Домакини 27

• 35 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
J_M_M никой не ми се обади,бях написала по-нагоре.Благодаря,че се интересуваш  bouquet

# 211
  • Талант на 2012,2013 г.
Мушкатова, браво кака...сега ще чакаме и хистологията. Рано съм станала казвате. Мммдаааа... не става и не става няма го онова предишно спокойствие. Когато съм сама е различно вече. Ставам и в 3 през нощта и в 5  и сякак. Уплашена съм, само ми е, налягат ме тежки мисли...Не мога и книги да чета вече. Телевизия изцяло спрях да гледам. Гледам тези дни само дечицата при Слави. Не ми се излиза, не искам да контактувам с някои хора, да не кажа с много... Мммдааа не се харесвам такава ама ще се оправя ... някога. Rolling Eyes

# 212
Мари недей така,всички имаме трудни и тежки моменти в живота,всичко се преживява мила,преживява се.Не се затваряй в себе си,много е страшно,ще бъде жалко,недей.Вдигни глава,оттърци се от проблемите поне за час,сложи една усмивка поне за час,помисли си за хубавите неща в живота ти,за прекрасния ви син ,който сте отгледали,бъди за миг щастлива с това което имаш,и не страдай за това което нямаш.Прегръщам те силно,и се надявам да не съм те обидила с някоя от думите ми.

# 213
  • Талант на 2012,2013 г.
Не, не си ме обидила. Написала си го много хубаво, докосна ме. Не исках да се оплаквам. Напротив, съжалявам ако така е прозвучало. Но това е истината.

Зная какво имам и повярвай ми опитвам да се вкопча и да изплувам, но има едни такива мигове...както и да е.

# 214
Знам ги ,знам ги тези мигове,ти си силна жена и с тях ще се справиш!

# 215
  • в сърцата на децата <3
Гледам "От местопрестъплението". Много го тача тоз сериал. Изгледала съм му всичките сезони. Ама пак ми е приятно да го гледам.

Кака Дака, не ми говори за пиене по баровете... Че ме е срам да си спомня от кога не съм излизала, камо ли от кога не съм излизала качествено. Като бабичка съм станала, направо... къщна буба  Joy

Джейми, при нас не е точно отдалечаване. По-скоро го усещам като израстване. Като студентки бяхме в една специалност, на един акъл, на едно и също емоционално ниво. Мисля, че по тази същата причина повечето хора не се женят за ученическата си любов. Просто израстваш момента, а другия човек или изостава, или изобщо не мърда от нивото си. И вече като е нарушен баланса, каквото и да правиш... Та така... Ще го приема, просто ми трябва време...

Пловдивчанки, знаете ли в Гладиатори дали може да си внеса торта за детски рд? То освен малката ще има само още едно дете, ама какво да събирам бебета, те нищо няма да разберат... Догодина ще е детско парти  Crazy

# 216
Гледам "От местопрестъплението". Много го тача тоз сериал. Изгледала съм му всичките сезони. Ама пак ми е приятно да го гледам.

И ние така с мъжа ми гледаме че си и разказваме сериите Simple Smile Сега ще гледаме още една .
Аз пък никога не съм обичала да излизам, домошар съм си, даже и като студентка не съм била по купоните.
Марѝ   Hug

# 217
Здравейте! На линия съм.

# 218
Изпи ли вечерното кафе  Laughing

# 219
  • при късмета
Ангелче, мисля, че в момента просто имате различни приоритети.
Две мои приятелки родиха на по 18 години. На едната детето почти сама го отгледах, на мен викаше мамо до към 1г. и половина. Майка й почина, като детето беше на 2 месеца, с мъжа й трябваше да работят, свекърва й и тя още работеше. Някак си се справихме. Тя като се прибере от работа, изморена гледа първо да види детето, да направи нещо за ядене, да си види къщата(макар, че и за това помагах) и като кажа "айде еди къде си", тя вече е на края на силите си. И сме излизали и си е стояла вкъщи заради бебето. Като стана по-голямо и нямаше нужда от непрекъснато дондуркане, лично аз започнах по-често да излизам, а тя естествено по-рядко.Мъжа й помагаше, но се прибираше много късно. Не ми е тежало, много обичах детето, но на 18 години и от излизане имах нужда. Не ми се е сърдила, че понякога и деца не исках да виждам. Останахме си приятелки, но за период от време ни се разминаха приоритетите. Имахме нужда от различн неща. Като приятелката ти дойде на твоето положение, може пак да се синхронизирате.
Това беше една от причините да отложа раждането на дете с доста време. Видях реалността от много близо.
И аз обичам "От местопрестъплението"
Моите си легнаха рано тоя вечер, че съм нетърпима с това главоболие.  Mr. Green
До после, ако още виждам, че ферман изписах
Мушкатова ти вкъщи ли си или в болницата? Не разбрах  Embarassed

# 220
Мацкииии къде се покрихте всички,
Марчевааа да се яви с домовата книга че никакви ви няма и да вземе да направи вечерната проверка
Ма Ко викаш побързаха да се спасят твоите хора  Laughing
Имам чувството че си говоря сама  Joy

# 221
  • София
Добър вечер и аз съм тук за нощната смяна.  Simple Smile
Първо едно уточнение:
............
marchеva14 смееш се  на Мари че е станала среднощ, ..........
Не, не се смея. В никакъв случай. Точно с Мари не бих си разрешила по който и да е начин да се шегувам , сега, а и по принцип. Беше загриженост.  Peace
Мушкатова, що си на линия , а не спиш?? Я разкажи там как е, какво ти правят, как си???  Утре ще ти питам подробно!!  Hug
Гледах си сириалчето "Даунтън", много ми е приятен. Те давали по две серии, а пък аз да не зная. Креми, що не ми каза??? МинАх се вчера вечерта, но му схванах цаката, кой с кого, къде, как и какво.
Нямам хляб за утре и забърках един. Вече се пече. Това е за сега.
Ще се върна.
пп Викам за вечерна проверка, алоуууууУУУ къде сте?? Бабче  Simple Smile

# 222
Морена честит рожден ден!Всичко най-хубаво здраве,щастие,късмет!

# 223
У дома съм, на диванчето Grinning и мързелувам. Нямам почти болки, леееко стяга понякога. До към 7 ми беше едно сънливо, но сега съм добре. В 9.30 вдигнах 37,4 Т и звънях на доктора. Каза, че няма страшно до 38,0 гр. Но след час вече беше 37,0, без нищо да пия (лекарство). Сега ще меря през час температура. Sad Започнах АБ, с конска доза Преднизолон, засега съм ок. Хапнах, пих кафе newsm44 и това е. Оказва се, че едната ми тръба е запушена. Но нали имам 2 деца, не е такъв проблем.

# 224
Привет, банда! Върнах се от екскурзията, беше много хубаво. Сега ми е заспало и лекичкооо гладно. Пия си хапчетата против алергия и ми се е отворил един апетит, не е за приказване.

Да четитя рождения ден на Морена! Бъди жива и здрава, и много щастлива!

Хортензия - супер новина, сега ще стискам палци и за хистологията. Praynig

Вио - и на теб стиснати палци за имунизацията. Praynig

Марче - що говориш сега такива неща, никой не дава да умираш!!! Naughty

Очите ми се затварят, после пак ще се включа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт