С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 232
  • 819
  •   1
Отговори
# 585
# 586
намерих си моята тема  Mr. Green
Предварително се извинявам за досадата !
Та моята на пръв поглед -приветлива ,мила ,грижовна... Аз вече толкова нерви събрах покрай тея хора че съм за психиатър.Заради това че те не се изнасят от уж нашия апартамент с детето сме при нашите а пък мм там опитва се да ремонтира ,но грам помощ от никой мъчи се като грешен дявол.Уж  до сватбата щяха да се изнесат, след това докато се роди детето а то е на 6м вече.И така с мъжа ми не можем да живеем като нормално семейство заради техното безхаберие .... абе ужасТ   #2gunfire

# 587
намерих си моята тема  Mr. Green
Предварително се извинявам за досадата !
Та моята на пръв поглед -приветлива ,мила ,грижовна... Аз вече толкова нерви събрах покрай тея хора че съм за психиатър.Заради това че те не се изнасят от уж нашия апартамент с детето сме при нашите а пък мм там опитва се да ремонтира ,но грам помощ от никой мъчи се като грешен дявол.Уж  до сватбата щяха да се изнесат, след това докато се роди детето а то е на 6м вече.И така с мъжа ми не можем да живеем като нормално семейство заради техното безхаберие .... абе ужасТ   #2gunfire
Обещали са да ви преотстъпят апартамента СИ, така ли? А те има ли къде да живеят?

# 588
да ,просто трябва да го боядисат и сложат ламинат ,и да пренесат багажа..А  не съм сигурна дали е преотстъпване , тъй като на другия си син построиха нов мезонет пък на мм се паднал стария апартамент(теглили чоп)...Та аз вече съм на ръба на нервна криза... #Crazy
Все се моля да им светне нещо че да побързат ама на дали

# 589
  • София
Ами мъжът тогава да направи първо техния ламинат и боядисване, за да могат по-бързо да се изнесат. Това какво са купили на другия си син и какв се е паднало на твоят, не е твоя работа и гледай да не се вкарваш в този филм. Важното е, че точно неговите родители, а не други, ви дават апартамент, в който скоро ще живеете самостоятелно.

# 590
ама то не ми и пука за останалите , аз гледам мен и детето, благодарна съм и на малко по принцип,но не съм сигурна че съм благодарна за напразни обещания.Относно техния ремонт те могат  да го направят сами,дори и помощ от много хора е предлагана ,но някак си определено не се трогват.

# 591
Аз пак не успях да разбера. newsm78
За единия брат -нов мезонет, за другия -стария апартамент на родителите.
А самите родители къде ще живеят като/ако се изнесат от стария апартамент?
И кой апартамент се нуждае от ремонт?

# 592
Те си имат боксониера, която има нужда от освежаване.Иначе "нашият" апартамент е в ремонт вече 100 века,но те живеят там и нещата се случват със скоростта на мравка...То моята стана дълга и широка ама като видях темата и не можах да се сдържа   Embarassed  Просто истината за тях е ,че са хора ,които са силни само в думите си! Дай само празник и трапеза пък на другото м****** му!!!
П.П.благодаря за темата имах нужда просто да си излея мъката  Peace

# 593
КОй прави ремонта на "вашия" апартамент?
Защо не оправите вие боксониерата,за да се изнесат по -бързо?

# 594
Това е само тяхно оправдание,че правят ремонт. Просто на свекър ти или свекърва ти не им се изнася. Говоря от личен опит, преди години свекъра беше обзавел цялата им гарсониера от до, а свекървата все не намираше време да пренесе посудата, най-накрая  човека отиде да спи там, та и тя по него... При все,че бяхме женени и чакахме дете и искахме да правим ремонт. Просто на някои им е трудно да се отделят от младите,така и им е по-добре..Както свекърва ми казваше "те хората по време на криза се събират, пък ние ще се местим".. Embarassed 

# 595
Защо мислите,че не искат да оставят младите,не искат да си оставят апартамента.И на мен ако ми се наложи да се изнеса от къщата,която съм обзавеждала и съм живяла много години,няма да ми е лесно.

# 596
  • Varna
Абе, момичета, а ако свекърите нямаха апартаменти да ви раздават? Просто си представете, че хората наистина нямат да ви дадат такава екстра.....Тогава какво правите? Че и ремонти чакате да ви направят ooooh!
Мъжете ви де са в тази картинка???

# 597
  • София
Че никой на никого не е длъжен, това сме го дъвкали стотици пъти.

Но ако е имало уговорка и е взето решение от страна на свекърите да отстъпят апартамента и да се изнесат, когато бебето се роди, трябвало е да си спазят обещанието.  Peace

# 598
Че никой на никого не е длъжен, това сме го дъвкали стотици пъти.

Но ако е имало уговорка и е взето решение от страна на свекърите да отстъпят апартамента и да се изнесат, когато бебето се роди, трябвало е да си спазят обещанието.  Peace
Само дето АЗ първо бих изчакала да се изнесат,после ремонт и после бебето,живи и здрави.
Не че пак е гаранция,че няма да "размислят" и да дойдат да ни "помагат" за бебето. Peace

# 599
Тонка, много точно!  Hug

Мерида, ние така направихме. Но после идването беше всяка божа вечер /като се роди бебето/, чак съм се чудила на търпението си при всичките раздадени съвети.

Общи условия

Активация на акаунт