Примерна схема за захранване - 33

• 93 927
  • 828
  •   1
Отговори
# 60
А, ако няма заместено хранене проблем ли е да се дава 50-60 мл пюре с вода и въобще безмлечна каша с вода?

# 61
Няма проблем, може да се дава с вода, важното е след това детето да пие кърма/АМ.

# 62
Благодаря ви момичета за бързите отговори Simple Smile А как да давам мангото и авокадото в суров вид,като ги пасирам или как... По нататък пак ще ви попитам за глутена,като реша да го въвеждам,ще поизчакам още малко Simple Smile

# 63
Манго и авокадо - сурови  Peace Авокадото може да го намачкаш, ако бебето вече яде по-едри частици.

# 64
Не яде по - едри частици,опитвала съм да и давам,но тя ги плюе,ще го пасирам . Благодаря ти Hug

# 65
  • Berlin
Според мен, ако бебето е на АМ, няма нищо лошо и кашата да е млечна или да се прави с АМ. Аз даже така предпочитах след някое време, беше ми по-лесно. Първоначално дохранвах с АМ, но после стигна количество млечна каша, след която нямаше нужда от допълнително мляко.

# 66
  • София
Елдата може ли да се дава не като каша, а вместо ориз, примерно сварена елда с морков и някакво месце?

# 67
  • Пловдив
Елдата може ли да се дава не като каша, а вместо ориз, примерно сварена елда с морков и някакво месце?
Елда, просо и ориз слагам по малко в пюрето, когато ми останат от сутрешното варене за кашата.

# 68
Да, може.

# 69
Само в големината на частиците ли е разликата между сварено зърнено брашно и пасирани сварени зърна?

# 70
  • София
Благодаря за отговорите за елдата.
Лимец може ли да дава, на хляб?

# 71
Благодаря за отговорите за елдата.
Лимец може ли да дава, на хляб?
Лимецът е с около 2% глутен! Ако даваш или захранваш с глутен да!

# 72
Здравейте
Слънчогледовото  масло в 90% от готовите пюрета, кога мога да го дам?Питам защото искам да дам червена капия, грах, зелен фасул, доматено пюре и карфиол, които още не съм въвеждала, но ги има само в комбинация и основно в готовите пюрета са с сл.масло newsm78

# 73
Здравейте
Слънчогледовото  масло в 90% от готовите пюрета, кога мога да го дам?Питам защото искам да дам червена капия, грах, зелен фасул, доматено пюре и карфиол, които още не съм въвеждала, но ги има само в комбинация и основно в готовите пюрета са с сл.масло newsm78
Да в тези на Ганчев има слънчогледово олио! Принципно е за след годинка но аз и дадох някъде към 9-10 месеца!

# 74
Много полезна тема!Записвам се да ви следя!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт