Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 979
  • 732
  •   1
Отговори
# 60

Ако тренирате в къщи, как тренирате, боси или с маратонки?

Винаги тренирам с маратонки, защото ми подсигуряват много добра опора  Peace
При йогата е ок да си бос

За съжаление в офиса си имаме всичко друго, но не и зала за тренировки. За сметка на това пък компанията ни плаща картите з фитнес, което е супер  Peace
Аз също разнасям кутии с храна, но не съм само аз, така че не се чувствам като бяла врана

# 61

Фея, а къде в офиса правите упражнения? Аз съм си донесла швейцарска топка да седя активно на нея, и колегите се изреждат да ме гледат като полезно изкопаемо. Също си нося и смутита и се ч удят какви са тези зелени бълвочи дето ги пия... Остава и да им спретна тренировъчна програма...
Joy Joy Joy Joy Joy
Тогава ще си извънземното на работа  Joy Няма нищо лошо в това. Нека си гледат  Peace

Аз съм в общежитие и тренирам боса. Ако съм си у дома и имам кардио тренировка - обувам маратонки. Но в повечето случаи съм боса Simple Smile

# 62
  • Stavanger,Norway/ Varna
Съ6тото е тук, голям смях ми се смеят, 4е си нося цели краставици, домати, гледат ми омлетите с изумление, докато предъвкват сухите филии и мазните пърьени пиле6ки крилца  Sick
Ина4е вси4ки тренират, всеки ден са в залата или на крос навън като е топло, но никакви видими резултати няма.

Аз пак ходих в ББ тийм да си преиз4исля калориите. В крайна сметка, 6те ги зави6а с около 200, 300, да видим как ще ми се отрази  Thinking

# 63
Мери всичките тренировки правя от програмата й - Michaelle Dozois - PeakFit Challenge  Simple Smile

# 64
# 65
Мери всичките тренировки правя от програмата й - Michaelle Dozois - PeakFit Challenge  Simple Smile
Да, ама пък аз дето уж мога да търся и никъде не я намирам  Mr. Green
mis_val, благодаря, но линковете са невалидни.

Погледнах я в ютуб, кардиото й мисля, че е в много за моите колене и май ще пропусна.

Иначе изглежда мноооооого добре  Peace

Може ли да си изпрося само стречинга и случайно ако има готина силова с не много кардио елементи да бъдат качени дали в докса или http://www.4shared.com/?  Blush

# 66
  • Бургас
Съжалявам  Sad  аз преди 2 дни точно от тази страница си ги изтеглих,не съм сигурна дали беше точно този пост  newsm78

# 67
Съ6тото е тук, голям смях ми се смеят, 4е си нося цели краставици, домати, гледат ми омлетите с изумление, докато предъвкват сухите филии и мазните пърьени пиле6ки крилца  Sick
Ина4е вси4ки тренират, всеки ден са в залата или на крос навън като е топло, но никакви видими резултати няма.

Аз пак ходих в ББ тийм да си преиз4исля калориите. В крайна сметка, 6те ги зави6а с около 200, 300, да видим как ще ми се отрази  Thinking
Bob4enka-докато чета поста ти, познай какво ям... Пилешки крилца. Embarassed Joy Joy Joy

# 68
Мери качвам ги в докса - една силова и стреча Simple Smile

http://dox.bg/files/dw?a=72c80c7fec
 http://dox.bg/files/dw?a=37fc5ec96d

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:02 от \\\Фъстъчка\\\

# 69
  • Лутаща се
Мери качвам ги в докса - една силова и стреча Simple Smile
Да помоля за линк?

# 70
Аз се чудя защо два дни никой не е писал  Laughing А то имало нова тема с навъртяни 5 страници  Laughing много съм отвеяна Crazy
Мери, поздравления   bouquet Страхотно си се справила с темата Simple Smile
За вчера отчитам Rip't curcuit от Т25 бета  Peace
Оплаквам се, че от вчера съм болна  Tired  Като по чудо успях да тренирам, но с няколко спирания да си взема въздух.
Чудя се дали днес да се мъча по програма или да правя йога newsm78

# 71
Фъстъче, качи и другите, ако не ти е проблем. Grinning

Благодаря ви, момичета! Heart Eyes

# 72
Благодаря много  Hug  bouquet

Нещо съм си направила на кръста ли, не знам, обаче ме наболява от време на време от едната страна и се чудя днес да почивам ли или да спретна някоя йога или стречинг. Може би втория вариант. Да взема да се поразтегна малко, скоро не съм Simple Smile Тъкмо да използвам този стречинг, който качи Simple Smile)

Едит: Направих стречинга, много приятен, кратичък, изпоти ме в началото, идеален е за нямащи време, а искащи нещо тип йога, но не точно  Laughing

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 14:33 от Merry.

# 73
довечера като се прибера от работа ще кача още от тренировките на Мишел въпреки, че който може ги има в руския тракер  Simple Smile

# 74
довечера като се прибера от работа ще кача още от тренировките на Мишел въпреки, че който може ги има в руския тракер  Simple Smile
  Много ти благодаря!
Не мога да свалям от тракера. Close

Общи условия

Активация на акаунт