С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 275
  • 819
  •   1
Отговори
# 555
  • София
GeriIvA, отлично те разбирам как се чувстваш. Минала съм през подобна ситуация, но с огромната разлика, че имам майка до себе си, а също така имах и прекрасни баба и дядо.
Баща ми си създаде друго семейство и първата му работа беше да ме предупреди да се държа с уважение към новата му жена, като че ли съм някаква дивачка и мога да си позволя изобщо друго държание.  Rolling Eyes

По стечение на обстоятелствата аз отказах да му гостувам повече (по онова време бях на 11 години). От тогава, до този момент (25 години по-късно), той изобщо не ме е потърсил. Без коментар.

Не мога да ти дам съвет, а много би ми се искало. Сама ли живееш, имаш ли си някой близък, дори и да не е роднина?

# 556
Те мъжете винаги са жертви. Я на маминка, която ги настройва срещу жена им, я на мащехата, която не иска доведените деца.

Да, абсолютно... Да ги ожали човек!
Ама то като нямаш топки сам да си ръководиш живота, все някой друг е виновен!!!

# 557
  • Бургас
Мислех да не пиша повече , но за уважението . Аз уважавам решението на баща си да бъде с тази жена . Възпитаното ми държание не означава , че я уважавам .
Живеят в жилището на баща ми . Той казва , че рядко вижда големите деца обикновено вечер не са в къщи , малката си седи в стаята на компютъра ( бившата моя стая - нямам нищо против това вече не е мои дом) Жената има къща на село в момента и правят ремонт .

А той уважава ли твоето право да харесваш или не тази жена!? Това, че той я е избрал за негова половинка, значи ли автоматично, че трябва да я харесваш. И с какво конкретно тя е спечелила уважението ти, че да трябва да й дължиш някакво мило отношение. Естествено, не казвам да си груба, ама чак да ти се държи тон, онази да ти върти очи и да се прави на ощипана, е малко прекалено.
Ужасно дразнещо е, че от теб само се изисква. Още по-дразнещо е, че приятелката на баща ти се е нагнездила с трите си деца на издръжка на баща ти. В крайна сметка баща ти не е техен баща. Предполагам си имат биологичен такъв - той да ги мисли и издържа. Тези нейни деца /макар че доколкото разбрах не са точно деца, а са в работоспособна възраст/ не им ли е неудобно да цоцат пари от чуждия човек. С каква съвест му висят на вратовете 4-ма хрантутници, че и с фасон да ги харесват и уважават. Ай стига бе.....

# 558
  • където ми харесва
Ще направя един малък оффтопик, въпреки че темата отдавна се измести от свекървите Wink
Скрит текст:
С моят биологичен баща поддържам контакт изключително рядко. Но за сметка на това той има две бивши съпруги (освен майка ми), с които до ден днешен поддържам връзка и отношенията ни са много топли. Причината е, че нито една от тях не се е налагала над мен по какъвто и да било начин. Винаги са се държали много мило и без грам лицемерие. А самите дами са много добри, чак им се чудя, какво са намерили в тоя муньо баща ми....

# 559
От доста време чета темата , мислех да пиша или не , но ....
Ами има и друга гледна точка . Майка ми почина , баща ми след време реши да ме запознае с приятелката си . Още на първата среща която мислих , че ще е само запознаване ми беше съобщено ще живеят заедно моето мнение не ги интересува казват ми го информативно . Честно бях в шок . Незнам защо очакваха да поскачам от радост или и аз не знам какво . Просто седях и мълчах . Но въпросната госпожа цяла вечер ревала на баща ми , как не съм я приела и т. н.
На другият ден той готов за скандали , сърдит как съм могла така да я обидя . И се започна едно настройване против мен , колко съм лоша и не благодарна , как не искам той да е щастлив . Обичам баща си и искам той да е щастлив , но аз лично не искам да контактувам с тази жена . Особенно след като ми каза , че не я интерисува какви са отношенията ни с баща ми сега правилата ги определя тя .
    Не губи време и оправи отношенията с татко си докато е жив и здрав! Не разрешавай чужд човек да застане между твой родител и теб, но и не му пречи да бъде щастлив! Ако трябва прояви и ти по-дипломатично отношение, подобно на новата жена в живота му, но не се отказвай от отношения с баща си!

# 560
# 561

Това е много забавно , но се появи преди няколко поста. Хубаво е, хората да четат и да слушат, а не само да говорят каквото има изнася и харесва.

# 562

Това е много забавно , но се появи преди няколко поста. Хубаво е, хората да четат и да слушат, а не само да говорят каквото има изнася и харесва.
Не съм забелязала,че е било пуснато.
И е хубаво е хората да четат, да се изслушват и да се зачитат като еднакво важни в този живот.
Взаимно уважение, опит за разбиране влизане в положение  и ненамеса ,много ли са ? Peace

http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1% … B0-news14515.html
Моята е първи тип 'съюзничка" .

# 563
В "Съдби на кръстопът" днес проблема е снаха-свекърва. Mr. Green

# 564
Баш серия от "Дързост и красота" си е  Laughing

# 565
  • при късмета
И кой излезе змията? (никога не съм гледала това предаване)

# 566
  • Бургас

Не съм забелязала,че е било пуснато.
И е хубаво е хората да четат, да се изслушват и да се зачитат като еднакво важни в този живот.
Взаимно уважение, опит за разбиране влизане в положение  и ненамеса ,много ли са ? Peace

http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1% … B0-news14515.html
Моята е първи тип 'съюзничка" .

Моята пък е извън всякаква категория Laughing Ако имаше тип "напълно безразлична" тя щеше да е там. Умираш ли, болен ли си, гладен ли си - спасявай се. Ние сме заети да ходим по кафета по цял ден, но ако привършим парите или имаме някакъв проблем, ще се сетим за вас.

П.П. Аз само се ослушвам кога ще дойде деня /мисля, че ще е съвсем скоро/, в който ще ни ревнат да им даваме пари назаем, защото ежедневните посещения по заведенията излизат скъпо все пак. Преди малко мъжа ми точно това обсъждаше с брат си. Пред брат си коментира колко се дразнел родителите му как харчели на поразия, обаче аз като кажа нещо по темата, ми се дразни и ми опонира, но после повтаря мнението ми дословно на брат си  Thinking

# 567
  • Fort Worth, TX
Хич не беше снаха-свекърва.По скоро свекър-снаха-син. Mr. Green

# 568
  • I want it all and I want it now.
Хич не беше снаха-свекърва.По скоро свекър-снаха-син. Mr. Green

Гледах до средата и заспах  Laughing Какво стана на края ?

# 569
Да кажа за моето СЪКРОВИЩЕ
мъжа ми има брат/ брат му е център на вселената/
Та уж много ме обича уж цял живот си е мечтала за дъщерна съсипа ми сватбата с нейните селски изпълнения и разни малки дребни нещица които ме изкара от кожата ми и си отрових нервите на най-хубавия ден в живота ми...сега съм бременна днес съм на преглед и с всичката си наглост ми заяви, че тя идвала с мен  Crossing Arms полудях  #2gunfire казах на ММ о той ми я оправдава ами тя се интересува любопитно и е......а не ми се мисли като се роди живот и здраве детето какви войни ще са....а ММ го търсят като има нещо да се върши като трябва нещо да се дава излизат с думите"Ти жена имаш ли си?!? И нашия си мълчи и тича като луд като му се обадят ...... като почна да му чета на главата свива уши и се прави на разсеян все едно говоря на стената....ще видим до кога ще ми издържат нервите всичко беше наред до преди сватбата заедно сме от 7 г ей като се заговори за сватба сои и гледай скандали кое как ще бъде....накрая ще раздам правосъдие  май така ще стане
Rage

Общи условия

Активация на акаунт