Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 102
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Dress like Princess, вътреочното налягане може да варира, така че не е лошо да се измери отново. Освен това покрай баща ми съм чувала, че има връзка с кръвната захар и кръвното налягане. Ако напоследък си се хранила по-въглехидратно, не е лошо да ограничиш въглехидратите и след няколко седмици да го премериш пак.

# 451
  • София
Аз се отчитам с тиха аеробика на Руми - брех таз жена хич не си поплюва - харесва ми много, но още съм много зле, но ще работя над това  Simple Smile
лек и успешен ден   Hug

Тихата аеробика е доста бруталничка, че и 5 кръга  Crazy
Звучи като няма нищо, а като почнеш ...  ooooh!

Замисляте ме с вашите мускулни трески!  newsm78
Толкова сте напреднали, а си докарвате мускулна треска, което е повече от добре! Започвам да си мисля, че трябва да се натоварвам повече, защото от доста време не ме е боляло Д-то.
Мускулна треска ме хваща около 24 часа след тренировка за горна част, и то на гръдните мускули, към подмишниците. Това е единствения мускул, който ме е болял от много време насам.

Мери, коя беше таз тренировка, която казваш? Връщам се да я търся.

# 452
И аз влизам да видя дали феичка е тук. Даже и писах и лично съобщение и няма и няма Sad

ФЕЯ, ПИШИ НИ! ЧАКАМЕ ТЕ! Hug
Отчитам вчера и днес общо около 10 км. ходене. Надявам се днес да включа и още нещо вечерта.

Да ви питам за фъстъченото масло.Фъстъчке какво ще кажеш за него? Laughing
А и всички останали...

Ето това фъстъчено маслко например- струва ми се, че няма захар в него newsm78
А и една статия за Търново http://www.borbabg.com/?action=news&news=31607

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:56 от Nil desperandum!

# 453
Добро утро и от мен!
Dress like Princess, наистина Cioccolata е права и аз знам, че вътрешното налягане има връзка с  кръвното налягане и кръвната захар. Скоро и аз се превих доста изследвания и за кръвната захар и го знам това.
 Тази сутрин 45 мин. с Румяна- упражненив за отслабване на крака, корем и дупе Simple Smile. Захващам се с работа, че мног чертежи ме чакат Sad .

Хубав и успешен завършек на работната седмица и много усмивки!

# 454
Dress like Princess, вътреочното налягане може да варира, така че не е лошо да се измери отново. Освен това покрай баща ми съм чувала, че има връзка с кръвната захар и кръвното налягане. Ако напоследък си се хранила по-въглехидратно, не е лошо да ограничиш въглехидратите и след няколко седмици да го премериш пак.

Да, точно това ми казаха, да не се панирам, а да си направя отново изследване след месец. Половината диоптър си остава, но не съм изненадана, защото работата ми е свързана с непрестанно висене пред компютъра, както и шофирам доста, та беше очаквано. Мен по-скоро ме интересуваше наистина ли с вдигане на тежести се повишава вътреочното налягане и това значи ли, че трябва да се откажа от пудовката... Кръвната захар и щитовидната са си ок. Peace

Отчитам 50мин пудовка и част от снощната дама, дето пуснахте, уф забравих й името... Тия с ластиците не намерих начин как да ги изпълнявам, за момента нямам ластик...

Хубав ден на всички  bouquet

# 455
Аз на твое място бих изчакала поне още веднъж да измерят налягането и ако и тогава е високо, тогава да се замислям за тежестите.

# 456

Re: Тренировки в домашни условия: Тема 42
« #417 Четв., 23 Ян. 2014, 12:31 »
Цитирай
Не мога да не се включа в любимата ми тема за отслабването  Laughing

Меги, първо, при започване на тренировки се качва някое друго кило от уплътняване на мускулите.
Освен това, ако досега в живота ти си правила драстични диети, мускулите ни са буквално изядени, т.е в момента, със спорт и протеин ти ги изграждаш, уплътняваш. С времето и драстичните диети ти си разградила мускули и си надградила тлъстини. Затова в момента се тресеш, въпреки че не си много кг.
Мускула тежи повече, затова най-вероятно ще качиш поне 2 кг.
Второ, заедно с качването на тези два кг,(примерно! Може да е 1 или 3), ще започнеш да отслабваш на мазнини (това ще стане ако ядеш стабилно и нисковъглехидратно, с Японското чудо - няма да стане)

Вивиан, вчера цял ден си мисля за това и си викам , права е. Вечерта споделих с моя приятел и то й ми каза ,че ням акак да е така, защото мусколна маса ще започна да трупамна 3 месец. Каза ми,че явно храната която взимам/ колкото и малко де е / е достатъчна за начина ми на живот, който не е мн активен/. Но пък някак си като се замисля предните седмици съм хапвала доста повечеи то сладко и т.н. без тренировки и не съм качвала. Не знам наиситна голямо чудене му удрям  newsm78

# 457
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning У4еникът ми се оказа болен и ми се освободиха 2 4аса, та си цъкам на компЮтъра.

¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ , мускулна маса може6 да натрупа6 и много преди третия месец. С правилно хранене и тренировки за 2 месеца може и да не се познае 4овек.

Аз сега разцъквам тук варианти да взема диплома за ли4ен тренъор. Тук в Норвегия има специален колеж, който ги издава, задо4но е и не е много скъпо. Ще го обсъдя с половинката, а и аз се 4удя още дали да инвестирам. Тук много се разсраства тази ни6а и търсенето става все по- голямо, както и изискванията на центровете за подходящо образование. А и такъв кеф ще ми бъде да го работя това  Crazy
След работа по- късно днес имам предвиден ден за крака. Ще се от4ета по- късно.

# 458
Бобченка, ама хич не го мисли, а се залавяй за работа! Стискам ти палци  Peace
Меги, наистина за 2-3 месеца човек може така да се преобрази, че да не го познаеш. Това да качваш мускулна маса чак след 3тия месец ми се струва адски нереално и глупаво.

Вивиан, това е бруталната тренировка за долна част - http://www.youtube.com/watch?v=SlvcwK7_EFs
Само не знам защо се пуска от средата, превърти си я  Laughing

Аз се мятам ей сега на 5минутната сутрешна тренировка. Смятам да я направя 2-3-4 пъти (10-15-20 минути)  Laughing

Едит: Ами направих я 5 пъти = 25 минути  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 12:38 от Merry.

# 459
Добро утро  Grinning У4еникът ми се оказа болен и ми се освободиха 2 4аса, та си цъкам на компЮтъра.

¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ , мускулна маса може6 да натрупа6 и много преди третия месец. С правилно хранене и тренировки за 2 месеца може и да не се познае 4овек.

Аз сега разцъквам тук варианти да взема диплома за ли4ен тренъор. Тук в Норвегия има специален колеж, който ги издава, задо4но е и не е много скъпо. Ще го обсъдя с половинката, а и аз се 4удя още дали да инвестирам. Тук много се разсраства тази ни6а и търсенето става все по- голямо, както и изискванията на центровете за подходящо образование. А и такъв кеф ще ми бъде да го работя това  Crazy
След работа по- късно днес имам предвиден ден за крака. Ще се от4ета по- късно.

bob4enka,според мен никоя тапия не е излишна PeaceДори да не започнеш да практикуваш веднага,това може да ти е много от полза,освен това е нещо,което обичаш.
Хич не се чуди,щом цената е в нормални граници Peace

# 460
Edira много ми е драго пак да те "видя"  Hug Сега като се появи никакво бягане ей  Mr. Green

bob4enka, няма нищо по хубаво от това да работиш това което обичаш да правиш. След като има реален шанс и цената е достъпна според мен смело напред  Hug Много ти се радвам!
Малката по-кротка ли е от каката поне?  Grinning (за вчерашната ситуация говоря, щях да лудна и аз на твое място) ooooh!

Дива  Hug

Джери, Митикас го е качвал таткото Mr. Green Реално ни виждам с кратки излети в планината като се стопли времето, докато "дръпне малко" бебка  Hug

Сега ще мисля какво да тренирам днес.

# 461
  • София
[quote author=¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ link=topic=759531.msg27271615#msg27271615

Вивиан, вчера цял ден си мисля за това и си викам , права е. Вечерта споделих с моя приятел и то й ми каза ,че ням акак да е така, защото мусколна маса ще започна да трупамна 3 месец. Каза ми,че явно храната която взимам/ колкото и малко де е / е достатъчна за начина ми на живот, който не е мн активен/. Но пък някак си като се замисля предните седмици съм хапвала доста повечеи то сладко и т.н. без тренировки и не съм качвала. Не знам наиситна голямо чудене му удрям  newsm78
[/quote]

Абсолютно глупаво. И то какво означава да качваш мускулна маса? Мускулен растеж ли?
Има два варианта според мен -
1. Ако искаш мускулен растеж, демек да наедрява даден мускул - тогава трябва силови тренировки с голама тежест, хранителен режим с положителен калориен баланс (това го знам от Руми)
2. Ако не искаш мускулен растеж, тогава си тренираш силово с или без тежест, но с отрицателен или равен калориен баланс.

Както и мазната тъкан не се замества от мускули. Мускулите са си мускули, отгоре върху тях има мазнина. Ако се спазва хранителен режим -тази мазнина започва да се топи, а с тренировката просто даваме сила, красота, тонус на мускула.
Не могат мазнини да се заместят от мускули. ова са два различни вида тъкан и едното не може да замести другото.

Мери, тамън и аз я намерих и мисля днешната ми тренировка по програма да я заместя с тази  Mr. Green
Бруталитка ми се видя, искам да я пробвам  Mr. Green

# 462
Отчет за днес отново с мацката от вчера, само че с това видео http://m.youtube.com/watch?v=SmqJ0Ips2V8 exercise TV 10 slimdown upper core  Peace
След него за разтягане Tara Stiles и това видео http://m.youtube.com/watch?v=dRsC1YdXqOc Morning yoga for flexibility
И сега отпочивам така http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/12981/06_2009/cdaf54d1c … wall-straddle.jpg  Simple Smile
Имам въпрос относно линковете Rolling Eyes
Някой може ли да ми каже как мога да сложа примерно последния линк, като линк върху думата "така"

# 463
  • Лутаща се
Някой може ли да ми каже как мога да сложа примерно последния линк, като линк върху думата "така"

Думата, която искаш да е активна я маркираш и натискаш третото бутонче от долния ред - с глобусчето (м/у клип и снимка, под U). То ти огражда думата с url и в първата скоба - тази пред думата ти, след url пишеш = (знак равно) и слагаш адреса, който искаш да се отваря. Това е Simple Smile

# 464
Бобченка, мила, хайде отивай да си взимаш тапията, ти си готова директно за изпита, и да идвам в Норвегия да ме тренираш   Hug Очаквам след това направо да си направиш сайт с тренировки, че чак до Северните страни не ми се ходи и да си ме тренираш у дома пред компито  Grinning Не се сещам за по-подходящ човек от теб за фитнес инструктор, та ти лягаш и ставаш с мисълта за тренировки. Аз съм така, но по отношение една друга моя страст, развивам си я непрофесионално, но има една приказа "Когато човек знае къде отива, светът му отваря врати" и като по чудо все по-професионално ми се отварят нови и нови възможности да си я развивам и вече ми е почти професия. Няма нищо по-хубаво от това човек превърне хобито си в професия. Успех! Всички тук сме с теб и можем и препоръки да пишем, така да им кажеш на изпитващите  Heart Eyes

Билянка, виждала съм много сладки столчета за бебета върху раници за татковци, хем таткото развива раменете хем мама катери баирите, а бебето се клати като шейх върху слон Grinning

Danito днес ми е ден за коремни мускули и тренировката, която си постнала ми е като по поръчка. Почвам я...и после ще се отчета, че сега не се стърпях да не подкрепя Бобченка в новото начинание  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт