Този ужасен грип

• 65 902
  • 432
  •   1
Отговори
# 405
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Има ли някой с повръщане, болки в гърлото и Т?
Моя син от днес е така и казаха, че и това си било вирус. Ама вирус с повръщане през Март  Rolling Eyes!

Не знам какво да правя! Не яде, спи и лежи само. Добре че поне спря повръщането и пие по малко вода и изцеден лимон.
Преди месец изкара скарлатина и сега се чудя дали е вирус наистина или има връзка със скарлатината  newsm78!

# 406
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте,
Моя син от днес е така и казаха, че и това си било вирус. Ама вирус с повръщане през Март  Rolling Eyes!

Не знам какво да правя! Не яде, спи и лежи само. Добре че поне спря повръщането и пие по малко вода и изцеден лимон.
Преди месец изкара скарлатина и сега се чудя дали е вирус наистина или има връзка със скарлатината  newsm78!

Има, има. Трима от моите юнаци са болни - двамата мъже с ужасна диария, каката с температура, болки в стомаха и повърна веднъж. Докторът също потвръди, че има подобна вироза, която е много нехарактерна за този сезон.

# 407
Има такъв вирус, изкарахме го преди 2 седмици. Изключително гаден, при дъщеря ми имаше висока температура и болки в стомаха, при мен Т , болки в гърлото, повръщане и болки в стомаха. Общо взето за 4 дни минава, ако няма усложнения! Така ми каза личния лекар и наистина при дъщеря ми точно за толкова й мина, при мен по дълго беше.

# 408
Здравейте,

Моят син го кара този вирус в средата на януари Tired Повърна 1 път само и 2 дни беше с висока Т. После го хвана остра диария и откара седмица и нещо  ooooh!
В съботата пък го подхвана вируса с кашлицата. Покрай него и ние с таткото прихванахме. Уж поотминава. Аз вчера даже си бях кажи-речи добре, ама днес нещо пак съм с лека Т newsm78

# 409
  • И аз не знам къде...
Уж спря повръщането. Днес и Т няма за сега, но е много отпаднал и само лежи. Това е абсолютно нетипично за него.
Дано да се оправя вече  Praynig!

Отново вдигна Т - 37,8.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:09 от Дариии

# 410
  • Plovdiv, Bulgaria
Божеее,нямат ли край вирусите тази година?....

# 411
Уж спря повръщането. Днес и Т няма за сега, но е много отпаднал и само лежи. Това е абсолютно нетипично за него.
Дано да се оправя вече  Praynig!

Отново вдигна Т - 37,8.
Ами нас ни беше предупредила лекарката, че с този вирус 2-3 дена ще има Т. Каза първия ще се върти около 39, втория около 38 и после ще спадне. Така и стана.
Нормално е да е отпаднал и да лежи. Малкият както играеше някъде и направо лягаше на земята да си почине.

# 412
  • И аз не знам къде...
И моя е така. Както си играем и казва "аз ще си полегна малко".
Надявам се утре вече да няма Т и да е съвсем добре  Praynig!

# 413
Преди 5 дена изкарах вирус с хрема и болки в гърлото , не знам точно грипа ли беше . По принцип съм и пушачка вече бивша от 1 седмица . Пушех по няколко цигари на ден 4-5 . Педи като ме преслуша преди 2 дена каза , че имам хрипове и помисли , че е от сега , но аз й казах , че съм пушач и от време на време сякаш съм усещала нещо като хрипове , но не съм била сигурна . Сега ме праща на пулмолог той да прецени хронично нещо ли се е получило или не , но аз нямам никакви ама никакви симптоми - нито кашлица, нито температура , нито задух , нищо , което да подсказва проблем и се чудя дали може да е нещо сериозно ? Ох, дано се касае само за хроничен бронхит или хрипчета от цигарите .

# 414
  • И аз не знам къде...
Еми не е честно!
Днес отново е с Т 37,3, зачервено гърло и леко накашлящ. Това не ми прилича на предния вирус.

# 415
Най-добре да го погледне лекар, че колко му единия вирус да попремине и да прихване друг  ooooh! При сина ми нямаше кашлица или зачервено гърло тогава. Вируса си беше изцяло стомашен  Sick

# 416
  • В тъмната гора.
я вижте какво се говори в лекарските среди....модифициран вирус мори хората тази зима
http://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BA% … D-news155982.html

# 417
я вижте какво се говори в лекарските среди....модифициран вирус мори хората тази зима
http://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BA% … D-news155982.html
То отдавна витаят съмнения, че тези грипни вируси всяка зима не се "появяват" сами.

# 418
Здравейте ! Изкарах и аз грип- висока Т ,болки в гърлото ,ухото...личния ми изписа антибиотик. Обаче ми остана една суха лаеща кашлица която много ме притеснява. Кажете ми ,какви изследвания да направя ,за да проверя дали антибиотика си е свършил работата ?

# 419
Сиси, при мен тази кашлица продължи седмици след като отминаха другите симптоми. По телевизията чух, че при този вид грип кашлицата остава доста дълго време. Не мисля, че имаш повод за притеснения, минава си така изведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт