Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 305
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Под Сините камъни
Нема значение... Grinning

Казах каквото имах и мисля да спра да задълбавам...
Като имам нещо да споделя...ще си споделям с Тера. Laughing Laughing Laughing

е само с Тера ли newsm78 Тъман литнах и ти ме обстреля, на4и Whistling изкефих се на писанията,щото до сега не съм те заси4ала с такива дълбоки анализи и сега праз... само на Тера Crossing Arms
Сега ще ти обясня... Laughing

Хубаво е като се заринем в дълбокото всеки участник в "кереча" да си изложи хипотезата.
По този начин лично аз мога да видя неща, на които не съм обърнала внимание до сега. Ако си забелязала, аз много наблягам на детайлите. За мен и цветовете в които са облечени в даден момент говорят нещо. (Семиотика...какво да направиш Laughing).
Обаче, какво забелязвам...няма дълбочина.
Всеки пише по 1-2 изречения в спор с мен. Това пък ме кара да си защитавам хипотезата, а пък това ме кара да  се изморявам.
За мен излагане на хипотеза е този който те цитира да изложи своята хипотеза.
Ама това става не с едно изречение, а в чаршаф в който залягат нещата които оборват другото мнение. Защо мислиш така? Какво те провокира да си го помислиш? На какво залагаш като излъчен момент....и тн...и тн...(няма да ви уча сега да правите анализи)
Та когато нещата са поставени в такъв диалог, много често се случва да си промениш мнението...от някой факт който си пропуснал или някой те насочва в мисли в друга посока.
Диалога става интересен и забавен..
А, то какво се получи...аз правя чаршафи, излагам гледаната си точка, после трябва да се защитавам, защото срещу мене седи едно изречение с констатация. Crazy Crazy Crazy

И за капак...изречение с подигравка...Е, Миче...уморих се... #Crazy

Много ми се искаше да задълбая...ама няма с кого...заради това ще си дълбая с Тера, поне тя ми излага своята хипотеза и стигаме до някакви изводи. Peace

Сори за чаршафа...може да не го четете... bowuu

Зизунче ама ти така хубаво си правиш анализите,че аз до теб се чувствам проста
Да се редактирам
И аз като теб не смятам,че Зейно ще постели червен килим на Мелиска към Керем.Но ще им се разсърди и на двамата,освен на майка си.Бях го написала и по напред,според мен тя ще отчете това като предателство спрямо нея.При положение,че той знае тя колко мечтае да намери баща си.Дано не излезна права де.
За мен в тяхната връзка тя ще е по силната натура от двамата.Ако Зейнеп предаде фронта и връзката им ще свърши.Керем до сега не е смеел да си показва чувствата от страх да не загуби човека който обича,и може би за тома толкова време не признаваше чувствата си към Зейнеп.Та в тоя ред на мисли имам чувството,че бързо се предава.Но това правило не важи ако трябва да мъсти или да прави магарии.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:57 от Пепиту - главно секрО на МВР-тУ

# 556
Току що качиха 17  и 18 серия в аси  Grinning Grinning Grinning

# 557
Здравейте! За пръв път влизам в темата, тъй като не следя този сериал. Не зная дали гледате сериите на български, но искам да ви кажа, че днес са качени 17 и 18 епизод с български превод, благодарение на Стояна, Диана и Мария.
Приятно гледане!
Епизод 17 и 18 - бг превод
http://asi-bg.net/details.php?id=10856
http://asi-bg.net/details.php?id=10857

# 558
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, четем, четем, затова и пишем, какво мислим. Дай Боже ти да си права  Peace
Миси, аз не твърдя, че на 100% съм права. Просто си разсъждавам и се опитвам да предвидя бъдещите събития.
Винаги ми е било интересно когато гледам сериал онлайн да има дълбочина.
В много теми сме го правили в годините и толкова ни беше интересно...с трепет очаквахме следващия епизод за да видим чия теза още се държи. Залагахме, имаше ''а на бас"...голяма веселба, даже и в дълбокото. Е, понякога си вадехме и очите...ама тва в реда на нещата... Joy Joy

# 559

Опитвам се от  ор 15 мин да я кача през телефона , но чак сега успявам...

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 17:11 от Dandel

# 560
  • Под Сините камъни
Току що качиха 17  и 18 серия в аси  Grinning Grinning Grinning
Супер  Hug

# 561
  • София
  bouquet за епизодите

Зиз, твоите сценарии са доста положителни, затова искам да си права  Peace

# 562
  • В света на мечтите... ❤
Току що качиха 17  и 18 серия в аси  Grinning Grinning Grinning

Супер,мерси за инфото  Hug Heart Eyes

Здравейте! За пръв път влизам в темата, тъй като не следя този сериал. Не зная дали гледате сериите на български, но искам да ви кажа, че днес са качени 17 и 18 епизод с български превод, благодарение на Стояна, Диана и Мария.
Приятно гледане!
Епизод 17 и 18 - бг превод
http://asi-bg.net/details.php?id=10856
http://asi-bg.net/details.php?id=10857

Бамби  Hug  добре дошла,благодаря,че дойде да споделиш с нас тази информация,въпреки,че не следиш сериала,БЛАГОДАРЯ от сърце и на преводачките  newsm51 newsm51 newsm51

# 563

Ама Пепино, ти чуваш ли се какво говориш бе Shocked Shocked Shocked Shocked

Как може да кажеш, че се чувстваш проста...? ooooh! ooooh! ooooh!

Не е така...вЕрвай ми...и си пиши спокойно, ако има какво да кажеш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 564
  bouquet за епизодите

Зиз, твоите сценарии са доста положителни, затова искам да си права  Peace
Миси, тва не са сценарии, а ''размисли и страсти'' Laughing Laughing Laughing Laughing

# 565
# 566
  • В света на мечтите... ❤

Влади  Hug ,нищо не виждам  Rolling Eyes

# 567
  • Под Сините камъни

Не е така...вЕрвай ми...и си пиши спокойно, ако има какво да кажеш... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Редактирах се ако искаш прочети ме  Mr. Green

# 568
Зиз,
Ако репликата ти е към всички, ще кажа, че с удоволствие бих развяла чаршафа, ама не е културно за човек, дето току-що е пристигнал в къщата на домакините, да скочи в хипотезите. Макар че се изкушавам, но може би по-нататъка..
И се ограничавам само в констататциите...Но за семиотичните детайли си права - и в това е една от силните страни на филма. Детайлите са изпипани и са залагани постепенно и ненетрапчиво. Например цветовите повторения - роклята на Зейнеб от партито за РД на Баръш, от новогодишното парти (роклята е друга, но не съвсем..) и червеният шлифер на Демет при срещата с Джихан в антикварния магазин. И още, и още - детайли в подкрепа на моята хипотеза, че Демет може би ще повтори историята на Зейнеб (ако сценаристите решат да я пързулнат така...).
Друга тънка страна според мен е идеята за повторенията - за това, че нищо не се изменя във времето. Тя тръгна с това, че Тюлин стана старата Тюлин, Мелис за бързо се отърси от благородството си и се върна към стария си образ, може и за малко да се променят, но същността остава..
От тази гледна точка сценаристите са заложили идеята ЗейКер - същността ще е непроменена, каквото и да стане...Но проявлението на същността ще е болезнено...
С дългите разсъждения от мен за днес толкоз, че не е културно  Heart Eyes Laughing Hug

# 569

Редактирах се ако искаш прочети ме  Mr. Green
Прочетох Grinning Grinning Grinning
И даже ще ти отговоря, ама преди това ще ида да дръпна един фас. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт