Този ужасен грип

• 65 883
  • 432
  •   1
Отговори
# 45
Ами хубавото им е, че са естествен продукт. Полезните съставки са извлечени от истински плодове, зеленчуци и медицински гъби, без да се нарушават полезните свойства. Именно това представлява този процес, за който говоря – съхранява полезните неща от естествени продукти и ги извлича без да ги пълни с някакви добавки със съмнително действие затова и действат комплекснор а не само да подържат енергийния баланс
Изобщо не вярвам в това Confused Няма как нещо в опаковка и със срок 2 години например, да е истинско и натурално...Пък и се зачетох в допълнителните съставки на витамините, ами...химия...

# 46
  • Русе

И малко за разведряване на темата:   Laughing
"Алкохолът гони/трепе грипните вируси!" - не запомних точно глагола.Но обяснява още веднъж защо ние не боледуваме-защото сме от битовите алкохолици на форума.    Laughing  Не пропускаме вечер ракийката със салатката..... 

Peace И ние не пропускаме ракийка със салатка всяка вечер, но явно част от първата ти част ни куца. Опитвахме с народна медицина, но накрая се оказахме децата с пневмония, аз с гнойна ангина и мъжа ми болно гърло и бронхит.
И сега една седмица на сух режим защото сме на антибиотици  ooooh!

# 47
Не винаги нещата се получават с народна медицина и е препоръчително ако не минава за 2-3 дена грипът да се посети доктор и да се спазва лечението. Никак не е безобиден и все повече хора около мен се оказват с пневмония, бронхити и т.н., без да имат температура и да се чувстват отпаднало.

# 48
Грипът е ужасен и аз вече съм на антибиотик Таваник. Моля да споделите при вас  какъв АБ е изписан и кога настъпва подобрение Ако не си отпаднал и нямаш температура каква е причината да посетиш лекар и да имаш пневмония или бронхит. Все трябва да има някакви симптоми

# 49
Баща ми и брата на мъжа ми бяха само с кашлица и хрема няколко дена и болки в ставите. Оказаха се и двамата с пневмония. Баща ми лежа 10 дена в болница. Peace

# 50
  • Sofia, Bulgaria
Уфф, тоя скапан грип...от около 20 декември съм болна...магарешка кашлица, всичко ме болеше, гърло,хрема ...2 дни не смъквах 39 градуса температура...пих бисептол, прахчета за настинка...после оспамокс ..и накрая, когато видях, че няма да има резултат отидох до лекарката...пих зинат, геомитрол и едно противоалергично...50лв. ме изрънчиха...събота свършиха почти...имаше геомитрол за 3-4 дена...почти не кашля и видимо имаше подобрение...понеделник отидох на контролен, не ме прегледа каза само да ги допия....сряда започна да ме боли ухото, четвъртък и да заглъхва...днес и хремата ми се усили..гърлото продължав...вече нзнам какво да пия..щом и силен антибиотик като зинат не ми помогна...

# 51
Защо не пробваш компрес с ракия или с извара. Спи няколко вечери с компреси....за гърлото трябва да помогнат...даже и на мястото на ухото да полежиш с компрес от извара на една кърпа и поставена на мястото на болката...тя много издърпва гнойта...да даваше моето диване компреси..ама не

# 52
  • Fort Worth, TX
Уфф, тоя скапан грип...от около 20 декември съм болна...магарешка кашлица, всичко ме болеше, гърло,хрема ...2 дни не смъквах 39 градуса температура...пих бисептол, прахчета за настинка...после оспамокс ..и накрая, когато видях, че няма да има резултат отидох до лекарката...пих зинат, геомитрол и едно противоалергично...50лв. ме изрънчиха...събота свършиха почти...имаше геомитрол за 3-4 дена...почти не кашля и видимо имаше подобрение...понеделник отидох на контролен, не ме прегледа каза само да ги допия....сряда започна да ме боли ухото, четвъртък и да заглъхва...днес и хремата ми се усили..гърлото продължав...вече нзнам какво да пия..щом и силен антибиотик като зинат не ми помогна...
Няма силен и слаб аб.Има точен такъв.Все едно описа мен, само че миналата година.Отивай пак на лекар.Вероятно някакъв дръг ще трябва да пиеш.Аз дори усещах как ми слиза към гърдите.Едно раЗболяване отива към сто лева.

