Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Мери, страхотна тема си оформила пак! Благодаря! Hug

Ако успея да направя нещо, ще се отчитам по- късно!

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 09:53 от Анонимен

# 46
Да попитам-при положение , че тренировката ми започва към 8 сутринта-кога да закусвам-преди или след, като целта е отслабване?
Пий едно кафе с масло и си прави спокойно тренировката Wink Ако си гладна след това, можеш да си хапнеш яйца или каквото си предвидила.

bouquet

# 47
.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:26 от MALVINA

# 48
  • Stavanger,Norway/ Varna
Клес, стиснати палци и от мен, спокойствие преди вси4ко, ще мине успе6но и ще замине  Hug

Фантъзи остават ми зна4и някви си 20 кг да стигна Ивет в клековете  Crazy, и аз искам такова дупе. Лятоо правех много добра и натоварваща тренировка на стадиона - 100м спринт- 100 м ходе6ти напади и тн. Направо е убиец, едва 4акам да се затопли и да я мятам пак.

# 49
  • here, there, everywhere
Голямо благодаря ня Мери за темичката. Много мотовиращо оформяне.

Вчера 30мин. Джо с 1,5кг. Позагубила съм си силата, но вярвам, че бързо ще наваксам. Само да съм постоянна.

Днес на фитнес (ще потичам и ще пообиколя уредите).

И аз поразгледах малко за Ивет и се учудих понеже каза, че се храни с пълнозърнести, паста и месо. Явно има нужда от бърза енергия за спринтовете.

Клес, палцестис и от мен.

# 50
ах, че хубава тема !!! да се запиша и аз  smile3521
чувала съм от фитнес инструктори, че едно кафе преди тренировка ускорява метаболизма.
аз отдавна вече не ходя на фитнес, реших проблема с домашно колело, гирички и упражнения на земята за стягане на дупе, крака, корем. всички са много послушни с изключение на корема newsm78 не се поддава и това е!!!
една приятелка ми каза , че трябва да се спре всичко което се прави от мляко(сирене, кашкавал), за да се смъкне шкембето. някой да е чувал нещо подобно?
ако ми се потвърди от още едно две места, може и да опитам хахха Smile

За корема най-голямо значение има храненето  Peace
Ето нещо, което може да ти бъде интересно, макар че са стари истини
http://www.-spam152-/bg/2012/nutrition/4632/

# 51

Не съм тренирала,вече четвърти ден се отчитам по детски те площадки и после нямам сили.
Ще се наритам след обяд.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 22:34 от ОРИДЕЛ

# 52
Аз отчитам Dynamic Flexibility на Мишел еййй направо си умирам от кеф на тази тренировка...препоръчвамм с две ръце и два крака Simple Smile
Иначе и мен ме кефи много Ивет страшна е, но нали знаете професионалнте спортисти трябва да поддържат ниво с всичко - аз не мисля, че като си спринтьорка само тичаш - по всякакъв начин трябва да тренират и яденето им е много стриктно сигурно, нооо си имат и доста контузии....няма пълно щастие Simple Smile

# 53
Ехоо, добър ден на всички!

Това, което имах предвид за дупетата е, че ми се струва нереалистично имайки такова дупе:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNeirkWgVZ … wOZnDj5vE4RfquXmg

с упражнения да го направиш такова:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1545964_6114957 … _1535247385_n.png
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/944834_60992 … 5_356743774_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/547541_60981 … _1756484541_n.jpg

Ивет Лалова е върха, и аз много я харесвам  Hug

Залавям се за работа и на обяд ще метна една пудовка.

# 54
  • Лутаща се

Честно казано из между показаните дупета ми харесва само първото. Другите са б*си огромните задници, не искам моето дупе да става такова.
Повече ми харесва нещо такова
Скрит текст:

или такова

Не знам обаче дали с тренировки може от сравнително сплескано, тип круша дупе то да се превърне в някое от горепоказаните - тип "ябълка". Мисля си, че това е генетично заложено.

# 55
 Докато се усетя и вече има нова тема  Laughing
И аз също се стремя към по- стегнато дупе, макар че съм 157 см и не ми се иска бедрата ми да станат много големи.
Относно 3 в 1-то - и аз много съм привикнала към него, не мога да пия чисто кафе.. по- скоро не ми харесва. Ще се опитвам и аз да го намаля.
За вчера отчитам интро и фит тест на Мишел + http://www.youtube.com/watch?v=KJaWIBg15n0, днес ми предстои кардио. Много се бях мотивирала да тренирам с Шон, натоварва ме много хубаво, но явно техниката ми куца и започват да ме болят коленете Sad  Като приключа с програмата на Мишел може би ще го изпробвам пак.

# 56
Здравейте! И за много години!

Не съм влизала скоро, но наистина не ми беше до това.

Отчитам за днес един час народни танци.

Пожелавам Ви една успешна нова година и много победи с  изкушенията като мързел за тренировки и ядене на нездравословна храна! Hug

# 57
Аз отчитам Dynamic Flexibility на Мишел еййй направо си умирам от кеф на тази тренировка...препоръчвамм с две ръце и два крака Simple Smile
Joy
Може ли пълното име на Мишел, да си издиря и аз да видя за кво иде реч. Голямо хвалене я хвалиш значи!  Laughing

# 58
Привет Hug
За днес пилатес, и интервална на пътеката Wink
Аууу тези големи дупета не ги ща Joy
Иначе с гимнастика, определено се променя формата на д-то Wink Моя мъж е свидетел Laughing
За по-малко от година мога да се похваля, че вече нямам сплескано дупе. Сега е вирнато и заоблено Laughing, явно толкова много клекове и не само) имат ефект Peace
Снимков доказателствен материал, лятото Laughing, по бански Wink

# 59
Тия дни правя импровизирани упражнения плюс стречинг. От утре започва новата 30 дневна програма с Бодирока, и с нетърпение я чакам - всеки ден нова тренировка. Предишната беше жестока. Има ли и някой друг техен фен?

Някой питаше за млечните - аз ги спрях изцяло, а това мислех че не е възможно, но резултате е няколко см надолу от обиколките на ханша и на корема. Много съм доволна. А по едно време пиех мляко вместо вода и ядях сирене с всичко.

Ако тренирате в къщи, как тренирате, боси или с маратонки?

Фея, а къде в офиса правите упражнения? Аз съм си донесла швейцарска топка да седя активно на нея, и колегите се изреждат да ме гледат като полезно изкопаемо. Също си нося и смутита и се ч удят какви са тези зелени бълвочи дето ги пия... Остава и да им спретна тренировъчна програма...

Общи условия

Активация на акаунт