Третокласници - 4

• 40 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Браво, браво на детето!

Моята щерка се амбицира, единствено, ако чуе за нечие друго чуждо постижение на дете в нейната възраст. Mr. Green А то около нас-само такива. Но, виж, сама нещо да инициира, да постигне , да направи- никаквъ напън няма за подобни подвизи. Laughing

Чете с огромен интерес подарената и за ваканцията- "Дневникът на една загубенячка". Голям хит е в къщи, ви казвам! Joy ooooh!

# 616
  • В светлината на слънцето
Най-много се зарадвах, че това я стимулира и вече има интерес да "задобрява", както сама се изрази. Grinning
А "Загубенячката" при нас стана голям хит. Изчете на един дъх всичките книги от поредицата. Те са всъщност 3 и една четвърта, определена като 3 1/2, защото представлява дневник, точно като при Дръндьото.  Peace

# 617
  • Варна
Гледам и не вярвам на очите си - за резултатите от Кунгуруго става дума. Моята девойка е изкарала 80 точки, с нулева подготовка, а и отиде на състезанието с боляща глава, все още неоправена от сътресението. Каза, че никой не им подсказвал, били са с непознат учител в стаята. И взе, че се амбицира да ходи по състезания, но вече щяла да се подготви, за да не се излага със сбъркани задачи. Ти да видиш... Mr. Green

Браво на Теди! Това се казва талант - пожелавам математиката да й хареса и да й носи все повече успехи!

# 618
Браво на детето,Лулумба!

# 619
Здравейте , ние сме добре .
Чакат ни състезания , но лошото е , че тази година футбола ни изненада. Всяка година турнира е Май месец  ,но тази решили да е края на Април ,което ни се дублира с турнира по таекуондо , много кофти се получи. Днес ще разбера кой ден ще играе точно и ще го мислим как да ги съчетаем.  Детето иска и на двете да отиде , защото се е готвил почти година и за едното и за другото.

# 620
Роси, дано има късмет детето и да отиде и на двете.

Аз да си похваля отрочето. Имаха да пишат съчинение за през ваканцията-измислена история. Писа я човека последния ден. Даже две написа, с това  съчинението на голям лист и да го закачи в училището. Чел го е пред целия клас и децата са го харесали. Аз съм доволна понеже има само две правописни грешки и е написано добре, а и не съм осъществявала "контрол" на написаното.  Blush

# 621
  • Варна
Браво на детето, vela! Заслужава поощрение!

Успех на състезателите Simple Smile

# 622
vela, браво на детето!  bouquet
Роси, дано успеете и за двата турнира. Peace
В събота и ние сме на хорото. Явно меракът още я държи. Пак е неподготвена естествено, защото се сети в последния момент. Даже класната платила участието й, за да не изпуснем срока, та брах допълнително срам. Сега й разпечатах задачите от миналата година - поне да се ориентира в обстановката. Най-много се радвам обаче, че излезе от цикъла на апатия "нищо не искам".  Grinning

# 623
Най-много се радвам обаче, че излезе от цикъла на апатия "нищо не искам".  Grinning
А пък моето влезе в този цикъл.  ooooh! Това не искам, онова не искам.....  Crazy Дано да е някакъв период.  Praynig

Vela и lulumba, браво на децата.  Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 21:02 от Tonita

# 624
Tonita, ужасен е този период. При нас започна някъде през есента и свърши (надявам се Praynig) едва сега.

# 625
  • Варна
Браво на Теди за ЕК и на vela детенце за съчинението!  Simple Smile Аз много повече се радвам на грамотно написан текст с мисъл отколкото на една решена задача да речем.Ама то сигурно защото съм математичка голяма! Crazy

Да ви подшушна, че съм нахална и се сдобих със тазгодишните Таралежи за 3класниците.Ако някой иска ,му ги пращам. Досега разглеждах математиката и съм впечатлена, че и там е вкарано четене с разбиране и е много интересно. Peace Вчера излязоха резултатите  и моя е с макс точки. На СБНУ се издъни, ама тук е чел внимателно, или по-скоро ми е било интересно,то и на мен ми беше. Party
А не ги качват на сайта, защото ще издават книжка със състезанията.

# 626
Благодаря момичета, похвалих го, нацелувах го много. Досега все го майтапех ,че 6-иците са наполовина негови, наполовина мои. А тази 6-ца е 100% негова.

В събота няма да ходи на състезанието, нямаше време да се подготви. Лятото ще решаваме задачи. Ходи всеки ден на гребане, днес в студа пак беше. Добре ,че е бил само на тренажор в залата, не ни мърдаше настинката иначе. На езерото духаше ужасно студен вятър.

На уроците по англ. са ги стегнали много. Имат 50 неправилни глагола да учат. Добре, че моя вече знае 30, та ще му е по-леко. Учителя днес го похвали, че се оправял с времената, нямал проблем да сглобява изречения и въпросителните, които са по-сложни.

Всичко е хубаво, само дето все се подканяме. ooooh!

# 627
  • Варна
vela, за тези успехи по английски мога само да ви свалям шапка Simple Smile
Има ли някъде класиране за таралежите?

# 628
  • Варна

Ето тук : http://www.associationeu.com/

# 629
vela, за тези успехи по английски мога само да ви свалям шапка Simple Smile
Не ме питай, почти всеки ден учим по малко. Пиша учим, защото аз уча наравно с него или го изпитвам. Забелязах през ваканцията ,че най -лесно помни сутрин. Сега сменяме тактиката, ще учим неправилните глаголи сутрин. Той  и без това става рано, та ще му уплътня времето м/у 7 и 7,30ч. Вместо следобед  да се разправяме по 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт