Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,ние знаем,че той го прави за нейно добро, ама на нея ще и трябва време докато го проумее,а през това време не знаем колко и как може да го нарани   Thinking

# 631
  • София
Някой ще ми изпрати ли 17 и 18 еп. на skype или да започвам да ги тегля  Praynig

# 632
  • Плевен
Ееее, разгеле 17 е изтеглен. Аз се впускам в слънчасл маратон сега  newsm44 newsm44 newsm44
missence, намери ме на скайп ако искаш
Скрит текст:
timbaloid ми е скайп-а

# 633
  • София
Ееее, разгеле 17 е изтеглен. Аз се впускам в слънчасл маратон сега  newsm44 newsm44 newsm44
missence, намери ме на скайп ако искаш
Скрит текст:
timbaloid ми е скайп-а

bouquet
Скрит текст:
намерих те

# 634
Най -сетне и при мен 17 да се изтегли  newsm44 newsm44 newsm44

# 635
  • Под Сините камъни
Ха здравейте и от мен.Някой ако иска сериите да свирка  HugСкайпа е
Скрит текст:
gugutkata70

# 636
  • В света на мечтите... ❤
Слънчевки,аз изчезвам  Hug Hug Hug  Утре съм на тръстиката,така че после няма да мога да се включа пак,че ще легна по-рано.Лека вечер желая на всички,до утре  Hug Hug Hug

# 637
  • в очите на дъщеря си
Здравейте ,  Hug Hug Hug

Зизунче, (гледам, че всички те наричат така, дано нямаш нищо против и аз да се обръщам към теб по този начин) да ти е живо и здраво мъжлето. Мн да те радва и обича.

За Гюнеша- келеша не съм го мислила мн , мн. Още нямам никакви очаквания. Иначе за епизода мисля, че няма да е тежък прекалено много.Ще има момент когато Керем ще бъде разкъсван м/у Демет и Джихан защото той е изключително съвестен, но няма да може да страни дълго от Зейно.
Баръш вече мн ме издразни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе само Керо ли е длъжен да му слуша мъките??? Той Глиста му с глист замисли ли се за "брат си " и през какво минава той???

Оххх, подпалих

Епизода ще екстра , ама само ни заблуждават сега. Peace

# 638
 Hug Горкият  Керемчик,никой не мисли за него smile3518 smile3518Забелязяхте ли ,че когато баща му прибра глисто от  полицията, Керем ги завари двамата да си говорят и му стана много кофти,защото с него баща му никога не е говорил така smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 639
Здравейте ,  Hug Hug Hug

Баръш вече мн ме издразни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе само Керо ли е длъжен да му слуша мъките??? Той Глиста му с глист замисли ли се за "брат си " и през какво минава той???

Оххх, подпалих

Тинче, много обичам като подпалиш.  Mr. Green

# 640
  • Керодиспансера

# 641
  • в очите на дъщеря си
Вани, ами че така де.... tooth

Аз и за Мела има да кажа нещица ама не искам да си развалям вечерта. С това което направи последният епизод не дъното, ами направо на -38 ниво отиде. Как пък грам самоуважение няма да има нз? Оххх, направо ми идеше да влезна в телевизора. А с това дето отвлякоха Бегюм накрая на епизода направо счупи тъпомера......

Баръша ............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire той тоя мисли , че всички са длъжни да му се въртят и да му бършат сополите. А пък тъпият баща на Керо...............еййй тоя ако го хвана само на корабчета и платноходки ще ми стане. bash bash bash

# 642
   Мацки,къцнала съм на Canal D и зяпам да видя  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 дали няма да дадат втори фрагман на Слънчицето,защото там ги дават в рекламите! newsm03 newsm03 Ако дадат,ще ви го разкажа,защото няма как до ви го постна

# 643
Бабче,момичетата писаха,че няма да има 2-ри фрагман,аз поне разбрах така.  Peace

# 644
Здравейте слънчеви  Nature Sunny момичета.
Зиз, хайде и тук лелче,  newsm59на милото ти.
Фрагманите винаги са били подвеждащи и нищо не е така както изглежда в тях, затова не им се връзвам. В епизода, ще има и романтика, и мъка.

Общи условия

Активация на акаунт