С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 257
  • 819
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Как така ще идва на преглед с теб? И какво значи, че й е любопитно?! Нали и тя има деца.  ooooh!
Взимай мерки, че да не реши да присъства на раждането.  Mr. Green

# 571
Ами жената си е взела решение какво да се прави  Rolling Eyes
ММ обеща, че няма да се повтори повече да ходя сама/или с ПРИДРУЖИТЕЛ/ на преглед след 20 минути рев до този извод стигна снощи Mr. Green

# 572
  • София
ММ обеща, че няма да се повтори повече да ходя сама/или с ПРИДРУЖИТЕЛ/ на преглед след 20 минути рев до този извод стигна снощи Mr. Green

Сега и ако кажеш, че той го е ревал този 20-минутен рев... Mr. Green

# 573
  • Бургас
Ами жената си е взела решение какво да се прави  Rolling Eyes

Толкова ли не може да звъннеш на свекърва си и да й обясниш, че не е удобно да идва с теб. Най-малкото и да дойде няма да я пуснат да влезе. Представяш ли си гледката - гинекологът преглежда бременната жена, докато до главата й стои загрижената свекърва  Laughing
Не е нужно да ревеш и да се тръшкаш - голяма жена си. Как пък няма да си навредя на детето с излишни нерви заради нахалната свекърва. Просто обясняваш кротко и спокойно, че тя НЯМА да дойде, защото не е удобно, а и не й е мястото там.

# 574
Не знам, не знам...ти не можа ли да се разбереш със свекърва ти, че не искаш да те придружава, та се тръшка и рева 20 минути пред мъжа ти, който е влязал в ролята на миротвореца  ooooh!

Чудя ви се сливи ли имате в устата, че все оставате неразбрани.

# 575
Аз лично не мога да се оплача от моята свекървата. Много добре се разбираме, може би защото сме една и съща зодия. Единственото нещо, което ме дразни от време на време е, че ми дава съвети без да ги искам. Но това е напълно нормално ( учителка е ), аз я изслушвам, но си правя каквото си реша Wink

# 576
Ей, заради това 80%от мъжете са мухльовци.Затова жените им реват от тях.Мъжът трябва да е мъж, а не мамино синче.Трябва да си гледа жената на първо място.Да си уважава родителите , които трябва да са осъзнали, че вече детето им има други приоритети и това не са те.

Браво Креми точно така и аз заставам зад думите ти.Писна ми да попадам по синове които не се пускат от полите на майки те си.

# 577
Не са те разбрали, ма ко, каква душичка си.  Да дават парите и да не се обясняват.

Тъй де  Mr. Green

Преди 10 дни детето имаше рожден ден. Той си избра детския клуб (най-скъпия в квартала, ама той много го харесва), покани дете което, аз лично не одобрявам особено, тортата и т.н. Помрънкахме с баща му за цената, ама какво да правим, като му бяхме обещали, че тази година всичко сам ще избира.
Спрях да съжалявам за повечето пари още в началото на празника. Той беше много щастлив, всички деца си изкараха много хубаво и не искаха да си тръгват. Ако не свършваше работното време на клуба и допълнителен час щяхме да плащаме.
А и подаръци му купихме
На сватбата му ще е същото, няма нищо по-важно от това да направи личния си празник, както иска(тогава ще бъде както с жена му искат), няма да се жени всяка година

Чудесно казано !  bouquet

# 578
  • София
Не знам, не знам...ти не можа ли да се разбереш със свекърва ти, че не искаш да те придружава, та се тръшка и рева 20 минути пред мъжа ти, който е влязал в ролята на миротвореца  ooooh!

Чудя ви се сливи ли имате в устата, че все оставате неразбрани.

202uu

# 579
Имам следното питане - колко често свекървите звънят на мъжете ви по телефона? И как да се ограничат тези разговори до абсолютния минимум?

На мен ми е интересно какво налага това  Thinking
И какво ще рече "абсолютния минимум"?!
Аз бих се радвала ако родителите на мъжа ми му звъняха по-често и не само за да искат нещо, а просто ей така, за да го чуят как е. Болно ми е заради него, защото знам, че е разочарован от тях като родители. Мисля, че отношенията в едно семейство трябва да са пълноценни, а не да се свеждат до някакъв минимум, освен ако основателни причини не налагат това.

П.П. Колелото наистина се върти.

Майка му се обожда вечер за да чуе къде ,какво прави дали има жена до себе си.Говоря за мъж на 44 години седем години се боря с това ,но не веднага скача и започка да си говори с майка си даже се затвару в другата стая ,че да си говоря на спокойствие.Само да уточна ,че тя неиска и да чуе за мен от злоба ,защото не съм била подходящата жена за сина и.

# 580
  • София
Свекърва ми пък звъни често на мъжа ми, за да го пита как е, и за да се поинтересува от детето. Обаче моят любим изобщо не обича да говори по телефона и в 80 % от случаите изобщо не вдига на майка си.  Whistling

# 581
Проблемът е в това моме, дето изтъква "големите заслуги" на майка си. Ако го повтаря непрекъснато и пред приятеля си, не знам докъде ще стигнат отношенията с него. Ако е мъж на място, а не д...льо, няма да приема от никой нищо. Но според това, което прочетох, той е именно д....льо, щом като се опълчва срещу майка си и гледа с овнешки очи що му дава тъщата, па било то и тенджери.

Имам право да коментирам, където искам.Толкова ограничен народ  в тази тема "срещнах"! Точно фръцли, дето  нищо в главите си нямат, ама напомпани със самочувствие.  

Честито!
Да ти е жива и здрава рожбичката.Само хубави неща да ти носи .  bouquet
Абе вие добре ли сте бе хора!!! Исках да споделя и реших да съпоставя майка ми и свекървата вие ме изядохте! Много ясно че ми е купила тенджери! Искала е ги е купила не е ходила да разправя обаче на всички! А до това какъв е приятеля ми ще ви кажа че е човек с позиции и добра работа! Никога не си е помислил даже да ходи да се моли на моите родители за каквото и да било! Тъпо е да упрекваш хора който не познаваш, а още по-тъпо е да ги оплюваш за това че са си споделили мнението!

Момичета, влизам за първи път от сума ти време.Родих на 29.01 и нямам спомен, защо съм гледала тази тема, може би, защото е актуална винаги... newsm78 Гледаме се с бебка, а и каката все още не е съвсем самостоятелна, нямам време да изчета всичко, а отговарям подред....Какъв е тук спорът? Не разбрах за тези тенджери...Няма да заемам позиция, само ще ви кажа, че сигурно във всяко семейство има хора с различни характери, хора, които не харесваме толкова-свекърва, тъща и т.н., но във всеки човек има добро и вярвам, че ако ние открием в отсрещната страна доброто, то ще ни бъде отговорено по същия начин...Трябва да се оценяваме...докато сме живи!

# 582
  • На десетия....
Включвам се в темата, защото моята много ме дразни..... до преди да се роди малката всичко беше нормално, сега просто е  #2gunfire няма шанс да са просто хормони....ако седна да пиша, ще напиша роман. Хубавото е, че живеем далече, но и за час да я видя, дори и по телефона успява да ме дразни. В неделя се опита да даде на 3 месечно бебе, питка с мед, защото гледало и искало Joy обясних че детето е само на кърма и е много рано да му даваме каквото и да било. А тя е какво толкова, аз малко ще му дам.

# 583
  • Varna
Божейй,
А аз се смеех на моето момченце като беше на три годинки, как като му нарязвах шпеков салам и той заделяше настрана. Питам го аз- Марти защо заделяш? А той - Мамо за братовчед ми....Братовчед му тогава беше туко що роден....Хайде на моето Диване е простено, че е бил мъничък, ама на тази свекърва newsm78  Предполагам тя не е на три годинки Rolling Eyes

# 584
  • София
Божейй,
А аз се смеех на моето момченце като беше на три годинки, как като му нарязвах шпеков салам и той заделяше настрана. Питам го аз- Марти защо заделяш? А той - Мамо за братовчед ми....Братовчед му тогава беше туко що роден....Хайде на моето Диване е простено, че е бил мъничък, ама на тази свекърва newsm78  Предполагам тя не е на три годинки Rolling Eyes

Не е на 3, но младее  Joy

Общи условия

Активация на акаунт