Дали е свършил в мен??

• 48 279
  • 219
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък за първи път чувам за мъж, който би могъл да свърши в...шепата си newsm78
Иначе сте както винаги култови в препоръките Laughing

# 151
  • Бургас
Самото чудене. Датите. И толкова важното "Дали се е усетил". Ако темата не е пързалка, за мен има и втори играч от мъжки пол.
Човека си е казал къде е свършил, а ние мътим дали пък не е пуснал нещо в атака. Защо би ви било толкова важно дали на точно определена дата, мъжа ви може без да се усети да свърши?
Аз пък за първи път чувам за мъж, който би могъл да свърши в...шепата си newsm78
Иначе сте както винаги култови в препоръките Laughing
И аз  Peace
И не мога да си представя, че не може да се различи сперма от нормален секрет. Ще ме извините ама докато станеш да направиш 5 крачки и….

# 152
hahaha hahaha hahaha С тая шепа ме разбивате. Аз пък не проумявам защо точно в шепата...

Защото иначе трябва да питаме за интимната подробност
"обрязан или не", защото част от "материала" може
да се скрие от кожата и въобще да не стигне до шепата.

Всъщност силното стискане е един от методите, водещ до
въпросната ретроградна еякулация. Е, на дърти години така
си прецакваш простатата, ама какво да се прави...

# 153
Леле, темата днес е "удавила рибата".  Shocked

# 154
Имаше една приказка -не знаят дали им се пикае или е*е.  hahaha

# 155
Точния израз беше - в себе си. Свършил е в себе си Laughing

# 156
Щом искаш детето, а и аз съм твърдо против абортите, независимо дали има подкрепата или не на мъжа извършител, не се тревожи. Може би си бременна, така както са обяснени нещата. Дано той придобие сериозност след случката. Наистина направи си тест за да знаеш.

# 157
Той между другото правил ли е този "номер" с шепата преди?
Неговият стил ли е?

# 158
Щом искаш детето, а и аз съм твърдо против абортите, независимо дали има подкрепата или не на мъжа извършител, не се тревожи. Може би си бременна, така както са обяснени нещата. Дано той придобие сериозност след случката. Наистина направи си тест за да знаеш.
И за много се надявам да съм бременна, но ще изчакам до утре и тогава ще си направя тест.  Praynig

# 159
Имаше една приказка -не знаят дали им се пикае или е*е.  hahaha
Ама и бебе иска.  Wink

# 160
 rotfImbo
Той между другото правил ли е този "номер" с шепата преди?
Неговият стил ли е?

# 161

ooooh! ЖДНБ! Как независимо дали той го иска? Да изклюим авторката, която има стабилна връзка, но как може, по принцип, на своя глава, независимо от неговото МНЕНИЕ? Бе, кви жени има, бе!  ooooh!

# 162

Много важно уточнение, щом кремика е против абортите...

# 163
И една малка забележка за ентусиазма.

Целта не е да си сладка бременна, не е да си имаш "бебенце".

Целта е да имаш ДЕТЕ и да изпълниш добре удовлетворяващата
роля на родител, а може би по-добрата версия- тази на Майка.

Така че не се хващай за романтиката на нещата, а мисли добре.

После обожаващият да не смени плочата, когато качиш 30 килограма,
а "бебенцето" се окаже гръмогласно дяволче, което ще стане
невъзможно за контрол двегодишно...та такива работи.

# 164
Бе кой ще иска да си цапа шепата, при положение че може да го направи на всевъзможни други места (освен в жената)...това в себе си ще да крие друго някакво тайно значение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт