Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Диди Hug не съм си и помисляла,  че ни ги припомняш -напротив  систематизирани ни  отварят още повече сетивата  bouquet

Видът му обаче с тази вратовръзка в ръка беше много замислен , а не възторжен ,че ще се усамотят и разберат с Фериде .Има за какво -по-голямата им близост,подготовката на сватбата и напористата свекърва примерно Wink

Замислен беше според мен и огорчен от нещо.

Досега си мислех ,че е гузен ,но вече не мисля така.

# 211
michael_an,  wavey  Hug
Благодаря за любимата песничка.
 Ще се радваме, ако споделиш и твоите мисли относно сериала.

И нещо забавно.

Скрит текст:
Решение проблем Фериде))))
Разговор с Кямраном
- я верю тебе , любимый, следы от помады иногда сами возникают на нижних рубашках у мужчин, но если я еще раз что нибудь подобное увижу - вырву тебе усы!))
Разговор с Нериман
Нериман
-он мой был и будет
Фериде
-у меня красивый муж, а к тебе ходит весь город. Мой что хуже других? Но девушка я неуравновешеная, с тяжелым детством могу при случае и гранату в окно кинуть)
Разговор в пансионе
- Девы, завидуйте молча. Для того , чтобы вам такого мужа найти еще пыхтеть и пыхтеть. А у меня все уже есть ЬЬЬ)))

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 12:55 от Moniiica

# 212
Мони Heart Eyes чудесна сцена между двамата и все пак усещам малко тъга в гласа на Кямран От що ли newsm78  Много ме тормози това и не мога да си гледам работата в къщи , да чакам някой да каже или подскаже нещо Laughing

Мишел  bouquet
Добре си дошла и ти!

# 213

Доста по-различна в червено ...... от всички останали Laughing

До по-късно Hug

# 214
Себи, спокойно, дано в следващия епизод да разберем всичко. Но не може Кямран да е бил с Нериман и след това да  заведе Фериде в тази къща и да я гледа в очите с такава любов и преданост.
Аз не я виждам тази тъга. Виждам спокойствие и хармония най-после и у двамата, много любов и удовлетворение, че чуват дългоочаквани думи.

# 215
Здравейте ,дами!

Явно много Ви е развълнувал филма ,че пишете ли ,пишете.

Много се радвам ,че има дама ,която ще ви преведе някои моменти. Преди четем рускините и
се чудим дали все пак е истина или си е тяхна фантазия.

Благодаря на NAGNAG ,че ще отдали от времето си!

Да, любовта през годините са я виждали всички ,само Фериде и Кямран не са били
сигурни. Тази несигурност продължава.

Мюжгян откъде знае ,че има такава къща? Предполагам е дала идеята ,а останалото го е
свършил Кямран. Доста неща  във филмите са нелогични ,да не се задълбочаваме .

Притеснява ме само ,защо Кямран си е събличал сакото при Нериман. Embarassed Thinking

Най-хубавото червено ,синьо и зелено имат турците. Влюбена съм в тези им цветове.
Не са царски ,нито императорски ,просто са турски. Страхотни. Simple Smile

# 216
Моника, благодаря за откъса   bouquet

. Но в мен се натрапва тази мисъл, че след това скарване, боледуването/душевното нараняване имам предвид/, тя ще замине, за пореден път разочарована, за пореден път чувстваща се сама и изоставена.

Добре дошла, michael_an Hug

Мислиш ли, че скандалът между  двамата ще бъде достатъчен , за  да я задържи далеч от него?
Малко ми се струва Joy На тоя етап смятам, че по-вероятно е да приеме обидите, отколкото да се отдалечи за дълго от него, изобщо няма да му се даде. Нещо по-голямо и истинско ще стане и тогава ще хукне към Анадола- едно леке неще да е Peace  Stop Не съм сигурна, надявам се, а и има поне три серии още в пансиона Grinning

Освен, Нериман да е бременна- напр. цветна бременост, че минаха първите три месеца Joy Joy

Смешно ми е, защото имам чувството, че някои неща сценаристите си ги съчиняват в движение, логиката липсва на моменти.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 13:26 от lilitoKoleva

# 217
Кадър от 16 еп. Изглежда болна и нещастна Фериде.

Павлина, може би не го е събличал. Нали дадоха, че Нериман му се нахвърли и точно там се нацели /като на филм/.  Laughing

michael_an, мисля, че Фериде все още няма да замине. Имаше снимки от 17 еп, още е в пансиона. Но подготвят заминаването й, скоро ще бъде.
И аз забелязах тази тъга у Валез. Няма приятелки, а много й се иска, но не знае как да се сближи.

# 218
нагнаг Hug help help help

Имаш ли някакво предположение ,какво толкова разстрои Кямран newsm78 newsm78 newsm78

Здравейте,за кой момент става въпрос?

# 219
Моника, аз изгледах края на 14 епизод и никъде не дадоха Нериман да доближава Кямран, само си свали нощницата. Май до вторник ще остане загадка какво е станало в онази стая, освен ако в следващия трейлър не повдигнат малко завесата. Но според мен тя му е казала нещо. Нериман е опитна жна в изкуството на любовта и знае, какво иска един мъж, а също така знае, че преди брака Кямран няма да получи нищо от Ферие, нищо повече от прегръдка или хващане на ръката и може в тази посока а му е наговорила нещо или да е намекнала за нещо, което да го накара да се замисли.
Защото да си кажем право Фериде му отказва почти всякаква близост, тя т един поглед се стъписва, от една дума си разлива чая, а какво остава за нещо повече. Мисля, че между тях двамата К/Ф лисва доверието, не са сигурни в това какво ще направи другия в следващия момент.

# 220

Фериде е добра ученичка, напредва Party

# 221

michael_an,  Hug

Мони, супер е!!!  Heart Eyes
не направих връзката
и с това галене в скута има дубъл в събитията : )

Лили, добра ученичка е! Старателна - иска да си вземе изпитите и в пансиона, и при Кямран : )
 Heart Eyes

( момичета, отварят ли ви се линковете, които правих, защото май е до настройка на браузърите и не всички възпроизвеждат по текущо време на файла, да знам друг път да не пускам такива...)

# 222

Лили, добра ученичка е! Старателна - иска да си вземе изпитите и в пансиона, и при Кямран : )
 Heart Eyes

Интензивно обучение, мноого са добри Joy Joy Joy Има, няма 7-8 години и до целувка ще стигнат Joy Joy Joy

Цитат
( момичета, отварят ли ви се линковете, които правих, защото май е до настройка на браузърите и не всички възпроизвеждат по текущо време на файла, да знам друг път да не пускам такива...)
- няма проблем, отварят се и всичко си припомних   bouquet

# 223

[/quote]
Надева, в 15 епизод , пета част, от 17:40-45 нататък Кямран си спомня - показват поне част от това, което се е случило в стаята.
http://video.kanald.com.tr/calikusu/15Bolum/22256/5

[/quote]
Извинявам се, пропуска е мой, но несъм изгледала още цялата 15 серия и от написаното по-напред останах с впечатлението, че не са дали нищо от случката в стаята.

# 224
Предполагам всички сте забелязали ,че събитията обикновено се отбелязват в спомените.
Сигурно и случая в "тинята  на крокодила " ще бъде разказан. Виждане на режисьора.
Може Кямран да си е съблякъл дрехата ,да се е покрил с нея на дивана и да се е унесъл.
Тогава Кроки да е сложила червилото. Интересно ,че той май е знаел за него.Не ми направи
впечатление да е силно изненадан.

didibu
Цитат
на мен също ми се отварят и е приятно!Благодаря!

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:29 от pavlinaio

Общи условия

Активация на акаунт