Търся електронна книга - тема 9

• 92 634
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
И аз благодаря за новата версия, досега не съм имала проблем с никоя от старите, надявам се и сега да е така.

# 76
  • София
И от мен едно благодаря, както за автора на програмата, така и за хората, които обработват и качват книгите.
Аз сравнително скоро инсталирах програмата. Сега свалих новата версия, но какво трябва да направя със старата? Само инсталационния файл ли трябва да изтрия, преди да разархивирам актуалната версия? Какво ще стане с папките ми BOOKS, DOCUMENTATION?

# 77
  • Бургас
И аз мерси за новата версия сега ще си я сваля! Определено ми липсваше някакво кратко описание към книгите.

# 78
PanJoro благодаря за новата версия и се радвам за отпадането на здравословните причини

може ли пак да предложа да има графа с жанра на произведението 
Praynig

+1

# 79
PanJoro , хиляди благодарности!!!!
Програмата е уникална!!!!  bouquet

# 80
PanJoro , хиляди благодарности!!!!
Програмата е уникална!!!!  bouquet

Peace +++1  Hug

# 81
Искам да помоля за книжките :
Алис Хофман-"Ледената кралица"
Джон Грийн-"Хартиени градове"
Касандра Клеър-"Град на изгубени души"
Касандра Клеър-"Град на паднали ангели"
Питър Мейл-"Една година в Прованс"

Знам,че ги има в Mail Books,но все още не мога да си оправя настройките понеже съм с Windows 7 и ако може да ми ги изпратите на майла.Огромно благодаря !!!  Hug Hug Hug
irein1988@abv.bg

# 82
  • Den Haag
Търся "Америка и американците" Стайнбек за Киндъл Simple Smile

# 83
  • В две мънички очи...
Pan Joro благодаря за новата версия и бързо да минават здравословните проблеми!

Само да отбележа - големи файлове повече от 3 МB наистина имат проблем с изпращането - аз не мога да изпращам файлове над 3МБ ако има повече от 70 потребителя включени към сървъра. Затова е добре когато сте приключили с програмата да излизате от нея. Много са малко случаите в които минават.

# 84
И от мен едно благодаря, както за автора на програмата, така и за хората, които обработват и качват книгите.
Аз сравнително скоро инсталирах програмата. Сега свалих новата версия, но какво трябва да направя със старата? Само инсталационния файл ли трябва да изтрия, преди да разархивирам актуалната версия? Какво ще стане с папките ми BOOKS, DOCUMENTATION?

Не е необходимо да триеш каквото и да е. Разархивираш актуалната версия в директорията, в която първоначално си разархивирала програмата. BOOKS ще се запази, а DOCUMENTATION ще се обнови.

И аз благодаря за новата версия. Полето за Забележка определено ще е от полза.

# 85
  • София

Не е необходимо да триеш каквото и да е. Разархивираш актуалната версия в директорията, в която първоначално си разархивирала програмата. BOOKS ще се запази, а DOCUMENTATION ще се обнови.

И аз благодаря за новата версия. Полето за Забележка определено ще е от полза.
Благодаря! Така ще постъпя  Peace.

# 86
Търся "Америка и американците" Стайнбек за Киндъл Simple Smile
Аз също. Simple Smile
Прочетох в съседната тема кратък откъс за живота в Ню Йорк и много ме впечатли. Laughing
Като че ли с нищо не са се променили порядките на американците от преди 40г.

# 87
  • София
Здравейте,

извинявам се за страничния въпрос, но не мога да се регистрирам в escape-bg.net
Случайно да знаете защо така  Confused Какво ли не опитах и все не става..

Предварително благодаря!

# 88
Много благодаря за новата версия!
Искам да попитам случайно някой да има "Децата на дракона" на П. Петков?

# 89
Много благодаря за новата версия!
Искам да попитам случайно някой да има "Децата на дракона" на П. Петков?
Ако не успееш да я намериш, можеш да си я вземеш от библио за 3лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт