Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 175
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Аз се отчитам с 30 минутния фит тест с Мишел. Не че ще правя цялата й програма, но ей така просто ми се доправи фит теста  Laughing

# 376
Аз ще почивам днес, много ми се вие свят. Иначе си имам схема по 30 минутни тренировки на Били за 5 дни в седмицата, събота и неделя съм  на планина.

Скрит текст:
Това виене на свят и гадене от 3-4 години ми се появява по това време на годината. Днес личната ми каза, че може да е някакъв синдром. Ще си правя изследвания.

Дива, аз от септември съм на ВМX, много съм доволна. Неизчезващите сланинки от корема се стопиха. Въглехидрати рядко ям, само някое кореноплодно. И слагам боб за един ден  в седмицата, от умуване какво да се готви. Но се случи една седмица, около Коледа, и бира, и баници, и бири и т.н. и качих леко, но ги свалих бързо пак като се върнах в режима:hug:

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:24 от Jerry F

# 377
Момиииченцааа я тези, които са на НВД-ВМ режим да ми споделят какво закусват, защото аз до скоро закусвах само яйца а варени а на омлет, маслини нещо е такова обачеее (съм зодия Близнаци) иии ми омръзнааа и не знам какво да ям честно ви казвам.... newsm78

# 378
Бекон, авокадо,домат/краставица/чушка, сирене/извара, кисело мляко /понякога добавям и лъжица ленено семе или трици - знам, че не са в режима, но аз в момента не търся сваляне/

# 379
Фъстъчка, включвай различни зеленчуци, аз днеска си забърках гъби, лук, яйца, подправки. Стана доста вкусно. Не съм на вашия режим, ама и аз обичам да закусвам нещо по-засищащо.
Може да си свариш карфиол/броколи, да ги нарежеш на ситно след това и да ги запържиш с яйца и сирене/извара. Или да си запечеш тия зеленчуци като мусака с мляко, яйца, сирене. Мммм  Peace
50гр сурово кашу мноооого засища!

# 380
  • Пловдив
Фъстъчка, ето идейки за закуска:
- омлет с кокосови стърготини и нещо към него
- чушка, пълнена с масло/сирене/кашкавал/домат/филе/лук, каквото ти е на сърце
- кашкавал с масло и чубрица (като филия)+ зеленчук
- увито в листо от маруля сирене/кашкавал/шунка
- авокадо+ сирене/кашкавал
- месо+зеленчук (онзи ден закусих печено пилешко бутче+малко кисело зеле  Mr. Green)
- задушена в много масло настъргана тиква+орехи и канела
- варени яйца с домашна майонеза
- заквасена сметана+ядки/малко черен шоколад/канела/какао
- кисело мляко с какао/ядки
- запеканка с извара, яйца и зеленчук
- бъркани яйца с гъби и лук
-бъркани яйца с праз
- кюфтета
- яйца с броколи/карфиол/спанак
- яйца на очи
- яйца с карфиол варен, запечени от предната вечер и отгоре наръсени с кашкавал
- шепа ядки

# 381
  • София
И любима моя комбинация гъби с масло и поръсени обилно с овче сирене  Crazy

Много хубава закуска е и така популярното кафе с масло (краве или кокосово).
Сложете повече масло и въобще няма да сте гладни много дълго време.

# 382
Фъстъчка, ето идейки за закуска:
- омлет с кокосови стърготини и нещо към него
- чушка, пълнена с масло/сирене/кашкавал/домат/филе/лук, каквото ти е на сърце
- кашкавал с масло и чубрица (като филия)+ зеленчук
- увито в листо от маруля сирене/кашкавал/шунка
- авокадо+ сирене/кашкавал
- месо+зеленчук (онзи ден закусих печено пилешко бутче+малко кисело зеле  Mr. Green)
- задушена в много масло настъргана тиква+орехи и канела
- варени яйца с домашна майонеза
- заквасена сметана+ядки/малко черен шоколад/канела/какао
- кисело мляко с какао/ядки
- запеканка с извара, яйца и зеленчук
- бъркани яйца с гъби и лук
-бъркани яйца с праз
- кюфтета
- яйца с броколи/карфиол/спанак
- яйца на очи
- яйца с карфиол варен, запечени от предната вечер и отгоре наръсени с кашкавал
- шепа ядки

Ади де- има хора на работа, все пак eat

# 383
мерси за идейките ще се пробват, но на мен главно ми е проблем, че много неща не обичам да ям....
и ви слагам една моя снимчица да си кажете мнението
Скрит текст:

# 384
мерси за идейките ще се пробват, но на мен главно ми е проблем, че много неща не обичам да ям....
и ви слагам една моя снимчица да си кажете мнението
Скрит текст:

Ама защо само дупето LaughingИ защо само една...
Тъкмо си мислех няма ли някой да публикува нещо хубаво за окото-и ей го на!

30 мин Джо Дилън за днес.

Фея-като казах Джо Дилън,къде си ?

# 385
Joy Joy Joy

\\\Фъстъчка\\\ , бравос  Hug

Данито, прекрасно те разбрах. Това е времето, с което най-често разполагам за тренировка. Погледни това - https://www.youtube.com/watch?v=5uIWT2-tXQU
и всичко друго на тази дама, което съм пробвала е много добро.

# 386
Ето за, който иска още малко снимки....
Скрит текст:

# 387
Фъстъчка, изглеждаш много добре! Wink

Утре май и аз ще пробвам кафе с кокосово масло за закуска.  Whistling Последните страници ме запалиха.

За денс отчитам едно кратко, но приятно ХИИТ видео: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Fat-Burning-HIIT- … -Up-Cool-Down/hm/
и пак от там кратка тренировка за горна част със собствено тегло: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/No-Equipment-Uppe … nd-Upper-Back/hk/
Накрая малко йога.

# 388
Меги, Мери, Биляна, благодаря ви за предложенията   bouquet
Още днес ще ги прегледам, ще си направя отметки и утре ще се отчета с някое от видеата  Simple Smile

По темата за кокосовото масло - и аз ползвам отскоро, но по-скоро с него замествам олио(за гозбите за половинката) и зехтина при мен. Моето масло е от тези без аромат. Не пия кафе, иначе щях да пробвам вашето предложение за приложение на кокосовото масло.
Искам да се похваля, че почти се отървах от няколкото килограма, които бях качила след преместването ни в чужбина и най-вече след празниците в България  ooooh! Остана още едно кило, ще го мъча сега и него  Laughing
Другото, което искам да споделя е, че съм много доволна от решението ми да опитам някой от т.нар. супер храни, семена, спирулина, годжи бери, тахан и др. Вече са неразделна част от храненето ми  Crazy Което пък ми беше много трудно да започна поради няколко причини. Първо докато живеех с моето семейство нямаше как да накарам всички да се хранят така. След това пък за късмет се намерих с мъж(спортист), който откакто се помни е едни кг, а яде от всичко по много  Laughing За мое нещастие естествено  Crazy
Но сега му е интересно какво правя за себе си и дори изявява желание да опитва  Simple Smile
Съжалявам, ако е офтопик, но ми се искаше да споделя  Blush
Фъстъчка браво на теб, много добре изглеждаш. Аз имам доста да тренирам, за да събера смелост да се покажа  Laughing Нямам и някаква фрапираща разлика преди-сега, с която да се похваля  Peace
Приятна вечер на всички   bouquet

# 389
Danito,а може би ти не я виждаш...

Фъстъче,чудесна си,благодаря !!!

И аз скоро няма да се покажа Mr. Green Още не.

Общи условия

Активация на акаунт