Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
-
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
-
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
Когато бебето ви хълца, можете да се опитате да го накарате да суче от гърдата си или бутилка, ако не желае. Ако то продължава, оставете го да почива и леко го потупвайте или масажирайте гърба му. Наблюдавайте реакцията му и действайте според нуждите му. Ако бебето ви отказва да суче, опитайте различни техники за стимулиране на храненето, като например поставяне на бебето на гърда преди всяко хранене, цедене на кърма и допълнително изцеждане след кърмене. Важно е да се консултирате с педиатър или специалист по кърмене за подходящи съвети относно този проблем.
-
Какво да правя, ако бебето има жълтеница?
-
Какво мислите за Rotarix?

Интересно би ми било да споделиш какво ви дават да похапвате от това меню. 
Ака по един, най-много два пъти на ден - обикновено сутрин и вечер или само вечер. Докато не ака е адски неспокойна, почти не спи и ако го прави е основно на моите гърди/ръце. В креватчето си не се чувства добре. Постоянно се напъва, охка, мъца, понякога дори изпищява и ми изкарва акъла. До скоро почти никога не плачеше, сега започна и да поплаква. Това през деня. Слава богу последните две нощи бяха доста спокойни и успяхме да поспим. Отдавам го на факта, че и двете вечери преди сън много хубаво се изака и успокои веднага след това. Не знам какво става и има ли нещо, което мога да направя. Да сменя капките за колики? (На Колий е) Да спра Биогаята, която понякога също може да запича...? Ям доста сушени сини сливи, два дни хапвах и печена тиква, пия много течности, вкл. сутрин (само) кафе, чай за кърмачки и т.н.
Тръгнахме за болницата той караше като луд за малко да се обърка и мине в насрещното,стигнахме до болницата и акушерката която ме прие ме пита какво точно е станало обаче аз имах контракции и едвам и отговорих и той каза ще ражда какво може да става
и тя само го изгледа и каза то не е казано че сега ще роди и влезнахме да ме прегледа -имах 2см разкритие.Приеха ме в 3 до 5 и нещо имах пълно разкритие,вкараха ме в родилното и там започнаха мъките...Бебчо си държеше главата много високо а аз берях душа докато лекарите си говореха и си пиеха кафето
в 7 и 30 ме качиха на магарето и напъвах 2 часа като побъркана накрая ги чух че викнаха и други лекари да ми правят секцио защото тоновете на бебето започвали да губят и като чух това започнах да напъвам още по-силно спрях да слушам акушерката усетих само как се ме резна и каза на доктора ножите са тъпи в този момент на 31.12.13 в 9 и 35 Мирко си буквално се изтреля
и забравих и за болка и за всичко тежеше 3.200 докато ме шиха той седя върху мен след това го взеха да го покажат на " агитката " и започнаха да ми звънят да ми честитят и да ми казват колко бил хубав.През целия ми престой в болницата не спряха да се шегуват с мен защото не спрях да мрънкам че второ не искам и казваха че ме чакали за второто 
Честито на всички новородили! Бъдете здрави!
пред прозореца малко да се понапече
.