Дали е свършил в мен??

• 48 303
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
КРЪСТНОРЕЧИВА?!  #Crazy
АПСУРДНА?  #Crazy

# 61
Видях, прочети предния ми пост до теб. Peace

# 62
Не получих отговор-не знаеш ли, че можеше да вземеш таблетки след половия акт, за да си спокойна?

Знам, но аз искам да съм бременна.

# 63
Авторката, ще ме прощаваш, ама що за тъп въпрос си задала? Според теб ние от къде да знаем , къде е свършил възлюбения ти?
Е, в бг-мамма ако не знаят, къде?  Joy
Еми хубаво, ама мълчите като партизанки и не й казвате дали е свършил в нея Crossing Arms  Grinning

# 64
Първо - мирише ми на тема достойна за номинация.

Мда...

Цитат
Второ - аз също родих на 22, та влизам в положението на човек, на когото му се повтаря колко е грешно да родиш млад. Но беше планувано и от двамата, желано и финансово възможно.

22 не са малко години, добре са си- стига да има съзнателност и човек да е зрял.

Цитат
Трето - не е до броя на партньорите, а до грамотността. Невъзможно е да разгадаем къде е свършил. Познайте моя къде свърши оня ден? Ми не става с баене и гадаене.

Стига да не е в секретарката си, общо взето проблем не би трябвало да има:)

# 65
# 66
Не получих отговор-не знаеш ли, че можеше да вземеш таблетки след половия акт, за да си спокойна?

Знам, но аз искам да съм бременна.
Ясно.Тогава вместо да си чешем езиците тук, отиди до лабораторията, и ще знаем дали е свършил в теб.

# 67
Авторката, ще ме прощаваш, ама що за тъп въпрос си задала? Според теб ние от къде да знаем , къде е свършил възлюбения ти?
Е, в бг-мамма ако не знаят, къде?  Joy
Еми хубаво, ама мълчите като партизанки и не й казвате дали е свършил в нея Crossing Arms  Grinning

Е, аз предложих следващия път с фенерче да се явим на пост при извършване на половия акт, за да сме сигурни, ама...

# 68
Някой от вас работи ли, или учите още?
С какви пари ще гледате бебето?

И двамата работим, финансово съм напълно сигурна че ще се справим (проблемът е че той не е сигурен)

# 69
И двамата работим, финансово съм напълно сигурна че ще се справим (проблемът е че той не е сигурен)
Проблемът е , че той не иска! Моли се да ти дойде и от там нататък малко по - адекватно с бебенцата Peace

# 70

А той на колко е? И щом не е сигурен ти защо искаш дете от него?! newsm78

# 71
Ясно, благодаря.
И все пак, добре е тези неща да се планират и от двамата.  Peace

# 72
На кантар е за кръвен тест, след още ден-два, но има ли значение. Да си изчака закъснението, най-добре.

# 73
Слушай сега - казваш му, че искаш с презерватив да си по-спокойна. Взимаш пълната торбичка и си пъхаш сперма във влагалището. Виж там, прочети кое е сперма, кое влагалище.  И като забременееш , вдигаш рамене - ми те не са 100 % сигурни. И ще си го гледкате.

# 74
И все пак, добре е тези неща да се планират и от двамата.  Peace
С това мисля, че всеки ще се съгласи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт