Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 035
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, отчитам се отново с крос-тренажора, така не го мисля за в момента,но и не спирам със спорта. newsm39

Искам да попитам тъй като сте по запознати, как да си приготвя червено зеле и червено цвекло?
Досега не са присъствали на трапезата ми и не знам какво да ги правя, а чета че са много полезни...Може и на лични, за да не  е спам...

edit: вече си направих салата от червено зеле,цвекло и моркови, сложих сол,лимон и оцет. Леле каква яка салата.Вече ще присъства редовно в менюто ми...,ама ако имате и други идеи ще се радвам. Поздрави на всички. Фея, липсваш ни... Confused

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:55 от Зизу

# 556
Аз отчитам Pure Strength на Мишел - пфф не знам от къде намирам сила за трнировка като почти не ям...не, че е хубаво, но нещо напоследък никаква ме няма с яденето...

# 557
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес уж почивен ден, но не се сдържах и след като Мавина пак ме подсети за Зузка, направих това http://www.youtube.com/watch?v=E8whrW39HfQ. Завърших с малко тяга с дъмбели , гребане и ренегатско гребане.
Голямата маймунка реши да ме снима как се потя, има много снимки на дупето ми, голям смях се смя да снима, изтрих ги  Crazy

Скрит текст:

# 558
Днес уж почивен ден, но не се сдържах и след като Мавина пак ме подсети за Зузка, направих това http://www.youtube.com/watch?v=E8whrW39HfQ. Завърших с малко тяга с дъмбели , гребане и ренегатско гребане.
Голямата маймунка реши да ме снима как се потя, има много снимки на дупето ми, голям смях се смя да снима, изтрих ги  Crazy

Скрит текст:
Бобченка ,браво на голямата ти принцеска.... страхотни снимки ,тая малка дама
има голям талант в правенето на снимки  Hug  Heart Eyes
Изглеждаш перфектно   bouquet
А това ЗУОУ е убиец  Peace
Аз другата седмица съм си избрала
Jackie Warner-30 day Fast Start _01 Upper Body
Jackie Warner -30 day Fast Start _02 Lower Body with Abs
 ЗУОУ 5 и
https://www.youtube.com/watch?v=bWCX2KATrbA
 тази тренировка е:
1.Push Ups /hight window/ -5 reps
2.Hight Knee and Jump rope -50 reps
For 10 min.

Това ще са ми тренировките за другата седмица  Peace

# 559
Аз пък взех, че тренирах Grinning Направих 29 минутна нова тренировка от месец 8 за долна част + скорострелен 5минутен хийт след нея. Видях, че има нови тренировки и не се сдържах Grinning и без това ометох доста сладко днеска... :/

Бобченка, страхотна си! Чудни крака имаш  Crazy
А Фъстъчка имаше супер дупе  Peace

# 560
Бобченка, страхотно изглеждаш! Но с тренировките, които правиш, няма как да е иначе. Погледнах тази на Зузка, истински убиец - 100ина бърпита и всички останали упражнения за 20ина минути.  Crazy 

Аз днес правих само йога - към един часа, ащанга.

За мускулната треска да споделя, че от тренировката на Румяна, от която май тръгна цялата дискусия и аз нямах мускулна треска. Просто упражненията, която тя беше включила, ги правя редовно. За да имам мускулна треска (поне при мен е така) трябва да правя нови упражнения или вариации на вече правени. Това, което тази седмица ми донесе най-голяма мускулна треска на д-то и задните бедра бе бедрено сгъване с топка: http://www.youtube.com/watch?v=j3IGTvVYW1M

# 561
  • Stavanger,Norway/ Varna
От вчера се ровя в тюба да погледам видеа за фоум ролери много се навих да си купя, тъкмо ще си масажирам гърба  Crazy. Гледам има и в залата, но досега незнаех как се ползва. Утре ще се понамачкам. Някой пробвал ли ги е ?

# 562
Аз днес рано рано правих това видео http://m.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo
Cristine Khuri - Total body workout with dumbbells  Peace Хареса ми, но на места не успявах с темпото и се налагаше да спирам на пауза, за да си довърша бройката и след това пак да пускам Crazy
Бобченка изглеждаш страхотно Heart Eyes Издебнала те е госпожицата за снимки Simple Smile Дай боже и аз да изглеждам така след 2 деца Simple Smile
За фоум ролери съм чувала, но идея си нямам какво беше точно Laughing Покажи, ще ми е интересно  Peace

# 563
Добро утро, момичета! Много сте изписали  Simple Smile, аз вчера почивах (само 50 клека съм направила) и имам такава мусколна треска, каквато имах само 1-2 ден от както започнах да тренирам. Вече съм на 10 дни Grinning домашни тренировки Simple Smile. За днес програма за паласки и целулит на Руми и реши да направя по -дълга трениеровка, сле дкато изчетох мненията ви за тренировките с еднаква продължителност, добавих и аеробика самоче в 2 кръга. Мног ми дойде Simple Smile

Хубава и успешна седмица на всички !

# 564
Бобченка, убиец си  Heart Eyes

Сега ме зарибихте с тези фоумролери  Mr. Green Ще потърся, къде в Бг мога да си взема, ако имате информация - слушам внимателно.
Иначе аз си имам една машинка за шиацу масаж, която струва само 200 лв., но не я сменям за нищо на света. Прави страхотни неща за гърба, дупето и краката - чудесна е и за целулит, който се оплаква  Wink

# 565
  • София
Бобченка, в страхотна форма си!

Аз да питам, някой правил ли е тази 30 дневна програма:
https://www.youtube.com/watch?v=v8Sp3WBv2CE

Доста сериозничка ми се вижда, мисля да я опитам. Ще ми е интересно дали сте я опитвали вие.

# 566
Бобченка,да ме пишеш във фенклуба си. Laughing

Понеже се развихри дискусия за ползите и вредите от млякото,моят въпрос отпреди няколко дни остана незабелязан.
Та- ориентировъчно с каква продължителност е разтягането ви след тренировка.Все ми се струва,че не е достатъчно.

През уикенда бях ужасна-без тренировки и с много прегрешения в храненето.

За днес кардио,че съм го позабравила напоследък.Преди ми беше любимо,сега предпочитам силови.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 12:59 от ОРИДЕЛ

# 567
  • Варна
Аз съм по-доволна от топката за тенис. Фоумролера е добър уред, но заема много място. И по-важното: с топчето размачкваш точно желаният мускул (например трапец или глутеус) което за мен беше непосилно с фоумролера.

Оридел, аз се разтягам между 1 и 5 минути след кондиция или силова. След бягане или каране на колело разтягането е по-дълго, защото съм най-добре загряла и си позволвам по-дълбок стречинг, разучавам и шпагат.

# 568
Аз все имам чувство, че не ми стига разтягането Embarassed Общо към 10 минути май ми се събират. Но периодично (през около година) изниква някоя травмичка от недостатъчно разтягане, последно сега по Коледа се преборих с поредната. Аз ходя много пеша, така че това също си казва думата, а освен това имам и много проблемни колене. А когато не ходя пеша, седя на бюро ooooh! Така че аз по тялото си усещам, че имам нужда от повече разтягане, но за съжаление явно не ми е достатъчно, щом периодично получавам напомняния да се старая повече. Започнах напоследък и нещо като масажи с гира (по липса на фоумролер) - търкалям си гирата върху краката Crazy Съветът ми е да съдиш по тялото си.

# 569
Като се замисля не разтягам повече от 5 минути  Blush Но аз най-често си висвам на някой лост да се опъна хууубаво - много добре ми се отразява на раменете и гръбчето. Иначе качвам крак върху повърхност по-висока от талията ми и упражнявам лек натиск, после сгъвам леко коляното и пак натиск. На мен ми е достатъчно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт