Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 837
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Orange-center има 50% намаление на ученически пособия Simple Smile. Дали правеха и по-голямо? Аз за 1 клас взех раницата от подобно намаление.

До кога е това намаление?

# 526
https://www.orangecenter.bg/uchenicheski-posobija/ranici-chanti- … eseri/ranici.html
Това е линка само с раниците. Намалението е на избрани модели. Наистина момчешките варианти са доста малко.
Аз вчера поръчах една раница и вече я нямат в сайта, може би е до изчерпване на количествата от старата им колекция.

# 527
Тук също има раници, но е онлайн магазин Peace
http://mistral-sz.com/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%BD … 0%B8?limitstart=0

# 528
До колкото разбрах утре ще е намалението в Техномаркет - черен петък. Не ми е 100% потвърдена информацията обаче.

То го имало в сайта http://www.technomarket.bg/sites/bf/bf.html от 11ти до 13ти април

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 00:10 от agnesana

# 529
  • София
Agnesana, благодаря!   bouquet

# 530
мерси за инфото за Техномаркет

отивам следобяд, дано не е разграбено!  Peace

# 531
  • Once there was a Hushpuppy...

Зависи какво търсиш Grinning
Преди две години точно отиваме на 13 петък, имаше същата промоция през Април с мъжа ми да си купуваме разни дребни неща за кухнята и малък телевизор......в 16ч. и по стените имаше дупки, бяха грабили телевизори и мостри Laughing Но, другите неща си седяха, особено дребните техники. На нас дори ни се видя скъпо това, за което бяхме тръгнали..и отчаяни решаваме да влезем в Зора! И, какво откриваме, че нещата които търсим ги намираме по-евтино от колкото са в Техномаркет за черния петък Joy Дано не прозвучи като реклама, но беше смешно как от промоция на Техномаркит ние се прибрахме с кафемашина, телевизор и скара от Зора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 532
  • София, България
Ние миналата година взехме сешоар от Техномаркет, но мъжа ми каза, че нямало вече нищо, беше отишъл към обяд, каза, че всичко било разграбено. Само един модел сешоар имало /аз исках от по-мощните/ и той го взе. Не е лош, не се е развалял, обаче в процеса на ползване се оказа, че копчетата му са супер неудобни. И сега си мисля, че затова е бил в намалението.

Та някой ако е ходил вече да каже как е положението!

Сега търсим свястна прахосмукачка, но поне в брошурата са дадени намалени само три модела и то от евтините ... Ех много се ядосвам като кажат "... намаление на почти всичко" - ако трите прахосмукачки са им почти всички ... много жалко за тях.

# 533

Зависи какво търсиш Grinning
Преди две години точно отиваме на 13 петък, имаше същата промоция през Април с мъжа ми да си купуваме разни дребни неща за кухнята и малък телевизор......в 16ч. и по стените имаше дупки, бяха грабили телевизори и мостри Laughing Но, другите неща си седяха, особено дребните техники. На нас дори ни се видя скъпо това, за което бяхме тръгнали..и отчаяни решаваме да влезем в Зора! И, какво откриваме, че нещата които търсим ги намираме по-евтино от колкото са в Техномаркет за черния петък Joy Дано не прозвучи като реклама, но беше смешно как от промоция на Техномаркит ние се прибрахме с кафемашина, телевизор и скара от Зора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

искам външен хард диск, което май не е много дефицитна стока, те скоро имаха намалени, ама докато се наканя и дигнаха цените...  Laughing

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Bradley Cooper - Peace хи,хи, да твърде вероятно е за това да няма наплив Laughing Laughing Laughing

# 535
Току що фиксирах и Зора Великденска разпродажба само за 3 дни http://zora.bg/
от 10ти до 13ти април

# 536
  • София
в Дебенхамс има 50% и 70% намаление.Аз лично нищо не си харесах.И имам чувство,че старите цени са завишени.

# 537
Преди две години от същата промоция взен много изгоден телевизор и латоп, но миналата нищо не харесах. И сега цените ми се виждат съшите. Просто проверявайте преди да купите на "промоция "

# 538
  • София, България
Мъжа ми ходил и купил прахосмукачка, намалена от 280 на 230 лв. Каза, че и без това я бил харесал и все някога щял да я купи. Не ни е обаче най-спешната покупка, и аз ако бях нарочно нямаше да я взема на пук на миризливото им намаление. Само гърмят рекламите по телевизията, а като отидеш там, намалили хубаво само  5-10 неща, и те свършили  Crossing Arms

# 539
  • 1st floor

Сега търсим свястна прахосмукачка, но поне в брошурата са дадени намалени само три модела и то от евтините ... Ех много се ядосвам като кажат "... намаление на почти всичко" - ако трите прахосмукачки са им почти всички ... много жалко за тях.
Аз си взех прахосмукачка преди седмица от Техномикс - на Бош, произведена в Германия. Не е някаква претенциозна машина с разните му там филтри и чудеса, но е толкова мощна, че ще глътне паркета.  Laughing Кабелът се навива само с поглед, регулира се дължината на металните тръби и...е червена!  Mr. Green Какво повече да иска човек от една прахосмукачка! Mr. Green

Ето тази е:
http://www.tehnomix.bg/bosch-bgl-32500
Има и допълнителна отстъпка пет процента до неделя!

Общи условия

Активация на акаунт