Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 286
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте ,  Hug Hug Hug

Зизунче, (гледам, че всички те наричат така, дано нямаш нищо против и аз да се обръщам към теб по този начин) да ти е живо и здраво мъжлето. Мн да те радва и обича.

За Гюнеша- келеша не съм го мислила мн , мн. Още нямам никакви очаквания. Иначе за епизода мисля, че няма да е тежък прекалено много.Ще има момент когато Керем ще бъде разкъсван м/у Демет и Джихан защото той е изключително съвестен, но няма да може да страни дълго от Зейно.
Баръш вече мн ме издразни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе само Керо ли е длъжен да му слуша мъките??? Той Глиста му с глист замисли ли се за "брат си " и през какво минава той???

Оххх, подпалих

Епизода ще екстра , ама само ни заблуждават сега. Peace

Саси Hug Heart Eyes можеш да ми викаш както си искаш...чей ти дам опции :
Зизунче, Зизун, Зизуно, Зиз, Зиза, Зизу, ЗиЗлооо, Нарцис...и така...избираш си и готово.
Даже може да дадеш собствена интерпретация....немаш грижи... Joy Joy Joy Joy

# 646
Здравейте и от мен wavey
завърнах се и аз от тръстиката ooooh! Вие голямо писане сте опнали #Crazy Няма да ви изброявам поименно, да не изтърва някой Peace
Дани Hug приятна ве4ер Heart Eyes
Вере Hug успех утре на изпита Heart Eyes Между другото ме заинтересова тезата ти с Гюнеша Peace За този вариянт не се бях сетила, защото е доста любопитно това, 4е Джихан и ''приятелката'' го познават и нещо пове4е, защо Джихан когато беше притеснен и сам отиде то4но при Гюнеш newsm78
Зиз Hug Тери Hug Ирка Hug Дея Hug хубави анализи, с които съм съгласна Peace
Вси4ки сте толкова из4ерпателни, 4е няма какво да се допълни
Тин4е Hug влизай да подпалваш по 4есто Joy
за вси4ки останали много прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
Ще напиша един пост с риск почти целия подфорум да ме нападне, но да си го кажа  Mr. Green
По мое усещане и мое мнение, НИКОГО НЕ АНГАЖИРАМ.
По актьорски умения и въздействие лично върху мен с игра:
Керем Бюрсин> Халит Ергенч, Къванч Татлъту, Чаатай Улусой, Кенан Имирзалъоолу.
Ханде и Керем > Халит и Бергюзар, Къванч и Берен, Чаатай и Хазал, Кенан и Джансу.
Не обиждам горепосочените актьори, аз също ги харесвам. Не отричам качествата им. Peace

Сега може да ме нападат всички, дори ще си изтрия личните съобщения да имат поле за изява  Mr. Green Mr. Green

# 648
  Ако е така-многа га #2gunfire #2gunfireднооооо! Ше ги убивам тези тъпанари!Ега ти живота-почнах да живея от неделя до неделя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 649
Hug Горкият  Керемчик,никой не мисли за него smile3518 smile3518Забелязяхте ли ,че когато баща му прибра глисто от  полицията, Керем ги завари двамата да си говорят и му стана много кофти,защото с него баща му никога не е говорил така smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
Баб4е Hug и на мен ми стана мъ4но.Милия той, никога не е видял топлина и загриженост в лицето на родителите си, но към Баръш, баща му се раздава на макс ooooh! #Cussing out

# 650
Ще напиша един пост с риск почти целия подфорум да ме нападне, но да си го кажа  Mr. Green
Ханде и Керем > Халит и Бергюзар, Къванч и Берен, Чаатай и Хазал, Кенан и Джансу.
Не обиждам горепосочените актьори, аз също ги харесвам. Не отричам качествата им. Peace

Сега може да ме нападат всички, дори ще си изтрия личните съобщения да имат поле за изява  Mr. Green Mr. Green

Тери Hug коя беше Джансу newsm78

# 651
Тери,ти очакваш чак и атака по пощата ли  Mr. Green

# 652
Бад Hug даже тука и каска на главата си е сложила... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миче, Heart Eyes Джансу Дере е главната в "Езел"- Ейшан. Peace

# 653
 Ако е така-многа га #2gunfire #2gunfireднооооо! Ше ги убивам тези тъпанари!Ега ти живота-почнах да живея от неделя до неделя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy по4ни някой сериал и през седмицата Peace Аз гледам ПО и съм петък - неделя, петък - неделя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
  • в очите на дъщеря си
Привет и честити ви нови преведени серии.Жената от Канада е желязна (не се отказва лесно и добре, че има такава хора иначе щяхме да си  останем с тези).Събра бая хора и с нейна помощ ще имаме превод на филма Peace

Мими  Hug

Голямо благодаря на тази жена  newsm51 ,наистина много мил жест към всички зрители и фенове на сериала,че не се отказа и намери решение,въпреки,че тези преводи са само от добра воля,след като не се заплаща за тях.Малко са хората,които ще проявят такова разбиране и упоритост,за да зарадват други хора.  Peace  Но добре,че все пак все още се срещат такива  Hug Hug Hug

Тази дама наистина е мн упорита. Тъй като съм мод във Вики се свърза с мен преди известно време с молба да и помогна в съставянето на екип и как да го ръководи. Помогнах и с каквото успях и явно е събрала хора.Мн искаш да превежда слънцата и с упоритост успя. Иначе е мн подробна и като ми пише Л.С не и стигат символите  чак Laughing

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 21:49 от ·٠•Sasy•٠·

# 655

Зизун4и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама те и хубави сериали, не само артисти Peace

# 656
Тинче,благодарим на теб,че си й помогнала и на нея,че е сформирала екип и ще го имаме сериалчето и с бг буквички.  Hug  bouquet

Благодаря и на нашите преводачки,които се трудят по време на епизода:Зиз,Ирче,Киара,Дани  Hug  bouquet

# 657

Зизун4и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама те и хубави сериали, не само артисти Peace
Ъфкорс Peace

# 658

Тери, на мен много трудно един филм ми задържа вниманието .Халит и Бергюзар не ми бяха  драматична двойка-нямаше химия (поне аз така ги виждах) Къванч и Берен не съм ги гледала , Чаатай и Хазал ми бяха интересни до някъде ,но не ги следих до края ,а Кенан и Джансу ги изгледах до 16 серия и така и ги приключих ...Та, Ханде и Керем много ми харесват, има страст, привличане ,а същевременно и невинност. И сега се сещам ,че между Зейнеп и Баръш нямаше такива целувки,каквито има между нея и Керем.  Споделям мнението ти Simple Smile

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Теро-Реро,аз половината не ги знам,какво ще те нападаме  Joy Joy Joy Joy
Тинче Hug давай,че на тия двамата и аз как съм им набрала,ама той Глиста и Бегюм ,още повече го надъха,че видите ли никой не питал той как се бил чувствал,всеки му викал,ела тук,тръгвай си ,ох бе Боже,тая кой филм гледа,че ние такова нещо не видяхме,освен Зейно,всички се суетят около него,като пеленаче  #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт