Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 298
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Да си кажа и аз мнението за ЗейКерската връзка.
Ще има трудности, ще има проблеми,  но любовта ще си стой.
Защо мисля така?
За Керем Зейнеп доскоро е била несподелената му любов. Все си е викал, че е гаджето на брат му. Колкото и да е искал да бъде с нея е решавал да я отблъсква от себе си в името на Баръш, а и на това, че е мислел, че тя не го иска. Керем никой не го е разбирал както нея, никой не е говорил така с него, той с никой не е бил толкова щастлив. Думите му , когато Мелис му се обади, когато гледаха залеза със Зейнеп "искам да продължи с години". С нея той е различен. Споделяйки тези моменти с нея, чисто приятелски е бил на седмото небе, а сега когато споделя и любовта си с нея, той е още по-щастлив и той е в рая, когато е с нея. Цялата му физиономия се променя, когато е с нея. Как може да се откаже от това? Хем си вика, че трябва да стой надалеч, хем иска да изживява всичко това с нея, защото доскоро е било само блян. Както той самия каза, само с нея се чувства жив.
Тук надделява любовта и желанието пред съвестта.
Зейнеп.. До скоро е имала една представа за любовта, мислела е, че я изживява, но е била в дълбоко заблуждение. Чак сега осъзнава, какво е любовта и какво щастие й носи Керем. Преди го е приемала като приятел, с който да споделя и да се забавлява, че дори и да се кара, сега той е любовта й. Тя вече изпитва други емоции, които са й били напълно непознати във връзката й с Баръш. Толкова й е хубаво с Керем, че брой до секундата времето, когато не е с него. Както каза на майка си "Не мога да дишам". Много силна реплика описваща точното й състояние далеч от Керем. А с него тя е в друг свят, където са само двамата и другите ги няма.  Отново желанието и любовта надделяват.

Та тази любов, която изпитват в момента и цялото желание да бъдат заедно е над всичко. Не виждам как тази връзка ще бъде разбита.  Peace

Добре проснах чаршафа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
  • Под Сините камъни
Аде аз се накрасотних за днес после ще чета чаршафите на Теро-Реро и на Вери

# 587
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунче ама ти така хубаво си правиш анализите,че аз до теб се чувствам проста
Да се редактирам
И аз като теб не смятам,че Зейно ще постели червен килим на Мелиска към Керем.Но ще им се разсърди и на двамата,освен на майка си.Бях го написала и по напред,според мен тя ще отчете това като предателство спрямо нея.При положение,че той знае тя колко мечтае да намери баща си.Дано не излезна права де.
За мен в тяхната връзка тя ще е по силната натура от двамата.Ако Зейнеп предаде фронта и връзката им ще свърши.Керем до сега не е смеел да си показва чувствата от страх да не загуби човека който обича,и може би за тома толкова време не признаваше чувствата си към Зейнеп.Та в тоя ред на мисли имам чувството,че бързо се предава.Но това правило не важи ако трябва да мъсти или да прави магарии.
Чей Пепино да те опрайм и тебе и да върЯ да готвя.... Laughing

Според мен ще е хубаво точно Мела да сподели за татю и да каже за Керем...защо?
Защото когато тя го чуе от нея, разочарованието ще е пълно.
Може би ще се замисли, защо аджеба Мела изведнъж и стана приятелка? Защо не й е казала? Как от дзвер един ден се събуди бяла и добра? Това ще я напрегне страшно.
Може би ще отиде да поиска обяснение от Керем за неговото мълчание. Той пък от своя страна ще разкаже от къде знае.
И да...с какво право той ще я светка за татю...?
Та Зейно ще изпуши за момент и ще прости на Керем, но не и на Мела. Тогава ще паднат задръжките по отношение на Мела и пътя на ЗейКер от тази стана ще е отворен
Сестра й за нея ще е пълната лицемерка и няма да прости лесно.
Колкото до Керем...тя му прости онази подигравка, та това ли ще я държи сърдита?
Колкото до силният във връзката....за мен и двамата са силни. Да сложно му беше на Керем когато не беше сигурен в чувствата на Зейно...все пак той си мислеше, че обича Глистаки.
Сега е силен, защото чувствата му са споделени и ще се бори за тази любов.
Баръш скоро ще е бита карта и за Керем. Дали всичко това което таи в себе си по отношение на Ахмет-Баръш няма в един момент да избие...?
Еми ще избие...и тогава ще паднат и неговите задръжки.
И пак ще повторя за Демет - Джихан...колкото и да се сецат и дърпат за ЗейКер ще кандисат...няма на къде...никой не е готов да загуби Зейно опълчвайки се на щастието й.

Мое мнение, не задължавам никого с него. Peace

# 588
  • В света на мечтите... ❤
Привет и честити ви нови преведени серии.Жената от Канада е желязна (не се отказва лесно и добре, че има такава хора иначе щяхме да си  останем с тези).Събра бая хора и с нейна помощ ще имаме превод на филма Peace

Мими  Hug

Голямо благодаря на тази жена  newsm51 ,наистина много мил жест към всички зрители и фенове на сериала,че не се отказа и намери решение,въпреки,че тези преводи са само от добра воля,след като не се заплаща за тях.Малко са хората,които ще проявят такова разбиране и упоритост,за да зарадват други хора.  Peace  Но добре,че все пак все още се срещат такива  Hug Hug Hug

# 589
Верче, направо нямам думи  smile3502 smile3501 smile3501 smile3501

# 590
Зиз,  Hug Hug Hug

Да се питам и аз защо чак сега се капичнах от парапетя  Joy Joy Joy
Ама няма да се питам.....то и на Зейно късно й увря главата  Joy Joy Joy

А за  дискурса - нямай грижа   bouquet

Напълно съм съгласна с теб, че сценаристите са мнооого добри и освен сюжети смесват и жанровете - почнаха от романтичната комедия, сега се целят в драмата, преминават и през психотрилъра (с демоните вътре в нас) и само да не забият в трагедията - да уморят героите.....Но сериалът подчертано се опитва да се разграничи от типичните турски драми, така че този вариант на фиала може да се възприеме като прекалено сълзлив, а и ще втвърди асоциациите със "Забраненият плод". Може да кривнат с варианта на "Три метра" - размиването на ЗейКер, бавната профанация, рутината, раздялата. Засега според мен това е по-малко вероятно - просто няма достатъчно подсказващи  детайли, но не е невъзможно.
И наистина накрая - музикалният фон е перфектен  Laughing Laughing Laughing Текст, мелодика на песните - свръхподходящи за момента и съпътстващи сцените. Музика, действия и мимика на героите разказват ставащото - няма нужда от реплики. Това е много подходящо решение вместо еднообразна и безумно драматична музика фон, която и на умрелите зрители казва, че става нещо страшно с героите.

Аз да спра да разгъвам чаршафа, че нали уж се зарекох, а е ме на.... #Cussing out

Много се радвам, че съм с вас   bouquet Страшно ми е приятно всичко, свързано с магията на хубавото кино и на ЗейКер, разбира се Heart Eyes

# 591
И сега като си се намислих и размислих ,отивам и да почета,че и да поумнея.Ох,шегата настрана ама утре пак съм на изпит и никак не ми е спокойно.
Ако ми остане време после пак ще намина.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 592
Имам молба,ако някой е свалил вече двата епизода от Аси,може ли да ми ги прати на скайп,защото при мен се теглят страшно бавно,може би защото ми е много нисък рейтинга в Аси и не знам дали изобщо ще се изтеглят. Благодаря предварително  Hug Hug Hug

присъединявам се към твоята молба Simple Smile

# 593
  • Плевен
Момичета, аз изтеглих 18, но 17 нещо много бавно става. Който иска ще му пращам. Скайп ми е timbaloid

# 594
  • В света на мечтите... ❤
И сега като си се намислих и размислих ,отивам и да почета,че и да поумнея.Ох,шегата настрана ама утре пак съм на изпит и никак не ми е спокойно.
Ако ми остане време после пак ще намина.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Успех,Верче,ще стискам палци,всичко да мине по вода  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover   Hug Hug Hug  И лека вечер  Hug

Влади,прати ми скайп на лични и ще ти пусна 18-ти епизод,а 17 още го чакам да се свали  Peace

# 595
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Браво Верче... smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

Мнооого добър пост...АресА ми... newsm51 newsm51 newsm51

Дея... Heart Eyes Heart Eyes Hug Ан тъй... Party Party Party

# 596
Здравейте слънчица Hug Hug Hug

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизу  Hug Честит рожден ден на милото! Да ти е жив и здрав, много да се обичате, да се уважавате, никога да не пускате ръцете си и винаги да сте заедно, за да се радвате на прекрасните си деца, а след това и на внуци и правнуци! newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря на момичетата, които провеждат сериала newsm51 newsm51 newsm51

Дея Hug добре дошла и от мен в слънчевото семейство Hug Hug Hug

Верче Hug стискам ти палци мила утре се справиш на изпита fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

След малко ще прочета и това което сте написали Peace

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пък кой говори за разваляне на ЗейКер,даже не ми и минават такива мисли през главата.Аз сега виждам една много уверена и силна Зейнеп,след като разбра за любовта си към Керо,и докато ме дразнеше преди с невежеството си ,сега много и се радвам,даже виждам,че е по смела и от Керо,а и по решителна от него .Той мисли 20 серии за неговия брат,а ето тя сече и отсече ,так-так.Каза му колкото пъти се опита Глиста,няма да стане и край ,за което направо ми легна на сърце ,а и от там виждам,че са си лика прилика с Керо.
За Гюнеша,да измислен е в последствие,защото Жале в туитър си каза довиждане и успокои феновете си,че била добре ,да не се притеснявали за нея.И как да вмъкнат Гюнеша,праз чрез Жале,иначе нямаше да се вържат нещата,защото те го споменаха още преди Жале да се махне,когато Джихан отиде при него,няма как да го оставят да виси във въздуха,но не съм съгласна и ,че ще е пълнеж.Прекалено тайнствено ми се вижда за пълнеж,а и Жале имат планове ,както се разбра,за да се върне и да се подсмихва така не ми се вързва с пълнеж.Пликове с името на Зейно,чертежи на къщи ,близки отношения с Джихан,скрит от всички .
И си мисля,че тъкмо ще се изяснят с всички и ще почнат да вървят нещата ,и Мела в пристъп на психоза ще изтрещи и разкрие за Керо,че от самото начало заради нея е крил името на истинския баща на Зейно.От там очаквам големи катаклизми,един път научила всичко ще е бясна,че всички знаят,а само тя е в неведение,бясна за Керо,знае че са сестри ,а я оставя да причинява такива мъки на сестра си ,като се влюбва в гаджето и .Зейно ще приеме нещата точно така,като голяма измяна ,и докато чуе всички гледни точки ,няма да иска да го вижда Керо.А той от тая мъка ,която тя ще му причини с нейната повлияна от ярост омраза,не знам на къде ще го тласне,но няма да е на добро  Peace
Ето и аз се изказах  Mr. Green

# 598
  • Керодиспансера
   ОТ СЕТА

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 18:51 от Zaribena :)

# 599
Тери,  Hug
Много хубав пост за силата на химичните реакции при Зейкер  Hug

Вера, прочетох поста ти (и пак ще го прочета заради детайлите  Grinning) и съм съгласна с повечето неща.  
Предположението ти за Гюнеш е интересно, аз още не съм измислила концепцията си за него.
Мислите, дето са се посъбрали, са малко кьопави  Joy Joy Joy

Момичета, имам един въпрос:
Какво точно казва Керем на Демет във фрагмана? Питам, защото дебна детайла  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт