Домакини 27

• 35 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Талант на 2012,2013 г.
Тази съм аз. Черната мамба. Незабележима ама много опасна.. Mr. Green

Скрит текст:

# 451
Какво ще правя, като няма изгледи да ми се приспи скоро?!

# 452
Какво излагане, бе душа, ние сме пИрфектни!Змии под прикритие Joy Joy Joy Joy Joy
Абе разбрах ви аз ама късно, вече се бях насадила на пачи яйца  hahaha Joy Joy Joy

Тити сухата мая я дават едно пакетче за 500 гр, поне тая дето аз я ползвах преди, а кубчетата трябва да видиш на тях какво пише. Живата аз я държа във хладилника, да не би да не и се отразява добре замразяването  newsm78, Марчева, Морена и Мастерчето да кажат те са специалистите по тестата  Hug

Моренка браво на Гушан, ей сега ще изтичам до хладилника да видя
Juva е маята (не знам на български как се чете) на инструкциите пише:
"Едпо пакетче мая, разтворено в хладка вода, се замесва с 2 кг брашно.
При разтварянето на маята да не се прибавя директно сол и захар"
Сега видях и че се съхранява при 0 -4 градуса, ама дали е от 0 до 4 или от 0 до -4 не го виждам добре

Мари черната мамба ми е любимата змия  Hug, сериозно много обичам да гледам филми за змии и тази ми е фаворитката в змийския свят

# 453
Ауу, прелестна си! Съвсем сериозно, обожавам змии.

# 454
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето това се казва да събираш овации и комплименти, когато няма никакъв изглед да легна... Ма така да не ми се спи, че чак се плаша от себе си... ooooh!

# 455
  • София
Тази съм аз. Черната мамба. Незабележима ама много опасна.. Mr. Green
..........
Я, Мари... Heart Eyes
Ти направо с този цвят си "скрита лимонка".
Маята, ако е жива се съхранява около 3-4 дни на студено в хладилник. Може и да се замразява, изобщо не е проблем. После се изчаква и...готово. Сол не добавям точно в/у маята , а някъде из брашното посипвам, захар също.

# 456
  • Sofia
Juva е маята (не знам на български как се чете) на инструкциите пише:
Точно тази - Юва на БГ, харесвам и ползвам най-вече, лъжат ти казвам.  Laughing
Замразена имам един пакет за всеки случай, но предпочитам да ползвам прясна, съхранявам я в хладилнка. Купувам с дълъг срок на годност - около 20ина дни някъде - точно Юва.
Благодаря за Гушкан!  Hug

Аз не се втурнах да лягам, щото подочух, че щели грипна ваканция да обявяват във вторник, та утре ще сме си пак в къщи. Във вторник, ако няма промяна, ще ходим на у-ще.
Ама май ще се ориентирам към хоризонтиране скоро, че да си почета книжката. Simple Smile

О, Марче, доста повече издържа от 3-4 дни, ако я купиш прясна, както писах по горе. Simple Smile
Тази, която имам в момента, съм я купила  преди  повече от 10дни, а е годна до 27.01.

# 457
Мари  Hug   bouquet
Много обичам да гледам и за акули, направо съм ненормална на тази тема, онзи ден викам на ММ мечтая да видя бяла акула на живо и той " Ами и аз мечтая да я видиш на живо", докато зацепя какво иска да каже  ooooh!, после  щях да го  #2gunfire, ще иска да се отърве от мен така лесно  Joy

И на мен не ми се спи, не че е нещо ново де, ама тази вечер ще лягам по рано - може би към 2-2,30 че утре в 6,30 ще ме вдигат да ходим до у-щето на малкия. Той че има час, а аз ще пия кафе с една приятелка и после ще ходим за частите за пералнята. Ще съм кисела цял ден ама един път на 2-3 месеца ще го преживея. А и смятам след обяд да си наваксам със съня.

Морена и аз тази я харесвам, бях взела една на данон, ще видя какво пишеше на нея като ида до магазина, беше за 1 кило ама хич не е хубава

# 458
  • София
Моренка, може и да съм в грешка. Приемам.  Simple Smile Да питам нещо, слагам повече мая в тесто от 500 г , това проблем ли е или не.. newsm78  Винаги ми втасват нещата перфектно...
Мари  Hug   bouquet
Много обичам да гледам и за акули, направо съм ненормална на тази тема, онзи ден викам на ММ мечтая да видя бяла акула на живо и той " Ами и аз мечтая да я видиш на живо", докато зацепя какво иска да каже  ooooh!, после  щях да го  #2gunfire, ще иска да се отърве от мен така лесно...
........
rotfImbo rotfImbo hahaha Така се засмях, че ММ щях да го събудя.

# 459
Марчева чакай да ти споделя и още едно тогава
Бяхме гаджета на 4-5 месеца и аз нещо му правя на проблем от ревност и в хода на разправията той ми вика "Други загубени шматки не ми трябват" Е ако и това не е комплимент здраве му кажи. Стига му само една загубана шматка  ooooh!, ама сега си е лаф между нас

А тази зелената красавица каква порода е, не я знам ама е много готина.
 newsm78 Сигурно е порода домакиня

# 460
  • Sofia
Може, Марче, ама що ти е като става и с малко?  Simple Smile  За бяло брашно 500г, аз бих сложила - 6г жива мая.

Ох, Баба ЯкаJoy Joy Joy Joy Joy...

# 461
Момичета, направих си кафе и сядам да гледам някой черно-бял филм. Лека и спокойна! А утре първа смяна да направи едно по-силничко кафе.

# 462
  • София
Марчева чакай да ти споделя и още едно тогава
..........

А тази зелената красавица каква порода е, не я знам ама е много готина.
 newsm78 Сигурно е порода домакиня
Да, да, да....нямам сили повече... rotfImbo rotfImao rotfImbo
............заради теб успях да го събудя ММ.  Joy Питаме, защо се смееш - ами на едни шматки си се смея.
Моренка, ами защото по-бързо става. Благодаря ти.
Отивам га гледам филм.
Мушкатова, лека! Бабче, лека! Моренка, лека!
До утре на кафе

# 463
Момичета, направих си кафе и сядам да гледам някой черно-бял филм. Лека и спокойна! А утре първа смяна да направи едно по-силничко кафе.

Лека и спокойна и на теб, дано да ти подейства приспивно и кафето и  филма
Марчева лека и на теб

# 464
  • Sofia
Мушкат' (почти като мускат Simple Smile ), на теб понеже не ти се спеше, та и кафе си направи...  Laughing

Ми хайде като сте рекли...
Лека да е, сладки сънища, да не сънувате сега мамби, акули...

Общи условия

Активация на акаунт