Домакини 27

• 35 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро Hug
Благодаря за кафето.Нямаше ме 1-2 дена за което се извинявам,ама гледам и никой не ме е търсил де Crossing Arms
Вио Как е Ванко?Надявам се вече добре и готов за нови пакости Mr. Green
Добре дошли на новите домакини  bouquet
Морена Много ти е хубаво детето,много.Да ви е жива и здрава.Като каза подстригване,да ви кажа утре Ази е на фризьор,махаме къдриците,и вече ще е с момчешка прическа Sad.
Честит бабин ден и от мен.
Мари Какви са тези пици рано,рано,ааааа недей така,че тези дни такъв глад ме гони,че да не иде 90 ДД по дяволите Crazy
Смърфи Няма да го забравиш това пътешествие а?
Марче Махна ли пръстена?
На тези който не споменах  Hug
След  малко отивам да будя баткото за градина,после пак се прибирам,ММ почива днес ще гледа Тими,а аз съм на зъболекар от 11:15 ох така ме е страх,на всичкото отгоре имах 13 зъба за правене,след 2 бременности,направиха ми 8,да ама много ме боляха,от топло ,от студено,от ядене абе от всичко,обясних и на тая ми ти зъбарка ,как стоят нещата,и тя вика еми ще къртим и наново ще правим всичките,е разплаках се наистина,и сега пак наново всичко,е как може точно на мен да се случи,толкова ме е страх от зъбари,като седна почвам да се потя,да ми се пълнят очите със сълзи,да треперя,абе ужас.
Та стига глупости,ставам приятен ден от мен Hug Hug Hug Hug

# 571
Добро утро.Бебо се оцъкли още в 7,15.Сега той играе,а ние пием кафе.Днес времето май няма да е много хубаво и може да минем без разходка.  Sad
Гушкам е голяма сладурана,ако беше по-голям Гого можеше да се наредим на опашката за зет.
Смърфи,много неприятно.Аз каквато съм и искам всичко да ми е организирано и под контрол сигурно щях да умра на място.
Вио,как е ръката на Ванко? А красавицата как е?
Кокон,как се справяш с 2 бебета,я разкажи.
Креми,ако бяхме от един град с удоволствие щях да дойда на фитнес с теб.
Аз мисля да ходя на някакви танци или каланетика. Трябва само да проуча къде,как и кога.
После пак ще дойда  Hug

# 572
  • UK
Мииии добре се справям да си се похваля сама Joy Joy  Joy Мога и с три даже, въвеждам строг казармен режим hahaha будене през 3 часа с разлика от поне половин час до 40 минути Mr. Green

# 573
  • София
Добро утро на всички! Ама много пишете по нощите бре.... не смогвам да ви изчета. Аз като една примерна си лягам рано-рано да приспивам децата и уж все да стана като ги приспа и.... не ми се получава. Изобщо голяма поспалана съм станала. И Гого като го слагам да спи следобед все ме напъва да се поопъна и аз до него.... пък хич не бях такава едно време newsm78 нито денем спях, нито нощем.

Моренка, много ти е красива девойката, пу-пу.
Смърфиетка, добре че всичко е завършило благополучно. Много интересно разказваш, беше ми много забавно да те чета.
Някой пробва ли да си свали пръстен с плоско шнурче? Вече трета година не съм си сваляла венчалната халка от пръста Blush Не ми стяга, долната фаланга ми е достатъчно тънка, после обаче не мога да я прекарам през ставата. Може би и аз да пробвам с връзка.... или пък най-накрая да взема да поотслабена Embarassed До преди седмица кърмените ми служеше за претекст да си стоя с 12 кг в повече, ама вече го приключих.... крайно време е да се взема у ръце.

# 574
  • София
Щастливка, не можем да те забравим Peace, само, че сме толкова много вече, което радва, не можем да споменем всички Hug Какво ново при вас?

Мастер, много е хубав букета Laughing

Стади, айде да спортуваш и ти Hug

Марчева няма да я закачаме, тя си спортува дишането на йога - пафка по цял ден, затуй е фино момиче...

Коконка, браво момиче. Знаех си, че ще влезеш в релси с тез моми... Laughing

Онна, и аз съм голяма поспалана... Нямаше зима, направо иде пролетната умора  Joy Joy Joy

# 575
Здравейте  Grinning

Най-сетне се доредих до чашата кафе и сядам да се разпиша.

Ние ходихме рано-рано до лекарката, за да види децата. Елена почти се е оправила. Само сиропа трябва да продължи да го пие. Малкият засега също остава само на сироп и капки, но ако продължи да вдига Т, от утре трябва да почне да пие АБ.

Морена, много е сладка щерка ти. Аз нали отскоро съм тук и като четях Гушкан, все си мислех, че си имаш момченце. А Гушкан се оказа една прекрасна госпожица  Simple Smile

Смърфи, важното е, че всичко е приключило успешно. Макар че нервите, които сте си похабили, няма кой да ви ги върне. Хубавото е, че хората са ви съдействали и са направили всичко възможно, за да пътувате заедно. Като знам как е в България, най-вероятно щяха само да вдигнат рамене и да кажат, че съжаяват, но че не могат да направят абсолютно нищо по въпроса.

# 576
Щастливка:)  Hug искрено ти съчувствам за настоящите зъбни неволи  Hug и аз след двете бременности си походих прилично на зъболекар, сега пък оправях зейнали грешки на предишния, настоящия 2 пломбички ми ги слага 3 и 4 пъти, а дано са се закрепили и да не падат вече  Praynig Маслото ми от риган пристигна, но много ми е люто, щях да го ползвам за зъбната хигиена, трябва да се престраша  ooooh!

Моренка  Heart Eyes невероятни сте  Heart Eyes

Болните да се оправят и да се захващат с подвизи  Hug

Спортуване, диети... сложно  Sunglasses подсеща ме, че днес започва една група за народни танци, обещах на приятелка да се включа (време ми е да науча поне едно българско хоро!). Отивам да търся удобни обувки за целта.

# 577
  • Fort Worth, TX
Мииии добре се справям да си се похваля сама Joy Joy  Joy Мога и с три даже, въвеждам строг казармен режим hahaha будене през 3 часа с разлика от поне половин час до 40 минути Mr. Green
Браво, Кокон.Режима му е майката при близнаците иначе оправия няма.После като си свикнеш всички помощници само ще ти се пречкат. Mr. Green
В Пловдив пак едно слънице се е показало.Мразя го това време ненормално-болно.Искам истинска зима. Mr. Green

# 578
  • София
Какво стана с форума пак? Какъв е този вид или само при мен е така?

Ако променен - напускам форума до връщане на нормален вид...

# 579
  • Fort Worth, TX
явно си е като преди.Аз си оставам тук. Mr. Green

# 580
  • UK
Какво стана с форума пак? Какъв е този вид или само при мен е така?

Ако променен - напускам форума до връщане на нормален вид...

И при мен е така (в новия си облик newsm78) ама, нищо не напускам, щото промяната му, не зависи от мен Crazy пък и му свикнах вече Mr. Green
Люси стой си тука Hug Peace

# 581
Здравейте.Благодаря за кафето и пицата  bouquet
Морена Страхотна ти е момата.Пу пу,много е красива Heart Eyes
И мен ме дразни форума в този вид #Cussing out
Отивам да направя супичка,и са ми се дояли едни питчици,ама трябва да взема рецептата от мама.После ще намина пак. newsm51 Hug ЗА ВСИЧКИ ВИ

# 582
С този нов вид няма да свикна Sad даже търсих къде е бутон отговор #Cussing out

# 583
  • София
Няма да се откажа от форума, но новата визия ми влияе зле и определено няма да бъде посещаван толкова често от мен. Аз не знам- при толкова негативни мнения за този облик защо толкова напъват така да изглежда собствениците?! Убедена съм, че много хора просто ще се изнесат от тук.

# 584
Аз не знам- при толкова негативни мнения за този облик защо толкова напъват така да изглежда собствениците?! Убедена съм, че много хора просто ще се изнесат от тук.
И аз съм на същото мнение.
Аз си намерих начин да изчитам без да се дразня последните страници Simple Smile Натискам отговор и чета Simple Smile
Второкласната тема вече не влизам, само вие сте , и в градинската.

Общи условия

Активация на акаунт