Този ужасен грип

• 65 902
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
Сънчо, моята направи конюнктивита, отита и ангината на веднъж... Има ли налепи по гърлото?  Ангината поддържа и темп. При нас 3 седмици след това все още има подути лимфни възли. В момента чакаме кръвните изследвания и гърления секрет за да кажат точно защо продължава толкова дълго.
Стискам палци всичко да е наред.

# 361
Има налепи по гърлото. Все още са малки като точки. Температурата е много висока. С какво се лекувахте? Моето дете пи АБ за предните неща, защото пет дена беше с т. Сега ако пак трябва ад пие, просто ужас.

# 362
Пи 10 дни Зинат. Започна го когато имаше малки налепи, но на 5 ден вдигна темп и налепите бяха по-големи. Не го смениха. Добавиха Тантум верде и Олинт и Ципрофлпксацин, защото пак и се появи хрема. Налепите изчезнаха към края на АБ, но секрета пак се появи и се дави от него, защото и се стича в гърлото. Лимфните и възли са доста увеличени и я болят. Накрая и назначиха изследвания за да се види вирусна, бактериална инфекция ли е или мононуклеоза. Смятам, че трябваше да го направят в началото, но пък за третото нямаше да има данни в началото. Вече не зная кое е по-правилно.

# 363
Благодаря ти за отговора! Поне да знам какво да очаквам.
Мононуклеоза и моята дъщеря кара и я откриха много трудно, защот оне се сетиха да я изследват. Иначе има тест и показва още в началото. След това вече сама си пусках изследването в Цибалаб. При нея има един увеличен лимфен възел, останал от тогава.

# 364
Трахизана съдържа ли антибиотик? Защото днес смучах един и по-късно изпих една чаша вино та се чудя дали ако има антибиотик, няма да има действие?

# 365
Да, съдържа тиротрицин, но не мисля че една чаша ще окаже влияние.

# 366
Благодаря за отговора, не знаех че има, а пък изобщо не пия, но тази вечер имаше повод. Доколкото знам може да убие действието, мен едва ли  Grinning Иначе хора, не знам при мен, но беше поминало всичко, само дето поддържам една темп  от 37 градуса вечер и то от три седмици някъде. Странна работа, сега почна пак леко да ме дразни гърлото и затова поднових трахизана, но с темп ми е странно, не ми се е случвало преди, но четох че може да е и от стрес (пък аз имам такъв проблем ).

# 367
  • 1st floor
Ако не знаете, в момента има нов вирус - висока температура, зверска кашлица и повръщане. Минимум пет дни всички екстри. Майка ми се е разболяла от баща ми, тя пък заразила снахата и двете бебета. Cry Всичко се е случило буквално за часове...А! Бащата на снаха ми закарал майка ми на доктор, като й станало зле, та и той сега е болен. Явно много лесно и бързо се предава. Пряката ми шефка и тя е болна от същото.

# 368
Здравейте ,баща ми  е болен и има Т,бихте ли ми препоръчали нещо да му взема/че той не иска да си вземе,бил добре/ ,но да става за ИБС ?

# 369
Здравейте,

аз преди една седмица бях с вирусна инфекция, кашлица, хрема, без температута. От оня ден пак съм с запушен нос. Незнам какво да правя не е нормално толкова често да се разболявам.

# 370
  • 1st floor
Здравейте ,баща ми  е болен и има Т,бихте ли ми препоръчали нещо да му взема/че той не иска да си вземе,бил добре/ ,но да става за ИБС ?
Какво е ИБС? Embarassed И защо не се обадите на лекаря му, щом има някакво допълнително заболяване?

# 371
Какво е ИБС? Embarassed И защо не се обадите на лекаря му, щом има някакво допълнително заболяване?
Исхемична болест на сърцето.
Ми не иска да й се обажда ,вика ,че е добре ,ама има хрема яко ,чува се по телефона  Crossing Arms

# 372
Здравейте .....аз уж се поуправих вече......нямам температура от седмица вече,но ужасната кашлица и хрема продължава.Иначе се чувствам добре....но ме притеснява тази кашлица.Влажна,но без храчки....и като кашлям ме болят гърдите горе към трахеята....бях на лекар в петък,каза че са ми чисти гърдите,но аз много се страхувам да не мине в пневмония..... SadА и лекарката упорито отказва започване на антибиотик.....дали е правилно това незнам..... Thinking

# 373
Сега се връщам от моя доктор, че като щерката закачих всичко от грипа-отит, конюнктивит... Кашлицата ме съсипа събота и неделя. Чуват се хрипове, даже аз си ги чувам като дишам. Назначи ми Зинат за 5 дни да видим как ще е. Може и повече да го пия.

# 374
Хайде вече всички да се оправяме, а? Praynig Hug Пролет иде Wink. Днес студ и вятър, но няма да е за дълго.
Аз бях писала за супер силна болка, която е диагностицирана интеркостална невралгия. Назначиха ми Вимово и Милгама Н. Първото не знам колко се справи като противовъзпалителен медикамент, но Невробекса, който взех вместо Милгамата, върши чудеса. Вземам го 3 по 3. Винаги ми го изписват и никога не го вземам, презумпцията ми е, че ако има нещо сериозно, то няма да мине от витамини, явно греша. Сега всеки ден вземам витамин С от 1000мг и един Грипекс, профилактично.

Общи условия

Активация на акаунт