SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
"I may not think things all the way through. Okay? But what I do, I do because it’s the right thing. I’d do it again."

# 496
Ох, лелее...2 страници гифчета  Crazy Аз сега отивам да гледам серията...но съдейки по коментарите най-много да намразя Сам Crossing Arms
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Епизода не беше нещо интересно...отново добро чудовище...искам си старите духове и демони Crossing Arms
Колкото до Сам...много ме дразни вече...Дийн го бил спасил заради себе си...бил се жертвал само ако не е той пострадалия... и накрая за капак на всичко..вика, че щял да го остави да умре.... doh
Доколкото помня Дийн беше този,който си продаде душата и отиде в Ада за Сам...но не..той не бил се жертвал ако ще пострада... bash Въобще много се изнервих...но поне следващия епизод изглежда интересен...искам да видя как ще се развият нещата с белега Thinking

Една снимка зад кадър Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 20:13 от GALAXY___

# 497

Импала   bouquet най-обичам твоя гифчопад , засядам да гледам аз   bouquet

# 498
Оф, как може да са толкова хубавиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes и аз се надявам тая вечер да го гледам, ако не утре  smile3508 smile3508

# 499
Импала   bouquet най-обичам твоя гифчопад , засядам да гледам аз   bouquet

Hug

Oще една снимка от сета на 9.13:

# 500
Човек с мрежа за коса никога не е изглеждал толкова хубав Heart Eyes Mr. Green

smile3532

# 501
Сам даже не искам да го коментирам, не го разбирам просто, дразни ме. Crossing Arms Нямаше Кас и Краули. Confused

Може ли да помоля многото гифчета да ги слагате в скрит текст, че много натоварват. Peace

# 502
# 503
Добро утро и честит четвъртък  Flutter Един ден по-малко до 9.14 Rolling Eyes
Нова снимка от туитъра на Джаред Joy

# 504

Не ми се вярва само с това да му се размине на Мишата Mr. Green . Едва първите дни на снимките са Mr. Green .

# 505

Може ли да помоля многото гифчета да ги слагате в скрит текст, че много натоварват. Peace

мен също ме товарят.снимките също,ако са на всеки пост или през пост.аз предпочитам предимно да ви чета,но.....не проявявам претенции.

# 506
Клипчеее!

Joy

# 507
Лигльовци hahaha

# 508
Джаред  hahaha Миша, горкия, сигурно са го направили на луд Joy
-------------------------------------------------------------------------
Това трябва да е доста старо..още от времето на Балтазар Mr. Green

Големи са лигочи... Joy

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 20:05 от GALAXY___

# 509
Изпитвам непреодолимо желание всичко да си призная Crazy , дори неща, които не съм направила  hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт