Благодаря за кафето.Нямаше ме 1-2 дена за което се извинявам,ама гледам и никой не ме е търсил де

Вио Как е Ванко?Надявам се вече добре и готов за нови пакости
Добре дошли на новите домакини

Морена Много ти е хубаво детето,много.Да ви е жива и здрава.Като каза подстригване,да ви кажа утре Ази е на фризьор,махаме къдриците,и вече ще е с момчешка прическа
.Честит бабин ден и от мен.
Мари Какви са тези пици рано,рано,ааааа недей така,че тези дни такъв глад ме гони,че да не иде 90 ДД по дяволите

Смърфи Няма да го забравиш това пътешествие а?
Марче Махна ли пръстена?
На тези който не споменах

След малко отивам да будя баткото за градина,после пак се прибирам,ММ почива днес ще гледа Тими,а аз съм на зъболекар от 11:15 ох така ме е страх,на всичкото отгоре имах 13 зъба за правене,след 2 бременности,направиха ми 8,да ама много ме боляха,от топло ,от студено,от ядене абе от всичко,обясних и на тая ми ти зъбарка ,как стоят нещата,и тя вика еми ще къртим и наново ще правим всичките,е разплаках се наистина,и сега пак наново всичко,е как може точно на мен да се случи,толкова ме е страх от зъбари,като седна почвам да се потя,да ми се пълнят очите със сълзи,да треперя,абе ужас.
Та стига глупости,ставам приятен ден от мен
будене през 3 часа с разлика от поне половин час до 40 минути
нито денем спях, нито нощем.
Не ми стяга, долната фаланга ми е достатъчно тънка, после обаче не мога да я прекарам през ставата. Може би и аз да пробвам с връзка.... или пък най-накрая да взема да поотслабена
, само, че сме толкова много вече, което радва, не можем да споменем всички 

Маслото ми от риган пристигна, но много ми е люто, щях да го ползвам за зъбната хигиена, трябва да се престраша 
невероятни сте
подсеща ме, че днес започва една група за народни танци, обещах на приятелка да се включа (време ми е да науча поне едно българско хоро!). Отивам да търся удобни обувки за целта.