Въпросите ми са към тези от вас, които са избирали лекар/екип: Как се организира среща с лекаря? Колко време преди раждането? Какво се заплаща?
Благодаря.
много странно, на мен ми каза,виж го сега какво е неуформено, ще направим по-нататък и така си остана,както казваш ти все беше натоварен графика и все казваше,че трябвало да са 2-ма и май с Георгиев,че той бил по запасите.На мен вече ми стана неудобно един вид да си го прося и аз така знам,че съм си го платила и защо да не си го получа.
Все още не знам как ще раждам, а ти обсъдила ли си го с твойта докторка. При нея ражда снаха ми, нормално и също беше много доволна
една моя приятелка ми каза /тази която ме насочи към Капка Атанасова/, че на нея и е направила запис на нейна флашка. Утре ще обсъдим раждането, вървим с две седмици напред с теглото и май ще е доста голям, каза, че до термина може да стигне 4 кг, което доста ме плаши за нормално раждане
една моя приятелка ми каза /тази която ме насочи към Капка Атанасова/, че на нея и е направила запис на нейна флашка. Утре ще обсъдим раждането, вървим с две седмици напред с теглото и май ще е доста голям, каза, че до термина може да стигне 4 кг, което доста ме плаши за нормално раждане

дори ме попита, какво толкова сме се впечатлявали всички от тези дискове, при което реших, че повече не ми се занимава да споря! Важното е че бебчо е добре, само това ме притесни, че пъпната връв се е осукала веднъж около вратлето, но тя каза, че за сега няма място за притеснения случвало се доста често, ако има някой с подобен проблем ще се радвам да сподели как е минало нормално раждане или пък секцио сте избрали, може да ми пише и на лични? Хубав ден момичета
имам въпрос
Термина ми е на 26януари, искам да раждам секцио и все още се чудя къде да избера
Мислех за ОБ при др.Колев, но като прочетах какви неща се случват там, започнах да се разколебавам, та изкам да питам за добър доктор секцио в МД и какви са условията и цените им
искам само доктор да си избера без екип
Благодаря Ви предварително (първо бебче ми е и много се притеснявам)