Домакини 27

• 35 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
В новия форум има идея как да се праща на лични и да не го блокират.
Адреса се пише с интервали и така не го прави линк. Като тръгне някой да го търси, просто маха интервалите
Аз се регистрирах там

# 601
  • UK
В стария си вид е форума Thinking явно ни пробват Mr. Green

Имам си помощница- свеки  Mr. Green помощта и се свежда до това, да яде, да пие кафе и да лежи на дивана  Crazy  ooooh! и да зяпа Индийския филм по БТВ-тУ Joy

Издействай я да сготви поне.

Има късмет, аз сготвих вчера Crazy Пък и мразя да ми бърникат у кухнята Crazy

# 602
  • Fort Worth, TX
Да, дойда и аз да ти помогна:-) То така много лесно.Не знам , но на мен ми се вижда адсдки несъобразително.Ти дори не можеш да си починеш сега.Аз ти казах, че помагачките ще почнат да ти пречат.

Леле как са се накокошинили всички.Местят се, но аз не мърдам никъде.Тук си ми е добре и не сменям форума.Въпрос на навик.

# 603
  • София
ЗАБРАВИХ, ЧЕ ДНЕС МОЕТО СЪЩКРОВИЩЕ, НА МАМА ОТЛИЧНИКА ДЕТО СЪМ ВЛЮБЕНА В НЕГО ИМА ИМЕН ДЕН......МАКСИМ!!!!!!!!!!!!! забравих и да го поздравя, срам, срам...да забравиш на детето си ИД  bash Отивам да го издиrвам някъде си...
МОЛИМ за вас всичките

Скрит текст:

Скрит текст:
и едно кафе за разкош

# 604
Да ти е здрав именика, Марче! Много хубаво име.
Мерси за черпнята!

# 605
  • UK
В новия форум има идея как да се праща на лични и да не го блокират.
Адреса се пише с интервали и така не го прави линк. Като тръгне някой да го търси, просто маха интервалите
Аз се регистрирах там

Кой тоз нов форум? Я да ме светне някой Crossing Arms

# 606
  • при късмета
Марче да ти е живо и здраво момчето и много щастливо   bouquet

Коконче, една потребителка се ядоса, че върнаха новия изглед в темите и направи нов форум. Адреса е публикуван във фейса,в групата, влез и виж

# 607
  • Germany
Аз се регистрирах вече в новият форум и ако тук върнат пак онази малоумна визия, ще влизам само там..
Морена, благодаря за инфото   bouquet

# 608
Добро утро, красавици! Как е положението? След вчерашното силно слънце, днес тук е мрачно, аман от това непостоянно време. Отивам да готвя, че с тази диета не става да си лежа на кълките само.

Марче - ЧИД на Максим! Да ти е жив и здрав!

Честит имен ден и на Виви! Да си жива и здрава!

Честит имен ден и на ника на Валенцето!

За имениците, а ако има и други да се чувстват поздравени:

Да ви кажа малко по малко свикнах с новата версия и не смятам да се местя. Освен ако всички дружно се преместим. Peace

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:42 от Смърфиетка

# 609
Валюшка- честит ти Бабинден! И на Марчева- задочно. И на Виви- честит имен ден!
 Hug
Аз не ви коментирам, ама отгоре чета и не помня много.

# 610
  • Sofia
Марче, честит да е именният ден на Максим!  Много харесвам името! Simple Smile
Честито на всички именници!
И честит Бабинден!

Смърфче, новата визия не е била за достатъчно дълго време, та да и' свикне човек, още повече колкото е ужасна и натоварваща.  Така е направена, че мнението на поребителите е най-маложажната информация. Подписите големи, бутоните отговор и цитат големи, инфото, което сега е при аватара и то там и реклами иии... докато разбереш кое е мнението и те заболява главата, докато изчетеш една страница... 
Аз определено не виждам как мога да свикна с това.

Идеята е да се печелят пари, а от форуми не може да се печели много според мен. Та така де... и те го знаят, та затова гласят - информационна платформа... такова нещо беше сайта на Бг-мамма, ама колко се е влизало там... Форумите се наложиха - все те излизаха с инфо на запитване в гугъл, не статите в сайта. та сега искат да направят манджа с грозде, една боза - ама пари да трупат. Тъпото е, че няма да остант хора да влизат там, да им гледат рекламите и кел файда от цялото упражние...   newsm78  Shocked  Twisted Evil

Аз съм тук, докато ми е поносимо, заех си името в алтернативата, пък ще видим.  Форумите бг-мамма са с толкова много инфо, че баш Алтернатива скоро не би могло да има.

# 611
Аз се регистрирах вече в новият форум и ако тук върнат пак онази малоумна визия, ще влизам само там..
И аз.
И ако се правят на интересни - пътя, чантата и ще ми видят задния номер! Mr. Green

Марче, честит ти именик!Да е жив и здрав!  bouquet

# 612
  • София

Честит имен ден и на ника на Валенцето!

Щооо, къв ден е днес, казвай, че почвам да черпя.

Марче, да ти е живо и здраво момчето и да е много щастливо! Hug

# 613
  • при късмета
Смърфи, да купиш на Валето риза. Прекръсти я
Аз веднъж Куини прекръстих  ooooh!
Валерия има иман ден, не Валентина

# 614
  • София
Смърфи, да купиш на Валето риза. Прекръсти я
Аз веднъж Куини прекръстих  ooooh!
Валерия има иман ден, не Валентина
Те така обичам.( И моля да е XXXXXL  ! Скоро имам имен ден, чакам, Смърфи! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт