Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 633
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Nagnag,благодаря ,че се включваш при нас Hug

Определено имаме нужда от момиче като теб , че такива сценарии  сътворяваме , и ако ги четеш  особено мойте се хващаш за главата сигурно doh doh doh

Добре дошла! Hug

Благодаря,момиче съм,но бая напреднало на възраст,
ще се радвам да помогна за разгадаването на "истинския" сценарий на епизодите..
Или,поне ще опитам..
Моля,не стреляйте по преводача,той толкова си може.. Wink
Благодаря.

# 196
Чаган Ирмак на мольбы от арабских фанов в инстаграме о том чтобы Кямран поцеловал наконец Фериде, ответил да он поцелует.так что не теряем надежду

http://vk.com/evcenf_official?w=wall-52799602_19193%2Fall

# 197
  • Враца
Ехаааа! Да не ви изпусне човек, нямате настигане  Laughing Laughing Laughing Laughing

NAGNAG , добре си дошла при нас!!! Благодаря за превода!  Hug Hug
Превеждай каквото можеш смело, ние ще сме ти много благодарни   bouquet

# 198

Тук май има малко надежда Laughing

Лека нощ на още будните Hug

# 199
Спокойни сънища на всички...

# 200
  • Враца
Представяте ли си, колко биха се смяли екипа на сериала, ако можеха да прочетат всички  неща, които се пишат по повод сериала, сценария, а и за Бурак и Фахрие, особено на рускините. А предполагам имат хора, които следят мненията на зрителите и феновете (не на всички, разбира се) и някои неща стигат до тях.   Laughing Laughing Laughing

Лека нощ и от мен!

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 01:51 от mama_an_ji

# 201
Добро утро. Hug Hug Hug

Чаган Ирмак на мольбы от арабских фанов в инстаграме о том чтобы Кямран поцеловал наконец Фериде, ответил да он поцелует.так что не теряем надежду

http://vk.com/evcenf_official?w=wall-52799602_19193%2Fall

Дано не е в последния епизод. Mr. Green

Приятен ден.  bouquet

# 202

Здравейте и добре дошли на новите момичета!

Скрит текст:
единственият момент, в който Кямран ми изглежда малко гузен е тук

на 08:10 от третата част:

http://video.kanald.com.tr/calikusu/15Bolum/22256/3

Изгледах момента- не е гузен, за Нериман, а защото я излъга, че ще я води в пансиона, а тръгнаха за хижата Grinning
След като за пореден път уточниха, че тя не му вярва,  Joy, и той й каза, ясно, давай да те водя на училище  Laughing Laughing

Лили, мерси за уточнението, това съм го пропуснала   bouquet

След последните събития и това, което си признаха К и Ф, снощи (за приспиване Crazy) се върнах в първите  епизоди да погледна как са изиграли някои неща. Така и така ги разцъквах, направо сейфнах линковете. Чувствата на Фериде бяха ясни и се виждаха от самото начало. При Кямран, който се срещаше с Нериман тогава, поведението също изглежда съвсем логично и мисля, че Бурак се е справил чудесно, особено с погледите Heart Eyes

тук е първият път, в който Кямран вижда, че "малката" му братовчедка/ученичка го гледа по-различно. И това му хареса :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d1glHUTqIgY#t=4872

тук отново си я наблюдава и ѝ се радва - тя е с дечурлигата, малка е още, той си е с каката  Simple Smile :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d1glHUTqIgY#t=6428

в искането да се правят на влюбени вижда само една детска игра, но приемайки го се чувства особено:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d1glHUTqIgY#t=7066

тук тя отново го гледа по-зряло и различно, обнадежден е - може и да се получи :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dkbmd2r7xoI#t=4297

тук стои като гръмнат, не защото е осъзнал че я обича, това си го знае много добре. Не може да повярва, че така, както стриктно следи всичко около Фериде, е пропуснал не само кога е спряла да пие чая с 5 лъжички захар, ами и вместо да приеме неговата постъпка като поредната игра, тя се засегна до сълзи - нещо е станало с Фериде и той не го е забелязал. Шок! Grinning :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=78GEJgtjty0#t=921

тук се вълнува, защото за първи път я държи в прегръдките си - наложи се да ѝ запуши устата, защото "устатницата" , както я наричаше, щеше да събуди целия пансион  Grinning :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=78GEJgtjty0#t=4579

тук - огромна болка и разочарование в погледа, Фериде каза ДА за Селим. Спря я веднага. За протокола Wink - той е първият, който спира другия :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=78GEJgtjty0#t=6203

тук, след детския спомен, няма какво да се коментира - как я гледа и колко много иска да не му се сърди. Даже часовника разбъзика, за да върви обратно. Много силна паника го обзе, че Фериде може да се влюби в друг, вече си дава сметка, че е пораснала достатъчно :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wql3QY901nQ#t=577

в хижата от 6 епизод и след гюлбешекерчетата разбра вече, че и тя е влюбена в него.
на първата люлка обаче искаше да се убеди, че не се е объркал : ) Tя, наш'та - влюбена до уши, а той я разпитва знае ли какво е любов и да си влюбен; опипва внимателно почвата, оглежда педантично и последователно от всички страни .... доктор!  hahaha, правилно му казваше от време на време "този интелигентният" - за разнообразие със "сънтър"   Grinning :

http://www.youtube.com/watch?v=HJzKW_FS2m4#t=3293

Пред пансиона, след пикника, така се напрегна - чакаше дали ще се обърне. Тогава окончателно си изясни, че и тя го обича...

http://www.youtube.com/watch?v=HJzKW_FS2m4#t=3595

Според мен по линията на главното действие всичко е пипнато много добре, очевидно е имало сценарий и артистите са били запознати с главното, защото играта им е съобразена с оглед на следващите събития. Ако са променяли сценария, по-скоро е за второстепенни неща, така ми се струва. Историята с Нериман си е пълнеж и създаване на интрига. Той искаше да се жени, твърдеше, че ще я обича цял живот и т.н., но колко хитро се измъкнаха от това положение сценаристите. "Измиха си ръцете" с муските. За да го оневинят, обясниха всичко с магиите на Мюневер, както и лесно се отърваха от Левент, като го пъхнаха в затвора.

Хубав ден!
 Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 12:43 от didibu

# 203
  • Враца
Здравейте, чучулиги!  Hug Hug

Снежи,  Hug

Диди, много интересна хронология си направила   Hug Hug  bouquet  bouquet
И аз снощи се бях замислила да направя проверка на поведението му през епизодите, но не остана време, така че сега ползвам наготово  Laughing Laughing Laughing Laughing
Много си права - всичко в поведението на Кямран си върви логично

Аз пак съм се сетила за тази романтична вечеря и по точно за приготовлението и.
Сетих се за разговора с Мюжган, когато пристигна у тях. Нали искаше да отиде да види Фериде в пансиона, а Кямран не искаше да я заведе, да отидела сама с Джумали, та се наложи да го придумват.
Това ме навежда на мисълта, че надали през нощта е приготвял нещо за тази среща насаме с Фериде, според мен това са го решили в последствие с Мюжган
Ама ще се радвам да не е така.
Съгласна съм - цяла нощ да е приготвял къщичката за срещата, да е мерил улиците в студа и т.н. - само да не е бил в къщата на Змея   Laughing Laughing Laughing

Разговора е малко в насипен вид  Laughing Laughing

Цитат
Джумали эфенди подбросит мюжгян
Мама, пожалуйста
Да ладно вам, что я, чужая
Да вы так ведете себя, словно это МОЯ свадьба!
ладно, мюжган, ты допей кофе и иди со мной

Чтот-о случилось? Ты расстроен
И в школу идти не хочешь
или бегаешь от фериде?
она бегает от меня
но мы еще раньше говорили
она смушается
она не знает, как себя вести
Мюжган помнишь, мы говорили кое о чем
Мне сказала, что она не хочет меня, но любит
Что такое? Что она сказала?
Ничего! И в этом проблема
ну да, ты привык к комплиментам, красивым словам

А Фериде на изпита сутринта, когато си спомняше какво и е казала Валез за Кямран и Нериман, си поиска дадат знак дали това е вярно и си го получи  Laughing Laughing Laughing
Така, че внимавайте какво си пожелавате  Laughing Laughing Laughing

Цитат
Пока ты думаешь о замужестве Кямран бей спит с нериман!
если не веришь, посмотри!
А если она говорит правду? Аллах, дай мне знак
Разбуди из этого сна

Цитат
Fahriye Evcen ♡ Фахрийе Эвджен ♡ Фахрие Эвджен
Пока что от пушистика никаких новостей.Как мы знаем она сегодня должна сдавать экзамены.Пожелайте ей удачи в инстаграмме и твиттере - Sinavta basarilar ! Bol sans diliyoruz !

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 11:24 от mama_an_ji

# 204
 HugЗдравейте Hug

Днес няма да работя и се наспах  Laughing

Снеже Heart Eyes и сега не е късно за кафе   bouquet

Диди Hug благодаря за откъсите .Не ,че съм забравила нещо , но така едно след друго още веднъж ме докарват до размисъл.Какво накара толкова влюбения Кямран  до тук , още от детството им да вземе този рязък завой във вярата  си във Фериде.Та тя е пред очите му ежедневно.Друг охажьор  няма.За целувката и обеща да я изчака сама да си поиска.

Какво тогава newsm78

Идват ми две неща на ум и двете свързани с тази фатална нощ при Нериман.:
Първата е ,че  след като я е отхвърлил, каката е  използвала роклята на Фериде/иначе защо ще я развяват толкова серии/ с което наистина го е разбила и него и вярата във Фериде.
Втората , че се поддал на изкушението и  е прекарал нощта с нея.

Все повече  вярвам на първата Cry Cry Cry

Мами Heart Eyes  вечерята според мен е подготвила изцяло М,защото той нямаше кога да го стори. Така си мисля аз.

Колкото до целувката и двата варианта  ми допадат.

Ако я видим преди раздялата ще разберем как го правят Фахрие/ф и Бурак /К   и ще чакаме да се повтори и накрая с още повече любов и страст Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 205

Да, това изражение е повече на отчаян  отколкото на гузен Cry

А нейното- напълно объркано , неразбиращо но все още много обичаща го.

И вече напълно простила му след признанието ,че не е прекарал нощта  в къщи.?

# 206
  • Враца
Себи, сещам се за един разговор между Нериман и Мюневер, когато Нериман искаше да изхвърли роклите, а Мю я спря, като каза, че те могат да им бъдат коз срещу Фериде (мисля, че е в 14 епизод, сега не мога да видя) - няма да има по-голямо очерняне за нея, ако ги намерят в къщата на женен мъж (демек Селим), така, че не виждам как могат да обяснят наличието на тези рокли в тяхната къща. Кой би им повярвал, че Селим им ги е дал?  ooooh! ooooh!  Каквото и да разказват в момента - това няма да се приеме за чиста монета, особено след лъжата, че Нериман е тръгнала да се самоубива, а тя му се мятка на врата.
Единствено могат да очернят Фериде, ако намерят роклите в къщата на Селим и Неджмие, или в неговата "работилница" (малко вероятно), или се задейства плана на Нериман - Кямран да завари заключените заедно Селим и Фериде (но това съм го отписала вече) Laughing Laughing
Така, че аз изключвам варианта с роклите засега. Thinking

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 12:19 от mama_an_ji

# 207

Мами, роклите и аз ги изключвам. Кямран няма как да се хване, дори и да са при Селим. Та той я вижда, че се дърпа за една целувка и то с него, няма логика да повярва, че е имала нещо общо със Селим.

За това, че не искаше да води Мюжгян при Фериде може да има и друго обяснение - искал е да довърши подготовката в къщата. После отидоха заедно в пансиона и я помоли тя да го свърши вместо него...

Себи, знам че никой от нас не ги е забравил сцените Blush толкова сме вътре, както казваш  Grinning. Беше ми интересно да ги видя след като показаха другите случки от детството им, сега по-различно ги преценявам.
Кямран толкова дълго е чакал Фериде, искал е да се влюби в него и да го обича осъзнато, без някакъв външен натиск и влияние ( е, доста е поработил по въпроса да направлява събитията  Grinning, но тайно и без тя да се усети  Flutter) Страхувал се е, че ако я притисне прекалено или сбърка някъде, тя ще го отхвърли, като знае какъв ѝ е характера.... Сега е притеснен, изплашен, напрегнат, вижда, че нещата не вървят гладко. Колебае се  как ще се получи между тях, дали ще могат да се разбират. Наясно е, че и двамата се обичат, но започна да се тормози - два остри камъка ще могат ли да мелят брашното...
На мен засега така ми изглежда поведението му. При Фериде са нормални нещата - полека се отпуска, иска да си вземе изпитите,  опита се да му има доверие до случката с петното, ще видим натам...

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 12:30 от didibu

# 208
нагнаг Hug help help help

Имаш ли някакво предположение ,какво толкова разстрои Кямран newsm78 newsm78 newsm78

# 209
Добър ден, дами!  Hug Hug

Диди, благодаря, че ни върна назад. Абсолютно логично си върви основното действие и изключително подробно и в пълнота се показва напредъка и развитието на отношенията между двамата. Действието според мен изобщо не е мудно, с всяка следваща серия има напредък в отношенията и осъзнаване на нещо ново, въпреки, че понякога ми се струва, че правят стъпка назад. Пълнежите повече дразнят и това, че в началото бяха много далече от книгата и рейтингът ги принуди да се придържат по-стриктно. Та там направиха един завой и малко объркаха логиката. Но, последните серии са много интересни.
Както и няма логика в това, Кямран да иска Фериде да остава всяка вечер в конака, а Фериде да повярва, че той всяка вечер ходи при Нериман.  newsm78 newsm78   Тя не повярва, но червейчето на съмнението се появи. А когато видя и червилото, няма как да не се усъмни.
Мами, и мен много ме гложди този въпрос- къде е бил цяла нощ? Много се надявам все пак да ни дадат отговор и да не ни оставят в неведение. Да не се окаже, че и сценаристите не знаят.  Grinning
Себи, мисля, че роклите ще са последният коз на двете и още не им е дошло времето. Но пък ако Кямран се хване на тази глупост, ще бъде много разочароващо.
Според мен това изражение е на много ядосан човек.

Скрит текст:

Откъс от 15 еп.            Прекрасни двамата.   Heart Eyes Heart Eyes

http://vk.com/video_ext.php?oid=163497079&id=167129355&h … cd051157&hd=1

Общи условия

Активация на акаунт