Домакини 27

• 35 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Талант на 2012,2013 г.
Май скоро няма да се видим ако така остане... Sick Crossing Arms

# 586
  • София
Бахти и страницата, нищо не мога да видя, не мога да се ориентирам, не виждам всички постове, всичко ми е наопаки. Няма прегледност никаква . Тези хора, които го правят не могат ли да разберат , че това не е начина, че така не се прави...мамка му значи. Едно нещо което работеше перфектно, защо трябва да се ос....ра.  За да мога да направя на нещо коментар аз не виждам изобщо къде отиде. Не е работа да съм с лист и молив в ръката. Къде са най-гадните емотикони...да ги тресна тук. няма ги. На страницата ми излиза само един отговор, последния и това е. АААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааа НЕ!!!!

# 587
А,добър ден! ...И на мен не ми харесва новата визия,мА кО от туй ?!? ....Никой не ни взима мненията за важни,въпреки,че ние списваме форума.....Дреме им на собствениците! ....Бизнеса е важен,не потребителите.....Пфююююю....

Я тука да ви посвиря,че малко да се разведрим начи......Траля-ля-лиииии ......

ихихихихихихихихи......

Айде,цунки по муцунки за всички.....

# 588
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само ти можеш да ме разсмееш, че така съм...ядосана    :bad-word.  Нещо когато не ми е наред излизам извън кожата си.

Аз не знам- при толкова негативни мнения за този облик защо толкова напъват така да изглежда собствениците?! Убедена съм, че много хора просто ще се изнесат от тук.
И аз съм на същото мнение.
Аз си намерих начин да изчитам без да се дразня последните страници Simple SmileНатискам отговор и чета Simple Smile
Второкласната тема вече не влизам, само вие сте , и в градинската.
Добре де, това и аз го намерих като решение, ама как да прехвърля на предишната страница не се сещам за да видя кой какво е писал  newsm78...да отварям нов раздел пък да ви търся ли...оф....Я, тук от нашите компютърни гении да се сети как може да се влиза безпроблемно отново, защото УФСЪ му е намерила начина, ама и  да питам няма да разбера как става.

# 589
  • Sofia
Хаха, пак сме на старата визия  Mr. Green ... вече ептен се уляха... да знаете, че писах във ФБ алтернативния форум.

Много ви благодаря на всички, за хубавите думи относоно моето слънце!  Hug  Hug  Hug

# 590
  • Germany
Морена, може ли на мен на лични да ми пратиш инфо за алтернативния форум, защото не съм член на групата във фейса, а новият изглед на форума хич не ми допада...

# 591
Тука има,тука нЕмааа......Койт' разбира,тука се спираааа......Айде народеееее пак старата визияяяя......

smile3532 smile3534

# 592
  • Sofia
Морена, може ли на мен на лични да ми пратиш инфо за алтернативния форум...
"bul-..." нататък същото като адрес като тук.  На лични не ми се пише, че БАН..., затова така завоалирано.

# 593
  • при късмета
Морена, може ли на мен на лични да ми пратиш инфо за алтернативния форум...
"bul-..." нататък същото като адрес като тук.  На лични не ми се пише, че БАН..., затова така завоалирано.

Ще банват за нещо написано на латиница на лични, не е нужно да се пуска линк  Shocked не са у ред.
Ама гледам тоя път много хора насериозно се изнесоха и им светна, че ще увиснат.
Браво Морена, че си успяла във фейса да го пуснеш, че аз сега влизам. Опитах към обяд, ама ми се зави свят и докато пиша трябваше да слагам на детето обяд.
Отивам да го видя

# 594
  • София
ИИиииихУууЙЙЙЙЙЙ аз тук. Върнаха го. Трябва да излизам, но вероятно ще се прибера, но само вероятно.  Mr. Green Ако намеря нещо по-така ще го взема да има и за вас, ей така за разнообразие и тонус.  Mr. Green
Моренка,  БАН не може да получиш от ЛС, нал`тъй  newsm78

# 595
  • Sofia
Ааа изобщо не съм сигурна, Ма ко, Марче... дали може или не, та затова...

# 596
  • София
Хъм, че нали уж не могат да четат личните съобщения?!  newsm78 Това Мамма многократно го е казвала

# 597
  • UK
В стария си вид е форума Thinking явно ни пробват Mr. Green

Имам си помощница- свеки  Mr. Green помощта и се свежда до това, да яде, да пие кафе и да лежи на дивана  Crazy  ooooh! и да зяпа Индийския филм по БТВ-тУ Joy

# 598
  • Fort Worth, TX
В стария си вид е форума Thinking явно ни пробват Mr. Green

Имам си помощница- свеки  Mr. Green помощта и се свежда до това, да яде, да пие кафе и да лежи на дивана  Crazy  ooooh! и да зяпа Индийския филм по БТВ-тУ Joy

Издействай я да сготви поне.

# 599
Хъм, че нали уж не могат да четат личните съобщения?!  newsm78 Това Мамма многократно го е казвала

Не са ровили. С някакъв филтър са ги прихванали като бъг.

Общи условия

Активация на акаунт