Примерна схема за захранване - 33

• 93 891
  • 828
  •   1
Отговори
# 15
Много полезна тема. Ще имам четиво за тази нощ.
Трудно се оказва при нас захранването, но тук ще намеря решението Peace

# 16
  • София
Благодаря, а колко време след като съм въвела месо, мога да въведа глутена?
Няма някаква зависимост или последователност между месото и глутена. Зависи от това колко бързо искаш да въведеш храните. Глутена е добре да се въведе в рамките на от 6 до 10 месеца. Така че, ако вече си въвела месото (или 2-3 вида месо - пилешко, заешко, пуешко, телешко) може след това да въведеш и глутена.

# 17
Случайно да знаете има ли на пазара някакъв специален бебешки био ориз,  който мога да добавям в пюрето на бебка или и най обикновения който се продава в Пикадили е ок. За какво да следя в ориза?

# 18
  • Berlin
Не съм забелязала ориз по био щандовете или поне не бял, по-скоро кафяв някакъв може да има. Бебешки ориз няма. Simple Smile
Ако те притеснява нещо (аз поне не се сещам какво може да е то), може да слагаш от оризовата й каша. На Тьопфер, СЪнвал кашите са био.

# 19
Аз до скоро ползвах каша ориз на милупа. После минах на бял ориз.

# 20
Аз до скоро ползвах каша ориз на милупа. После минах на бял ориз.

# 21
Можеш да провериш в Кауфланд  newsm78 Не мога да се сетя дали съм виждала точно ориз  Rolling Eyes Аз давах обикновен. Преди това оризова каша на Хип и Тьопфер, те са био.

# 22
Здравейте
Исках да попитам следното:
До една годинка на детето колко хранения освен кърма/АМ има?
Искам да кажа в момента бебка е на 6 и половина м. и има едно плодово между хранене, зеленчуково пюре на обяд и каша след обяд.
Така ли ще бъде от тук нататък до годинка или ....? #Crazy
При смес ябълка с тиква предполагам се получава зеленчуково пюре, което да дам на обяд, а не плодово newsm78

# 23
По-нататък към годинката може да добавиш закуска, но за сега това е достатъчно. До 1г. всяко хранене трябва да е млечно - даваш пюрето и после кърма/АМ. Можеш вече да даваш пресни плодове между храненията вместо пюре.

# 24
На Милупа май пак беше био оризовата. Има био бял ориз.
Разлика между био оризово брашно и био оризова безмлечна каша има ли?

# 25
Dafi` Благодаря  bouquet
Дадох вече малко авокадо сурово и си мисля след седмица да дам и банан, защото предстои да въвеждам месо и поне и това да е минало Whistling Да разбирам ли, че ябълката и крушата също мога да ги давам сурови, малко ме е страх Thinking
Видях че сте писали за каша с просо и ябълки и круши и такава с ориз и банан и мисля скоро като свърша елдата да купя 1 такава за разнообразие.
Колко пъти на ден мога да давам плод между храненията?

# 26
Моят педи каза, че ако яде повече от буркан плод да и го разделям сутрин и следобед

# 27
Марина, след 6м. може пресни плодове. Аз ябълка и круша дадох към 8м. сурови. Първо давах на пюре докато ги въведа и после започнах пресни.
Плод можеш 2 пъти - сутрин и следобед. За сега е достатъчно, после можеш и повече плодове да вкараш в менюто.

# 28
Здравейте момичета, търся във Варна каши и въобще продукти на holle. Няма ги по детските борси. Някакви идеи?

# 29
Здравейте момичета, търся във Варна каши и въобще продукти на holle. Няма ги по детските борси. Някакви идеи?
Холе поръчвам по инет или взимам от био магазин

Общи условия

Активация на акаунт