# 53
  • Талант на 2012,2013 г.
Случайно попаднах на темата. Пеменника изкара много тежък грип със висока температура и хиляда симптома... ooooh!

Вече е добре, но продължава да взема ударна дози лимони.

Ние пием витамините Витарал. Но никога нищо не е сигурно... Rolling Eyes

# 54
Хлапето от вчера следобяд е без температура, кашля си, но се чувства доста свеж вече и енергичен. Но... аз се натръшках от тази нощ, кашлица, не е толкова страшна сякаш, но имам температура. Взех осцилококцинум сутринта, а сега като мина температурата 38.6 пих Фервекс. Младежът ме обслужва и ми носи сокчета. Simple Smile
Много лоша работа, утре трябваше да сме на сватба, децата са шафери, а и толкова учене се натрупа докато отсъстваше...

# 55
От днес и aз съм нa aнтибиотик aугментин. След цялa нощ с темперaтурa и ужaснa кaшицa отидох нa дежурен зa дa ме прегледaт. Дъщеря ми е нa aнтибиотик вече седми ден и личния кaзa,дa го продължим,aко не спирa кaшлицaтa. Мъжът ми е с вируснa бронхопневмония и е нa инжекции и aнтибиотик. Нямaше симптоми,сaмо кaшлицa и нерaзположение,ходи нa лекaр и му изписa сиропи и нa другият ден поискa снимкa и резултaтът е нaлице. Момичетa,внимaвaйте и взимaйте мерки нaвреме.

# 56
  • София
да мойто дете заради този аугментин се разкашля първия път като я лепна вируса... пи го 5 дена и ставаше все по-зле, накрая отидохме на пулмолог и с инхалации и сироп Мукоплант на д-р Тайс се оправи за 5 дена. Антибиотиците са за бактериални инфекции не за вирусни! Вирусите трябва да се пресекат, още с първия симптом.  Peace

# 57
да мойто дете заради този аугментин се разкашля първия път като я лепна вируса... пи го 5 дена и ставаше все по-зле, накрая отидохме на пулмолог и с инхалации и сироп Мукоплант на д-р Тайс се оправи за 5 дена. Антибиотиците са за бактериални инфекции не за вирусни! Вирусите трябва да се пресекат, още с първия симптом.  Peace
Прaви ми впечaтление,че aугментинa не понaся нa децaтa. Дъщеря ми го пи веднъж и нaпрaви aлергия с обрив. Нa еднa приятелкa детето и също нaпрaви обрив.
Ще видя кaк ще ми подействa и нa мен.

# 58
  • София
изписаха ни го за леко зачервено гърло и пресипнал глас, вечерта след първия прием и се запуши носа, не можах да го отпуша в продължение на 1 час, това никога до сега не се беше случвало. Купихме си бейби вак само и само да опитаме дали с нея ще можем да и отпушим носа. На другия ден като се почна една река от носа, през 5 минути съм пръскала стеримар и съм дърпала сополи. По съвет на педиатърката почнахме Виброцил, еми все едно нищо не и слагам в носа, две седмици така. Накрая правените капки и Тобрадекс я оправиха за 3 дена. На петия вече дърпахме зелени сополи. Освен аугментина тогава паралелно пиехме и антиалергично сиропче, не помня вече какво беше. Но щом спряхме аугментина веднага се оправи. От него също така получи и разстройство, акаше през 1 час  ooooh! питах лекарката да го спирам ли, тя не нали го пише че може да получи реакция не трябва да се спира. Паралелно пиеше и био гая. Накрая и давах по три пъти на ден по 5 капки био гая за да се оправи разстройството. Не знам много съм против антибиотиците, особено ако става въпрос за грип.  Peace

# 59
Тук при нас не съм забелязала все още да има болни. Дори не бях разбрала, че в момента има грип, но ми казаха и вкъщи се подсилвам с чайове от шипка и жълт кантарион и отделно витамин Ц.

Общи условия

Активация на акаунт