се плаща туристическа такса и се попълват бележки, защото ако нещо стане трябва да сме застраховани някак.
Дълго стана, извинете, ама още съм бясна само като се сетя