Дали е свършил в мен??

• 48 270
  • 219
  •   1
Отговори
# 165
Абе верно и правил ли е тоя номер и друг път? и наистина къде в свършил този човек за бога  baby_neutral

# 166
  • Бургас
Абе верно и правил ли е тоя номер и друг път? и наистина къде в свършил този човек за бога  baby_neutral
Въпрос 11 дни по - късно  hahaha И Хорейшио не би могъл да помогне.

# 167

Щом искаш детето, а и аз съм твърдо против абортите, независимо дали има подкрепата или не на мъжа извършител, не се тревожи. Може би си бременна, така както са обяснени нещата. Дано той придобие сериозност след случката. Наистина направи си тест за да знаеш.
ooooh! ЖДНБ! Как независимо дали той го иска? Да изклюим авторката, която има стабилна връзка, но как може, по принцип, на своя глава, независимо от неговото МНЕНИЕ? Бе, кви жени има, бе!  ooooh!
Всякакви жени има, важното е да се чувстваш добре от решението си. Аз бях забременяла без да искахме с ММ (бившия) и ме караше аборт да правя. Нооо понеже малко или много съм медицински грамотна и знам какво причиняват абортите и после как забременяването и задържането е голямо геройство за повечето жени, та предпочетох да си запазя детето-просто избрах ЖИВОТА пред убийството. Това си е мое лично мнение. Който иска да си абортира и да си съсипва живота. Ама хич не съжалявам за моя избор- напротив МНОГО съм щастлива с детенцето,което имам!

# 168
Въпрос 11 дни по - късно  hahaha И Хорейшио не би могъл да помогне.
Joy Joy Joy Joy Joy голям смях днес Joy

# 169

Случвало се е няколко пъти, но по принцип свършва някъде върху мен.

# 170
И аз не одобрявам абортите ,щото имам такива и знам какво е .
В крайна сметка който не може да се къпе не се съблича , ще си понесе авторката последствията -раждане или аборт.
Авторке на колко години си?

# 171

Щом искаш детето, а и аз съм твърдо против абортите, независимо дали има подкрепата или не на мъжа извършител, не се тревожи. Може би си бременна, така както са обяснени нещата. Дано той придобие сериозност след случката. Наистина направи си тест за да знаеш.
ooooh! ЖДНБ! Как независимо дали той го иска? Да изклюим авторката, която има стабилна връзка, но как може, по принцип, на своя глава, независимо от неговото МНЕНИЕ? Бе, кви жени има, бе!  ooooh!
Искаш да кажеш, че ако забременея, трябва да попитам партньора си дали случайно не му е мерак аз да направя аборт? Аха, късмет му желая.  Whistling

# 172
И аз не одобрявам абортите ,щото имам такива и знам какво е .
В крайна сметка който не може да се къпе не се съблича , ще си понесе авторката последствията -раждане или аборт.
Авторке на колко години си?

На 23.

# 173
Мама му стара, никой ли не чете? Тази тема си заслужава поне. И годините си каза авторката и обожествяването от съпруга и за аборт дума не е ставало.

# 174
Аз пак не мога да разбера...ще се женят, обожават се.

Мъж, който обожава, рано или късно не се сдържа- щеше
досега да имат поне 2-3 "бели", със или без забременяване.

# 175
А през устата забременява ли се? newsm78

# 176
Зависи.  hahaha И през пъпа също.

# 177
Най - вече от басейн или тоалетна чиния...така съм чувала Laughing

# 178
а момъка на колко е ако не е тайна.
И аз съм се чудила няколко пъти дали съм бременна , Test Shure chek ми отчете положителния резултат още на 1вата седмица бременност ,така че вместо да седиш тук и да пишеш до сега да беше направила теста

# 179
Най - вече от басейн или тоалетна чиния...така съм чувала Laughing
и от тоалетна чиния ,ако седнеш преди другия да е станал  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт