Ключът към стабилна връзка е...

• 13 551
  • 236
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Но ние сме си чудесно сексуално съвместими! За двойка от 11 години, обзаведена с две деца, секс три пъти седмично е добър компропис.
И аз така мисля... Wink
А за твоят ММ колко е важен,щом казваш,че за теб не е?

# 181
О, той си иска всяка вечер, всяка сутрин, всеки следобед, но за целта или при любовницата, или да се ограничи до поносимите средно три пъти в седмицата креватни упражнения. Все пак аз имам нужда от сън. 

# 182
Близко семейство са тръгнали в училище в 9 клас през 1976 г. Сватба 1985 г. Две деца. Едното вече ги дари с внучка... Никога не са се разделяли. Ако е имало някаква драми помежду им, никога не са ставали публично достояние. Винаги са мили и добри един към друг и изглеждат много обичащи се. Сега дали са се "намерили" или просто са работили усърдно, за да изградят това, което имат, не знам. Знам само, че са си първите. И той на нея, и тя на него.

Защо не им предложиш да пуснат мнение във форума или да ги подпиташ по темата?

# 183
Що ние да се нагодим към техните мераци,а те да не могат да ни разберат,че не искаме пришпорване?

Добре де, защо изобщо се събирате трайно с хора, с които не сте сексуално съвместими?  Thinking

И мен ме интересува.

+1

Обаче смятам, че както всяко нещо и сексуалността търпи промяна и то по ред причини - здравословни, психологически, стрес...
Но, да, смятам, че е изключително важно партнорите да имат сходни желания, щото другото е голям компромис и за двете страни
Е,айде сега...то това да не е било вечно така Laughing Проблемът може да се е зародил по-скоро.Хората се променят  Wink
Значи трябва да потърсите решение на проблема,а не да се лежи на кълката ''хората се променят''.Защото наистина може примерно мъжът да се промени и то с някоя друга.Не е общовалидно правило,но в двойка с проблем обикновено мъжът по-лесно ще се увлече да излезе от правия път,за да търси щастие и нещото,което му липсва.
Жената обикновено се примирява и търпи и ''прави компромиси''.

# 184
  • Пловдив
Така е...обаче ще се наложи аз,напр. да правя компромиси или неща,които "не са ми по вкуса".

# 185
Ами зависи - говорите,ти казваш кое не ти харесва,кое ти харесва и очакваш същото.Обаче крайности да не се допускат - нищо или никакво разнообразие или пък сексуални практики насила,хем че на жената не й харесва.
Или пък ''полигамия'' Laughing

# 186

Или , най-общо казано, в една връзка може да има секс, страст, любов, общи интереси, сходни принципи за живота и света, но не могат ли да Разговарят заедно, няма да ги бъде.

А ако е налице обратното...тогава  Rolling Eyes В смисъл разговарят,общи интереси,общи приятели,сходни принципи и правила в живота,но ако куца секса...Т.е. не говорят на еднакъв език по въпроса.Каква е рецептата Laughing
Едва ли и тук има общовалидна "рецепта".Зависи много от това какъв е проблема, какво точно в секса куца, дали има желание двустранно за решаване на проблема.....И пак опираме до диалога и уважението.Ако има истинско уважение, разбирателство и умеете да разговаряте качествено, би трябвало това да помогне за решаването на проблема.

# 187
  • Tам през Атлантическия океан
Но ние сме си чудесно сексуално съвместими! За двойка от 11 години, обзаведена с две деца, секс три пъти седмично е добър компропис.

Grinning Wink

Но пак да си кажа- аз не отдавам голямо значение на секса. Никакво дори.  Embarassed

# 188
 О моля те. Това е съвсем нормална стойност, дори и за твърдящите, че все още им прималява като зърнат съпруга си гол, макар че на същата гледка се наслаждават десетилетие. Във форум всеки се изкарва сексуална тигрица, сега това е задължителна характеристика за всяка жена.

# 189
  • Tам през Атлантическия океан
Така е...обаче ще се наложи аз,напр. да правя компромиси или неща,които "не са ми по вкуса".

Компромисите са нещо нормално  Grinning стига да не са едностранни   Whistling

# 190
Компромиси, компромиси  #2gunfire компромиси #Crazy и пак компромиси =  на успех  newsm10

# 191
Аз пък не смятам,че компросимите в една връзка я правят успешна.
С времето хората най-добре се опознават и когато искат и държат да са заедно,знаят какво и как трябва да се направи,за да се постигне разбирателство.А любовта е тази,която им дава времето,защото ако не обичаш някого,нямаш и желанието да му дадеш време сам да стигне до изводите как може връзката ви да е стабилна.
Аз поне бих се почувствала обезличена,ако ми се налага постоянно да правя компромиси и в крайна сметка бих избрала да поема нанякъде,където мога да си бъда себе си,без някой да изисква от мен да съм друг човек и да постъпвам по друг,непривичен за мен начин.
Както и съм го правила в предишни връзки.  Peace

# 192
  • Kопенхаген
Аууу... секс 3 пъти седмично  Shocked  Малко е...!

# 193
Какво е това нещо "компромиса", дето така заздравява връзката?

# 194
  • Kопенхаген
Това е нещо като на него му се прави секс, но на нея не, но въпреки това му ,,пуска,, щото да не си хване любовница  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт