Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 975
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и благодаря за чудесната тема!  bouquet
Преди малко приключих с упражненията за корем, ама много бързо се уморявам и ме заболя доста корема по време на упражненията, а сега пък нищо не усещам. ooooh!

Треньорката ми казваше, че точно когато те заболи трябва да продължиш и да не спираш, за да има ефект. Не говоря за остра, пронизваща болка, разбира се Simple Smile
Ами беше доста странна болка, не е като онази от коремните преси, а някак високо. На 2 пъти спирах, защото просто не можех да продължа. След 5 секунди продължавах.
Пък и все се надявам с всеки изминал ден да издържам малко повече от предния. Не бързам, смятам да го карам по-лекичко. Не знам дали е правилно де. Laughing

# 31
ето ме и мен в новата тема  Hug, много красиво е оформена, страхотна просто Heart Eyes

Дамата с дупето - отдавна се каня да ви питам, понеже гледах галерия с подобни фитнес мотиватори за дами, та основно наблягаха на дупето, направено чрез клекове... Възможно ли е изобщо, ако дупето ти генетично не е такова сочно? На мен все ми се струва супер недостижимо да изваяш дупе чак до издуване, без да засилиш бедра, което никоя от нас не иска де...
Моля, тези от вас, които правеха клековете по график да споделят промяната Praynig

Аз си карам всеки ден по 3х боди рутин с пудовка, нищо интересно и ново, та затова не се отчитам. Почнах онзи ден румитка, но по средата я спрях и пак се върнах на пудовката.

Фея - ех, че хубаво благодарствени писма... много мило от страна на твоите колеги Heart Eyes

Аз също пия кафе преди тренировка, няма разлика в потенето. Случвало ми се е от Л-карнитин на хапчета да ставам цялата мокра, затова и не продължих да го пия. Не мисля, че потта показва колко натоварване поемаме.

# 32
Dress like Princess - според мен това дупе си върви с по-обемни бедра. В ниакъв случай дебели, а здрави. Аз предпочитам тяло,тип първата снимка. Втората ми е много фитнес тип и не си я представям в пола. Peace

# 33
Ама как се засилихте с новата тема.Немога да ви стигна  Grinning
Мери, жестока е темата, а снимките още по-  Peace Много благодаря   bouquet
Как ме нацели не е истина.Моята цел за този месец са точно трицепс опорите като на мацката. Ей направо супер ми дойде.Ще я гледам винаги, когато отворя темата. Трябва да се науча  Crossing Arms

Мерида, мацката прави тягата перфектно по моите критерии. Точно за това обяснявах толкова пъти  Peace Браво на Мери за попадението  Peace Ти въобще не се притеснявай за гърба. Пази го и продължавай с тежестите като се стараеш да го държиш винаги в правилна позиция и не забравяй да стягаш корема, за да не го натоварваш. Ще стане силен и ще забравиш за проблемите там  Hug

Юлинда, защо не пробваш "No more trouble zones" на Джилиан. Виждам, че има още една почитателка тук Маги. Може и на теб да ти хареса. Само дето е по-дълга, но поне за мен много добра за цялото тяло.

За дупето да кажа  Grinning Да такова дупе се постига с клекове, тяга, напади и да краката заякват и те. Но пък на мен сто пъти повече ми харесва така, отколкото по-слаби крака и увиснало дупе.
С бягане също се оформя хубаво дупе.Освен момичето на първата снимка, за мен винаги пример е Ивет Лалова.Страхотна според мен.

Фея, направо си революционерка! Тук си е геройство да съумееш да мотивираш така американците.
И за изобретателността браво! Наздраве  Laughing

Иренка, може би организма ти има нужда от пълна почивка.Не принебрегвай сигналите на тялото си.Възстанови се първо и после пак тренирай. Как се храниш. Достатъчно ли е и достатъчно питателно. Пожелавам ти бързо оздравяване.Пий повече течности  Hug

# 34
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз обожавам фигурите на лекоатлетките на 400 метра, толкова са из4истени и в съ6тото време не са сухи като тези на дълги разстояния и на скоковете. Но все си мисля, 4е и те тренират с тежести. Спринтовете, съ6то много помагат.

Фея страхотно, малко даже завиждам за 4удесното на 4етене работно място, което има6, това се казва мотивация на персонала  :peace

# 35
Записвам за днес 60 мин.  народни танци... не че бяха  в домашни условия  Wink
Хореографката ни разказа играта този път - можех да си изцедя тениската направо.

# 36
Таня-благодаря още веднъж. И аз така си правех тягата, преди да ме объркат. Crossing Arms Винаги стягам корема. Инструктура ми го повтаря всеки път. При всяко изпълнение. Иначе корема не ми е толкова голям, колкото изглежда на снимката. Тениската се е издула от гравитацията. Peace Laughing Laughing Laughing Не ,че е идеален,де. Но докато не си коригирам храната,няма и да стане. Сега съм решила да наблегна на мои си упражнения за коремните мускули-главно планкове. Да видим. Crossing Arms Whistling

# 37
  • Пловдив
Мери   bouquet, както винаги страхотно тема!
Днес се отчетох с тихата аеробика на Румяна. До сега не я бях правила. Хареса ми и ме натовари.

# 38
О, то и аз всеки път го повтарям. На всички, които се занимават с тежести. Много е важно заради предпазване от травми. В никакъв случай не ти е голям корема. Изобщо не съм видяла нищо такова. Напротив. Аз много ти се кефя, че въпреки, че си крехка имаш смелостта да тренираш по тоя начин  Peace Много си си хубава и нямаш нужда от корекции в смисъл килограми. Вярвай ми  Hug

Бобче, и аз така мисля. Ще ходя сега да се ровя да видя как тренира Ивет. Сетих се за нея и ми се прииска да я видя пак. Много, ама много я харесвам и не само като фигура, а и като излъчване. Като и видя усмивката по ТВ или на снимка винаги се усмихвам и аз. Ей такива хора страшно ме мотивират и зареждат.
Ти нали заради пищялите (ех, че дума  Laughing) смени пътеката? Защо продължаваш да скачаш на въжето, а ? Ще се караме  Mr. Green Почини малко де  Hug

Ето какво намерих.Да се пръснеш от гордост просто, че е наше момиче  Heart Eyes

http://roxybalboa.net/tag/ivet-lalova/

Камерата как следи дупето само  Joy

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 00:22 от tqna

# 39
  • Stavanger,Norway/ Varna
Е то от такова дупе как да склониш поглед, аз че съм жена се заглеждам, остана и турските коментатори да не оценят нашето момиче. Хубавица голяма е тя Simple Smile.
Иначе, въжето не ми е проблем, не усещам натоварване в пищялите, но ми се напомпват и без това огромните прасци и гледам да го огранича два пъти на седмица. Много си го обичам  Heart Eyes

# 40
ах, че хубава тема !!! да се запиша и аз  smile3521
чувала съм от фитнес инструктори, че едно кафе преди тренировка ускорява метаболизма.
аз отдавна вече не ходя на фитнес, реших проблема с домашно колело, гирички и упражнения на земята за стягане на дупе, крака, корем. всички са много послушни с изключение на корема newsm78 не се поддава и това е!!!
една приятелка ми каза , че трябва да се спре всичко което се прави от мляко(сирене, кашкавал), за да се смъкне шкембето. някой да е чувал нещо подобно?
ако ми се потвърди от още едно две места, може и да опитам хахха Smile

# 41
Да попитам-при положение , че тренировката ми започва към 8 сутринта-кога да закусвам-преди или след, като целта е отслабване?

# 42
Да попитам-при положение , че тренировката ми започва към 8 сутринта-кога да закусвам-преди или след, като целта е отслабване?
Пий едно кафе с масло и си прави спокойно тренировката Wink Ако си гладна след това, можеш да си хапнеш яйца или каквото си предвидила.

# 43
Здравейте момичета,
Набързо да отчета йога и ръце, започвам 2-ра работа и ще ми отнеме време да си създам нов ритъм, днес просто станах по-рано.
Фея, браво на теб, това е повече от чудесно, нямам думи колко благородно дело!!! Hug
Мери, благодаря за прекрасната тема! И моите стремления са към отслабване и стягане, а не към обем, но това не означава че критикувам снимките.
Спорни тренировки на всички!

# 44
Merry Благодарско за темичката - прекрасна както винаги, а мадамите са трепач Simple Smile

За днес корем и горна част с тежести, ще измисля и някакво кардио, може би Били (на сърце ми е този човек)

bob4enka Дано не се бъркам, но мисля че  точно Ивет Лалова тренира силово, кляка със 70кг

Общи условия

Активация на акаунт