От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
   Здравей! Аз доколкото виждам, продавачът не предлага опцията "Доставка", изисква се артикулът да бъде взет на място от определената за това локация.

Някои от фирмите превозвачи предлагат такава услуга – да отидат и да вземат артикула, а после да ти го доставят до Б-я, но цялата процедура е доста скъпа, във всеки случай доста над тези 50 лв., за които ти говориш. Peace

Най-добре си направи и PayPal, доста по-сигурно е плащанията да се извършват чрез него.

# 706
Кембридж е на 50 мили от Лондон ,направи първо запитване към транспортна фирма ,дали въобще ще го вземат и на каква цена .

# 707
  • София
Прекалено хубаво беше за да е истина, както се казва  Grinning

От 5-6 фирми, само тук видях цена:
. Цената за услугата  "ВЗИМАНЕ ОТ АДРЕС И ДОСТАВКА":
- за района на Лондон - £12.00
-    извън Лондон - £1.00/миля - заплаща се сумата и в двете посоки
http://www.buyers.bg/services-and-prices

Koeто обезсмисля начинанието (100паунда + още 15-20).

Другия вариант е да питам продавача дали не може все пак да го прати с куриер (което също ме съмнява дали ще е около 20-30 паунда).

# 708
  • Sofia
Другия вариант е да питам продавача дали не може все пак да го прати с куриер (което също ме съмнява дали ще е около 20-30 паунда).

Не искам допълнително да те обезсърчавам, но по принцип, щом продавачът е написал, че единствената опция е collection only, надали ще се съгласи да изпрати артикула до адреса на някой превозвач (това от личен опит мога да го кажа).

Освен това, дори и да се беше навил, цената на самата доставка също нямаше да е никак евтина, предвид теглото на стоката от около 20 кг. Peace

# 709
Още повече, че има само 5 точки... После може да си го чукаш у главата туй пиано Simple Smile

# 710
http://www.donesimi.com/
Гледах, гледах, но не разбрах как да регистрирам пратка  newsm78

# 711
http://www.donesimi.com/
Гледах, гледах, но не разбрах как да регистрирам пратка  newsm78

Регистрира ли се ?

# 712
Да, имам и ID

# 713
  • Варна
Здравейте, можете ли да ми кажете превозвач - най-добре с офис във Варна, чийто камион тръгва за България понеделник, вторник или сряда от Англия. По принцип поръчвам с БритсБГ, но в случая искам сега да поръчам една рокля, която ми трябва за 21-22.05., а техния бус тръгва в петък и няма да успеят да ми я доставят. Т.е. сега ако поръчам роклята няма да стигне до този петък и ще остане за другия, а оттогава да пътува е късно. Предварително благодаря!

# 714
Здравейте, можете ли да ми кажете превозвач - най-добре с офис във Варна, чийто камион тръгва за България понеделник, вторник или сряда от Англия. По принцип поръчвам с БритсБГ, но в случая искам сега да поръчам една рокля, която ми трябва за 21-22.05., а техния бус тръгва в петък и няма да успеят да ми я доставят. Т.е. сега ако поръчам роклята няма да стигне до този петък и ще остане за другия, а оттогава да пътува е късно. Предварително благодаря!

UKtoBG засега в неделя 11/05/2014 очакван на 18/05/2014.
Предполагам, следващия ще е на 14/05/2014 и вероятно очакван на 21/05/2014. С еконт може да е при теб на следващия ден. Следи сайта им за актуална инфо.
Това са и най-бързите варианти според мен.  Peace

# 715
Ако толкова държиш на роклята я пусни с Next Day delivery. Всеки сайт предлага.

# 716
Здравейте!
Предварително си признавам и се извинявам, че не съм чела много по темата и направо влизам с въпроси, понеже нямам такова време, което да отделя да изчета всичко  Cry
Доволни ли сте от dostavka-anglia?
5% от себестойността ще рече, че ако продуктът ми е за 40 паунда, ще ми струва 2 паунда + 1.80 лв (под 1кг е)? За колко време горе-долу пристигат?
Благодаря!

# 717
  • Варна
Привет,
Досега не съм пазарувал от ebay.uk
Става дума за дигитално пиано (20кг) - с търг

Колко би струвала доставката (директна или с превозвач). По втория начин освен 2лв/кг до БГ... а от адреса на продавача до Превозвача - как да разбера колко ще ми струва?
Отделно и за обем също май ще ме таксуват.
На потребител с 100% фийдбек (от 5 потребитела) с рег-я от 2004г би трябвало да може да му се има доверие?!
 Питам понеже само доставката ще ми дойде поне 50лв.

Досега не съм наддавал, с кредитна карта ще се регистрирам, друго необходимо ли е да знам?

Не знам точно какво е пианото, но преди 2-3 години поръчах такова /ново/ от английския амазон - беше намалено на около 80 паунда и имаше директна доставка до България, ако не се лъжа около 10 паунда. Затова по-добре разгледай там - може и по-изгоден вариант да намериш от ибей и да не се занимаваш с вземане от адрес, превоз на кг, пък дали е коректен продавача и какво точно ще получиш и т.н.

# 718
  • Варна
Благодаря на двете дами, които ми отговориха. Поръчах с UKtoBG, най-читави ми се видяха. А с опцията Next Day delivery незнам по кое време на деня ще доставят, защото буса товари в 12:00 ч. в петък.
wistfully, и аз мислех да пробвам с dostavka-anglia, но прочетох лоши отзиви във ФБ-страницата им относно липса на комуникация и бързо се отказах. Като цени са добре. Мога да препоръчам britsbg.com - с тях съм поръчвала няколко пъти, много са точни и бързо отговарят, но цените са по-височки.

# 719
  • ВАРНА
Благодаря на двете дами, които ми отговориха. Поръчах с UKtoBG, най-читави ми се видяха. А с опцията Next Day delivery незнам по кое време на деня ще доставят, защото буса товари в 12:00 ч. в петък.
wistfully, и аз мислех да пробвам с dostavka-anglia, но прочетох лоши отзиви във ФБ-страницата им относно липса на комуникация и бързо се отказах. Като цени са добре. Мога да препоръчам britsbg.com - с тях съм поръчвала няколко пъти, много са точни и бързо отговарят, но цените са по-височки.

http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php

Тези возят 1.50лв/кг,имат офис във Варна и са много коректни,винаги ми отговарят бързо на зададен въпрос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт