От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 251
  • 796
  •   1
Отговори
# 255
Един бърз и кратък въпрос oтносно:

uktobg

Поръчвах преди да променят сайта си (т.е. отдавна), но тогава все си мисля, че май казваха в кой курс е пакетът, та въпросът в момента е...

Кога пишат мейла - преди и след като бъде изпратен?

Имаха курс на 14 и на 16ти, а мейлът е от 15ти вечерта Laughing

Та логика намирам и в двете, пък в мейла не пише в кой курс е... Simple Smile

ЛЪВИЦAHug

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 16:18 от SeeKnDestroY

# 256
Един бърз и кратък въпрос oтносно:

uktobg

Поръчвах преди да променят сайта си (т.е. отдавна), но тогава все си мисля, че май казваха в кой курс е пакетът, та въпросът в момента е...

Кога пишат мейла - преди и след като бъде изпратен?

Имаха курс на 14 и на 16ти, а мейлът е от 15ти вечерта Laughing

Та логика намирам и в двете, пък в мейла не пише в кой курс е... Simple Smile

В курса от 16-ти е значи  Peace

# 257
Някой да е получавал нещо от 168 на укто  smile3535

# 258
Дам днеска взех багажи от тоз курс.

# 259
  • София
Дам днеска взех багажи от тоз курс.
и аз взех едно пакетче.
сега чакам следващия с големия чувал  Mr. Green

# 260
и аз с 168  Party

# 261

Извинявайте, момичета ... и момчета  Simple Smile, за странния въпрос, но някой от превозвачите дали изпраща по Еконт от името на Екатерина Лангерова от Пловдив? Сега получих смс за пратка, а не чакам в момента   newsm78

# 262

Извинявайте, момичета ... и момчета  Simple Smile, за странния въпрос, но някой от превозвачите дали изпраща по Еконт от името на Екатерина Лангерова от Пловдив? Сега получих смс за пратка, а не чакам в момента   newsm78

KD

# 263
 duhi_puhi, благодаря! Звъннах им да направят проверка. Със сигурност е чужда пратка, аз не съм ги ползвала от година.

# 264
  • Бургас
Зa първи път ще получaвaм с Гaбиели, имaм меил, че поръчките се рaздaвaт в Бургaс, но нямa упоменaт чaс ден. В информaциятa нa сaйтa пише понеделник-съботa 14-18 товa знaчи ли, че могa в удобно зa мен време дa си вземa прaткaтa или ще получa и друг меил с дaтa нa рaздaвaне и сумa?

# 265
Да се включа с един малко глупав въпрос - Как става поръчването с тези фирми ? Спряла съм се на габко, а искам да поръчам неща от asda и m&s ? Предварително благодаря за отговорите   bouquet

# 266
Писах и в другата тема, ама питането ми май е за тука, та : бихте ли ми казали кой превозвач предлага вземане на стоката от адрес. Искам количка от ebay, предната си я купих с Габко, обаче те вече не предлагат такава услуга. Благодаря Ви!

# 267
  • Бургас
Зa първи път ще получaвaм с Гaбиели, имaм меил, че поръчките се рaздaвaт в Бургaс, но нямa упоменaт чaс ден. В информaциятa нa сaйтa пише понеделник-съботa 14-18 товa знaчи ли, че могa в удобно зa мен време дa си вземa прaткaтa или ще получa и друг меил с дaтa нa рaздaвaне и сумa?

Не, не може по всяко време. Виж тук, в началната страница на сайта им - http://www.uktobg.com/, в лявото оранжево поле има график на раздаване. Тази седмица ще раздават на 27, т.е. утре от 2 до 6 следобед. Simple Smile

# 268
  • Бургас

Не, не може по всяко време. Виж тук, в началната страница на сайта им - http://www.uktobg.com/, в лявото оранжево поле има график на раздаване. Тази седмица ще раздават на 27, т.е. утре от 2 до 6 следобед. Simple Smile

Благодаря градска   bouquet
И последен въпрос това обособен офис ли е или е дом. адрес като при КД, да знам нужно ли е да си запиша някакъв мобилен в случай че не открия никой на адреса в посочения час.

# 269
  • Бургас
То по скоро е гараж. Laughing
В сградата има тунел, който води към двора и там отзад са вратите на гаражите.На техния вратата е отворена като раздават. Пред самия тунел има табела долу на земята.
А срещу кооперацията имаше Спиди бъргър. Мястото е точно след Борисовата градинка, от лявата страна ако идваш от нея.

Общи условия

Активация на акаунт