Очакван е финала - последни щъркели, януари да докара-тема19

• 40 469
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Тая тема е живия пример как не само свекитата, но и майките ни могат да ни изкарат извън нерви с така наречената си помощ. Няма да коментирам моята, но и аз съм в отбора.
  Hug Hug Hug Отлично те разбирам!!! УЖАС!
Elena93 и аз като теб в режим "изчакване", дано скоро да дойде и нашия момент.  Praynig
Успех на всички, които са "на път", а на родилите мамчета честито и дано да са ви здрави слънцата/  bouquet

# 166
  • Пловдив
Мойто майче всеки ден ме пита изкъпахме ли бебето, и е крайно възмутена от нашето "нехайство".
Казах й че щом това се случи, ще й се обадя да се похваля.

А и най-малко очаквах от нея, но докато бяхме още в болницата ме зачекна за името. Пък що такова, пък що не почва с Р, учтиво прескачам темата и и казвам че ще си помисля. А след няколко часа като се чуем ме питаше помислила ли съм.
Накрая директно и казах, че е решено и дори вече записано.

# 167
Честито на Вики, жив и здрав да е.

И аз в отбора с дразнещите майки. Ей на сега влизам в стаята, а тя гушнала бебо и го клати да заспи. Ми утре като я няма кой ще го клати.

# 168
  • София
Честито на всички нови мами,да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile Доживях и аз да се похваля, че на 14.01 в 00:20 се роди нашия прекрасен син Константин (2800кг. и 48см.).Изписаха ни още в петък,но чак сега имам възможност да пиша.А на мамите, които още са в очакване много  Hug

# 169
Честито на Вики, жив и здрав да е.

И аз в отбора с дразнещите майки. Ей на сега влизам в стаята, а тя гушнала бебо и го клати да заспи. Ми утре като я няма кой ще го клати.

Ами ... ти  Mr. Green

На мен ми вика: "Ама аз съм дошла само за няколко дена..." Да ама тези няколко дена се оправят с месеците в децата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 170
Ехоо и аз съм тука.
Нещо ме хваща липсата, ама така е като съм с бебе! Не се оплаквам, чувствам се хиляда пъти по-добре от моментите с големия корем. Пак си бодърствам нощеска, но за много по-малко време и не е толкова мъчително.

По въпроса с майките: И моята е при мен. Но толкова и се радвам. Голяма помощ ми е. Е, понякога хвърля едни идеи, но само като я погледна и си спира. Ново двеста - да сме къпели Алекс всеки ден! Айде няма нужда! Та той да не орал на нивата да се изцапа. После и прочетох няколко статии от интернет и сега миряса.

Еуфория, много кофти с болното детенце! Бързо да се оправяте!

Стиснати палчета за Перото. Чакаме я с хубави новини!

Маги, миличка! Кураж! Дано скоро сте вкъщи с бебките!

Тори, много се радвам че вече сте си вкъщи! А родителското тяло - не му обръщай внимание!

Елг, Матевска, Моят бебок и той вири главата. Нищо че е само на няколко дни! И усивки раздава!  Simple Smile

Тонини, хайде! Денят вече наближава, нали! Hug

Честита месечинка на мамите, чиито бебоци са вече големи!

Честити рожбички и на мамите, които са си получили подаръците вече! Simple Smile

Фейси, звучиш по добре! Дано нещата се нормализират. За кърмата, не го мисли, но все пак пробвай с храни, които предизвикват лактацията. Аз откакто кърмя се тъпча с тиква, супа, орехи и се наливам с вода. Също съм си взела и чай на Хип за кърмачки и се надявам да му подейства добре и за коликите по - натам.

Хайде хубава седмица на всички! Много усмивки и най-прекрасните бебчета!

# 171
Ами ... ти  Mr. Green
На мен ми вика: "Ама аз съм дошла само за няколко дена..." Да ама тези няколко дена се оправят с месеците в децата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
[/quote]

Все едно аз съм го писала. Дойде ли майка ми за седмица, две да гледа детето после поне месец - два оправяме положението с мъжът ми. Страшна работа, ей!
Вярно е помага ми в момента докато баткото е болен, но също толкова и вреди.

Онзи ден ходила в 3 сутринта да буди мъжът ми, щото детето било с ниска температура 35,9  ooooh!Едно че съвсем не е толкова ниска, друго че детето три дни изпи един галон температуропонижаващи за да пребори 39° и нагоре температура. Че хванала и му натопила краката в топла вода . Детето и се ядосало и казало на татко си, че му е писнало от на баба му глупостите.. Побеснях! Joy Пълна съм с безумни истории... Ама не ми се сеща, че ще се ядосам!! Mr. Green

# 172
Здравейте и от мен! Чета ви редовно, но не ми се пише. Ние сме добре за сега - храним се, спинкаме и пълним памперса Simple Smile Аз започнах да идвам на себе си вече. Имам много да разказвам за моите перипетии в болницата, но го оставям за друг път. Поздрави на всички коремчета - още малко стискайте зъби, ние сме с вас! Hug Hug Hug

# 173
и аз да се похваля с моето малко човеченце което родих на 7 януари в 9:20 казва се Петър и е нормално роден с тегло 3120 и ръст 51 см. много ми е сладичък  пухкавичък.

# 174
Честита пролет! Бяхме 2 часа в парка - еми няма такова време! Жалко, че го дават да застудява от другиден...

Луиза от самото начало доста държи главата изправена. Разбира се гледам това да не ме подвежда, че вече няма нужда от придъжане, защото в един момент се изморява! Точно днес се случи да се разсея и баш тогава си метна главичката настрани и проплака. Явно я заболя. Иначе с ММ усещаме, че с моториката се развива доста по-бързо от кака си. Когато педиатърът дойде на 8-ми ден да я види, щеше да падне като видя как почти се обърна от корем по гръб.  Shocked Сложа ли я в тази поза, веднага започва с опитите да се надига на коленца и да лази. Знам, че това е някакъв нормален реглекс, но при кака й не беше така силно изразен.

Честит син на Вики!!  newsm30 smile3525 Много да са здрави и щастливи, а на мама бързо възстановяване! Вики, ти не трябваше ли да раждаш нормално? Каква беше причината за спешното секцио? Като имаш сили и време  ще се радвам да прочета повече!   bouquet

Сладурана90, Lilo0, честита радост и на вас!   bouquet

Маги, миличка! Кураж! Дано скоро сте вкъщи с бебките!
Вече се гушкат вкъщи. Wink

Еуфория, да се оправяте скоро, че е ужасно да са ти болни дечицата! Sad  Hug

121013, какво стана с малкия Мирко?

Аз няколко дни съм у родителите ми. Няма такъв кеф. Имам си и компания, и помощ.  Heart Eyes НО е хубаво, когато е за кратко, че в един момент започва да се наслагва напрежение. Днес аз, Лизи и тати си отиваме, а каката остава тук, че Лизи ще бъде ваксинирана след няколко дни и искаме да ги разделим малко с градинсковирусопреносителничето. Grinning

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 17:24 от ♥Пандичка♥

# 175
и аз да се похваля с моето малко човеченце което родих на 7 януари в 9:20 казва се Петър и е нормално роден с тегло 3120 и ръст 51 см. много ми е сладичък  пухкавичък.

Честито бебче

# 176
  • София
Barabanjio, Вики, Lilo0, sladyrana_90, честити рожби!

toridimHug. Ние у дома въртим едни сополи - момата ги донесе от яслата - пфуууу...

# 177
  • София
allian84 При теб как е положението??

Elena93, благодаря, че питаш Simple Smile Все още сме 2в1, но до средата на седмицата ако не се появи госпожицата, ще я вадят. Така че се надявам скоро и аз да се похваля с малко човече  Grinning
Иначе записите са ми хубави...

Честито на всички нови мами   bouquet

Аз по другите теми не мога да се включа, само ви чета и си водя записки  Laughing

За намесата на бабите не мога също да взема отношение, защото досега не ми се е налагало. По принцип нямам проблеми с майка или със свекито, надявам се и за вбъдеще да е така. Едно ме радва, че ММ е категоричен, че беба ще си я гледаме така, както ние преценим, без бабини приказки, осолявания и такива работи.

Болните да се оправят бързо!
Прегръдки на всички  Hug

# 178
Привет!
Мен яко ме завъртя пералнята на коликите.  Снощи е спал почти цялата нощ върху мен, мъчи се детенцето. Иначе нощем будуваме с малкия, за съжаление не мога да кърмя легнала - така заспивам, а той ако не се оригне след няколко минути започва да връща храна, пак се събужда, пак иска да суче и така до безкрай...И става един омагьосан кръг. Будувам предимно аз, че има и кака, за която си трябва някой адекватен през деня - та ММ си поспива нощем, а аз наваксвам денем, когато вади малката навън или както днес - ние с каката спахме, а татко се гледа с малкия мъж.
Иначе днес бяхме един час в парка, първа разходка с количката  Heart Eyes Ха-хга забравила съм как се бута количка. Още веднъж се влюбих в нея, ММ не я харесва, но за мен е страхотна, бутам си я с една ръка.
Ще си позволя да дам един непоискан съвет - момичета, ако ви дразнят помощниците учтиво ги помолете да напуснат.  PeaceНе виждам защо си причинявате такива терзания, честно. Обаче и с нула помощ не е работа, да знаете  Mr. Green Аз усещам, че съвсем скоро ще вляза в килограмите преди бременността. Whistling Иначе когато ходя при мама и аз се чувствам така:
Аз няколко дни съм у родителите ми. Няма такъв кеф. Имам си и компания, и помощ.  Heart Eyes НО е хубаво, когато е за кратко, че в един момент започва да се наслагва напрежение.

И много бих се радвала ако родителите ни са в един град и идват да погледат децата, за да се видим ние с ММ или да отидем на лекар, например. Или да ми наготвят. Едно нищо и никакво ядене, а колко нерви и време спестява.  Wink
Еуфория, да се оправяте...Как сте издържали толкова време така, браво. При нас това също не е възможно.
Тори  Hug
Перо, успех!  Hug

# 179
DeniSlava86 с теб май ще си откараме до края...време до термин не остана а бебчетата си седят на топло..  Hug освен ако при теб не окаже влияние спирането на магнезия...
allian84 ми време ти е вече да я гушнеш ,стига се е крила на топло!А до средата на седмицата,то не остана..ех че хубаво,ще чакаме хубавите новини!

По темата с майките-Ядосвате им се,но внуците са им по-мили...а ако знаете на мен колко ми е тежко,че моята майчица няма да е до мен и няма да може да си види внучето понеже и се налага да работи в чужбина,заради шибаната ни ''оправена''държава..не им се ядосвайте толкова много и се радвайте че са до вас във най-важните ви моменти,защото ако ги нямаше щеше да е по тежко!

Общи условия

Активация на акаунт